يکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴
اقتصادی

افزایش ۴ درصدی تردد بین استانی در مازندران

افزایش ۴ درصدی تردد بین استانی در مازندران
پیام مازند - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران از ثبت ۵۵ میلیون تردد بین استانی با افزایش ۴ درصدی در استان خبر داد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران از ثبت ۵۵ میلیون تردد بین استانی با افزایش ۴ درصدی در استان خبر داد

پیام مازند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، محسن محمد نژاد گفت: برابر آمار بدست آمده از ۱۱۸ سامانه تردد شماری منصوب در محور‌های استان مازندران طی یازده ماه امسال حدود ۵۵ میلیون تردد وسایل نقلیه از مبادی ورودی و خروجی استان ثبت شده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیش از ۴ درصد افزایش یافته است.
او افزود: تردد در محور‌های مواصلاتی استان با استان‌های مجاور، بهمن ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال حدود۱۳ درصد افزایش داشته و به بیش از ۴میلیون و ۱۲۳ هزار تردد رسیده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران ادامه داد: بر اساس بررسی‌های به عمل آمده از سامانه‌های تردد شماری بیش از ۵۰ درصد تردد‌های انجام شده بین مازندران و استان‌های مجاور مربوط به محور‌های مواصلاتی با استان‌های البرز و تهران یعنی محور‌های کندوان، هراز و سوادکوه بوده است.
پرترددترین ساعات روز نیز معمولا بین ساعات ۱۷ الی ۱۸ بوده است.


نظرات شما