سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴
اقتصادی

بهره‌مندی ۱/۳ میلیون خانوار مازندرانی از طرح کالابرگ

بهره‌مندی ۱/۳ میلیون خانوار مازندرانی از طرح کالابرگ
پیام مازند - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از خرید بیش از ۶/۴ همت کالابرگ توسط بیش از ۱/۳ میلیون خانوار استان خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از خرید بیش از ۶/۴ همت کالابرگ توسط بیش از ۱/۳ میلیون خانوار استان خبر داد.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران اعلام کرد: بیش از ۶/۴ همت کالابرگ توسط یک‌میلیون و ۳۷۹ هزار خانوار استان از ابتدای اجرای طرح تا پنجم اسفندماه خریداری شده است که این آمار بر اساس مجموع تراکنش‌های ثبت‌شده در بازه زمانی ۱۷ دی‌ماه تا پنجم اسفندماه ارائه شده است.
سیدعلی‌اصغر حسینی‌شیروانی گفت: مرحله دوم طرح کالابرگ از ۱۵ بهمن‌ماه آغاز شد و تا پنجم اسفندماه ادامه داشت و در این مدت یک‌میلیون و ۴۶۰ هزار و ۹۱۷ تراکنش در استان ثبت شد.
او افزود: در مرحله دوم، یک‌میلیون و ۱۷۳ هزار و ۵۱۷ خانوار از اعتبار کالابرگ استفاده کردند و مجموع مبلغ اعتبار تخصیص‌یافته در این دوره به ۳۱ هزار و ۳۱۵ میلیارد و ۷۷۷ میلیون و ۲۹۹ هزار و ۸۴۸ ریال رسید.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران اعلام کرد: از ابتدای اجرای طرح تاکنون ۳ میلیون و ۹۷ هزار و ۱۵۷ تراکنش در استان ثبت شده و مجموع مبلغ هزینه‌شده به ۶۴ هزار و ۸۱۰ میلیارد و ۵۵۱ میلیون و ۱۳۳ هزار و ۲۹ ریال رسیده است.
حسینی‌شیروانی گفت: بررسی آمار نشان می‌دهد بیشترین گرایش خرید خانوار‌های مازندرانی در قالب طرح کالابرگ مربوط به حبوبات با سهم ۳۵ درصدی است و پس از آن برنج با ۱۵ درصد، گوشت قرمز با ۱۳ درصد و تخم‌مرغ با ۱۲ درصد قرار دارند.
او ادامه داد: گوشت سفید ۹ درصد، روغن ۷ درصد و پنیر ۳ درصد از مجموع خرید‌ها را شامل می‌شود و سایر اقلام نیز سهم ۶ درصدی دارند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران همچنین اعلام کرد مرحله پنجم طرح یسنا برای سرپرستان خانوار، مادران باردار و دارای فرزند زیر دو سال در دهک‌های یک تا پنج شارژ شده است.
حسینی‌شیروانی گفت: بیش از ۲۶۲ هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه اعتبار خرید رایگان سبدغذایی دریافت می‌کنند و سه مرحله برنامه امنیت غذایی کودکان زیر پنج سال نیز هم‌زمان با ماه مبارک رمضان از ۳۰ بهمن‌ماه واریز شده است.
او افزود: با تأکید رئیس‌جمهور و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر رفع فقر، سرپرستان خانوار کودکان زیر پنج سال مبتلا به سوءتغذیه که به مراکز بهداشتی مراجعه کرده‌اند، اعتبار خرید رایگان سبدغذایی را در بستر طرح کالابرگ الکترونیکی دریافت می‌کنند.
وی اعلام کرد تاکنون ۱۱ مرحله اعتبار امنیت غذایی تخصیص یافته است.


نظرات شما