چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

برخورد قاطع پلیس با زمین‌خواران؛ اراضی ملی بلده به بیت‌المال بازگشت

برخورد قاطع پلیس با زمین‌خواران؛ اراضی ملی بلده به بیت‌المال بازگشت
پیام مازند - فرمانده انتظامی شهرستان نور از اجرای عملیات گسترده آزادسازی اراضی منابع طبیعی و تخریب بنا‌های غیرمجاز در منطقه بلده خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - فرمانده انتظامی شهرستان نور از اجرای عملیات گسترده آزادسازی اراضی منابع طبیعی و تخریب بنا‌های غیرمجاز در منطقه بلده خبر داد.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، فرمانده انتظامی شهرستان نور از عملیات آزادسازی اراضی منابع طبیعی و تخریب ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در این شهرستان خبر داد و اعلام کرد این اقدام در راستای برخورد با متصرفان اراضی ملی انجام شده است.
سرهنگ سعید مهدوی گفت: اجرای قانون حفظ و حراست از اراضی ملی با پیگیری اداره منابع طبیعی و دستور قاطع دادستان شهرستان در دستور کار قرار گرفت و مأموران انتظامی با حضور در منطقه بلده، نسبت به قلع‌وقمع دیوارکشی‌ها و بنا‌های غیرمجاز اقدام کردند.
وی با اشاره به اینکه این مستحدثات بدون اخذ مجوز‌های قانونی در اراضی ملی احداث شده بود، افزود: آزادسازی این اراضی یکی از مطالبات جدی مردم است و پلیس اجازه نخواهد داد سودجویان با دست‌اندازی به حریم عمومی و منابع طبیعی، به بیت‌المال آسیب بزنند.
فرمانده انتظامی شهرستان نور در پایان گفت: برخورد با متصرفان غیرمجاز با قاطعیت و برابر قانون ادامه خواهد داشت؛ لذا از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه ساخت‌وساز مشکوک در اراضی ملی، مراتب را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع‌رسانی کنند.


نظرات شما