يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

ممنوعیت کشت دوم برنج در مازندران

ممنوعیت کشت دوم برنج در مازندران
پیام مازند - معاون حفاظت و بهره برداری منابع آب شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: کشت دوم برنج در مازندران ممنوع است.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - معاون حفاظت و بهره برداری منابع آب شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: کشت دوم برنج در مازندران ممنوع است.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ معاون حفاظت و بهره برداری منابع آب شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به محدودیت‌های بارشی و کاهش ذخایر آبی استان گفت: با مصوبه کمیته تخصصی مشترک آب منطقه، جهادکشاورزی و استانداری مازندران، ممنوعیت کشت دوم برنج در استان تصویب شد.
موسوی افزود: با بررسی آماری ذخایر آبی و مقدار بارش‌ها در سال آبی کنونی، این کمیته با قاطعیت، رای به ممنوعیت کشت دوم برنج داد.
او با اشاره به مصاحبه‌ها و اخبار رسانه‌ای برخی مسئولان مبنی بر بدون مانع بودن کشت دوم برنج در استان گفت: انتظار این است که مسئولان مرتبط با این موضوع، با احترام به این مصوبه، محدودیت‌ها و چالش‌های پیش روی منابع آب برای کشت دوم برنج را در نظر داشته باشند.
یادآور می‌شود: سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران چهارم مرداد امسال در آیین آغاز برداشت مکانیزه برنج مازندران در روستای بالابصرای بابل گفت: هیچگونه ممنوعیت قانونی یا محدودیت فنی برای کشت دوم برنج وجود ندارد و نهاده‌های مورد نیاز مانند کود را نیز فراهم می‌کنیم.


نظرات شما