سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

دستگیری بیش از ۳۰۰ متخلف منابع طبیعی در مازندران از ابتدای امسال

دستگیری بیش از ۳۰۰ متخلف منابع طبیعی در مازندران از ابتدای امسال
پیام مازند - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۳۰۰ متخلف در حوزه منابع طبیعی دستگیر و ۲۷ باند سازمان‌یافته نیز شناسایی و اعضای آنها به مراجع قضایی معرفی شدند.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۳۰۰ متخلف در حوزه منابع طبیعی دستگیر و ۲۷ باند سازمان‌یافته نیز شناسایی و اعضای آنها به مراجع قضایی معرفی شدند.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران از خروج حدود ۱۰۰ هکتار از عرصه‌های ملی و دولتی استان از تصرف افراد سودجو و متخلف از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.
باقری با قدردانی از همکاری دستگاه قضایی و نیرو‌های یگان حفاظت منابع طبیعی در برخورد با متخلفان گفت: در این مدت ۲۷ باند سازمان‌یافته در حوزه تخلفات منابع طبیعی شناسایی و اعضای آنها دستگیر و برای تشکیل پرونده و رسیدگی قضایی به مراجع مربوط معرفی شدند.
وی افزود: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۳۰۰ نفر در ارتباط با تخلفات حوزه منابع طبیعی دستگیر و بیش از ۶۰۰ خودرو نیز با دستور قضایی به پارکینگ نیروی انتظامی منتقل شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران تأکید کرد: با افرادی که در حوزه منابع طبیعی اقدام به تخلف، تهدید، قطع درخت یا تصرف اراضی ملی کنند، بدون اغماض و به صورت جدی برخورد خواهد شد.
باقری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت استفاده از چوب‌های شکسته و افتاده در عرصه‌های جنگلی گفت: بر اساس پیش‌بینی قانون برنامه هفتم، جمع‌آوری درختان شکسته و افتاده به صورت تجمیعی در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: در مازندران اقدامات اولیه برای اجرای این طرح در هفت حوزه آبخیز انجام شده و طرح مربوط نیز تهیه و کتابچه آن در کمیته فنی اداره‌کل تصویب و برای سازمان منابع طبیعی ارسال شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران گفت: پس از ابلاغ سازمان منابع طبیعی، اقدامات اجرایی برای جمع‌آوری این درختان و استفاده مناسب از ظرفیت چوب‌های شکسته و افتاده در استان آغاز خواهد شد.


نظرات شما