پیام مازند - هفت تن از اعضای تیم ملی کشتی آزاد جوانان جهان در براتیسلاوا ۲۰۲۶ مازنی هستند که با حضور دو مربی مازنی در پی موفقیت درخشان برای ایران هستند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، رقابتهای کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان از ۲۹ مردادماه لغایت ۱ شهریورماه به میزبانی براتیسلاوا، پایتخت اسلواکی در حال برگزاری است.
هفت تن از اعضای تیم ملی کشتی آزاد جوانان جهان در براتیسلاوا ۲۰۲۶ مازنی هستند که با حضور دو مربی مازنی در پی موفقیت درخشان برای ایران هستند.
آرمان الهی در ۵۷، اهورا خاطری در ۶۱، علی اصغر تات در ۶۵، سینا خلیلی در ۷۰ و ابوالفضل رحمانی در ۹۲ کیلوگرم پنج کشتی گیر مازنی خواهند بود که به روی تشک میروند.
محمدمهدی یگانه جعفری و بهنام احسان پور مربیان مازنی هم در کادر فنی جای دارند که در تلاش هستند ایران را بر سکوهای قهرمانی قرار دهند.