دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵
ورزشی

درخواست شگفت‌انگیز رئیس سابق منچسترسیتی!

درخواست شگفت‌انگیز رئیس سابق منچسترسیتی!
پیام مازند - ورزش ۳/دیوید برنستاین، رئیس پیشین منچسترسیتی، معتقد است این باشگاه پس از محکومیت باید با مجازاتی فراتر از جریمه نقدی روبه‌رو شود. پس از آنکه منچسترسیتی در بیشتر ...
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ورزش 3 /دیوید برنستاین، رئیس پیشین منچسترسیتی، معتقد است این باشگاه پس از محکومیت باید با مجازاتی فراتر از جریمه نقدی روبه‌رو شود.
پس از آنکه منچسترسیتی در بیشتر اتهام‌های مربوط به نقض قوانین مالی گناهکار شناخته شد، فوتبال انگلیس با موجی از واکنش‌ها روبه‌رو شد.
خلدون المبارک، رئیس باشگاه، همچنان تأکید داشت که سیتی از تخلف تبرئه خواهد شد و قصد دارد درخواست تجدیدنظر ارائه کند. با این حال، پس از تحقیقاتی چهار‌ساله، این باشگاه با احتمال مجازات‌های سنگینی روبه‌رو شد؛ از کسر امتیاز و اخراج از لیگ برتر گرفته تا جریمه نقدی و پس‌گرفتن عناوین قهرمانی.
برنستاین ۸۳ ساله که پیش‌تر ریاست سیتی را برعهده داشت، به تاک‌اسپورت گفت: «در درجه اول، جریمه نقدی کافی نخواهد بود. درباره باشگاهی صحبت می‌کنیم که منابع مالی نامحدودی دارد و همان‌طور که در پنجره نقل‌وانتقالات اخیر دیدیم، پول برایش معنای چندانی ندارد. چه جریمه ۱۰۰ میلیون پوندی باشد و چه ۲۰۰ میلیون پوندی، باز هم کافی نیست.»

پیام مازند

او با ابراز تأسف از اینکه به‌عنوان هوادار سیتی چنین حرفی می‌زند، افزود: «فکر می‌کنم باید اقدامی انجام شود که جایگاه باشگاه را در لیگ تحت تأثیر قرار دهد. اگر قرار باشد امتیازی کسر شود، زمان اجرای آن اهمیت زیادی دارد.»
برنستاین گفت اگر کسر امتیاز در ابتدای فصل جاری اعمال می‌شد، به‌گفته محاسبات او، سیتی باید حدود ۸۰ امتیاز از دست می‌داد؛ رقمی که امکان جبران را از تیم می‌گرفت و به سقوط می‌انجامید. او افزود اگر مجازات در پایان فصل و پس از طی مراحل تجدیدنظر اعلام شود، شرایط متفاوت خواهد بود و حتی ممکن است موضوع سقوط خودکار مطرح شود، هرچند مشخص نیست سیتی به کدام دسته منتقل خواهد شد.
برآوردها نشان می‌دهد سیتی ممکن است پس از صدور رأی محکومیت، تا ۵۰۰ میلیون پوند به ۳۸ رقیب خود بدهکار شود. همچنین ممکن است باشگاه مجبور شود بخشی از درآمدهای جایزه‌ای را که دیگر تیم‌های لیگ برتر به‌دلیل تخلفات سیتی از دست داده‌اند، بازپرداخت کند.
با آماده‌شدن باشگاه‌های دیگر برای طرح دعوا، نبرد حقوقی سیتی ممکن است تا ۲ سال دیگر ادامه پیدا کند. مدیران این باشگاه نیز برای لغو رأی در مرحله تجدیدنظر آماده می‌شوند.


نظرات شما