شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵
اقتصادی

امام جمعه بندرعباس: امنیت کشور را مدیون نیرو‌های نظامی و مردم هستیم

امام جمعه بندرعباس: امنیت کشور را مدیون نیرو‌های نظامی و مردم هستیم
پیام مازند - صدا و سیما/ نماینده ولی فقیه در هرمزگان با تبریک هفته انتظامی گفت: امنیت کنونی کشور را مدیون نیرو‌های نظامی و انتظامی کشور هستیم. آیت الله محمد عبادی زاده ...
  بزرگنمايي:

پیام مازند - صدا و سیما / نماینده ولی فقیه در هرمزگان با تبریک هفته انتظامی گفت: امنیت کنونی کشور را مدیون نیرو‌های نظامی و انتظامی کشور هستیم.
آیت الله محمد عبادی زاده افزود: در جنگ، دشمن مقر‌های نظامی و انتظامی ما را هدف قرار داد تا نقطه امنی برای مزدوران خود فراهم کند، اما نیرو‌های نظامی دست نکشیدند و برای امنیت کشور تلاش کردند.
امام جمعه بندرعباس با توجه به سخنان رهبر انقلاب اسلامی گفت: یکی از مطالبات مهم و به حق رهبر انقلاب، امنیت اجتماعی و حفاظت از جان و مال مردم است.
آیت الله عبادی زاده افزود: در جنگ بی امان که دشمن به کشور تحمیل کرد، مردم در کنار نیرو‌های نظامی کاری کردند که محاسبات دشمن بهم بخورد و سربلند از این آزمون بیرون آمدند.
وی گفت: مردم با بیش از ۷ ماه حضور در خیابان‌ها پرچم کشور و پیام رهبری را به دست گرفتند و محاسبات دشمن را بر هم زدند.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان افزود: دریادلان ارتش و سپاه نیز با حفاظت از تنگه هرمز و خلیج فارس آرامش را از دشمن گرفتند، اجازه ورود و تسلط دشمن را ندادند و هنوز هم در حال دفاع از مرز‌های آبی کشور هستند.
آیت الله عبادی زاده گفت: رزمندگان ما مرحله به مرحله دشمن را از آب‌های کشور خارج کردند.
وی افزود: سرنوشت این جنگ را ملتی تعیین می‌کند که به منبع قدرت وصل است و عزم پولادین دارند، مانند ملت ایران که ۷ ماه بی وقفه در میدان حاضر است.
امام جمعه بندرعباس با اشاره به روز دامپزشکی و تامین امنیت غذایی جامعه گفت: ما در کشور جایگاه سوم پرورش شتر را داریم و باید در این زمینه سرمایه گذاری شود.
آیت الله عبادی زاده با اشاره به روز روستا و عشایر از مسئولان خواست در روستا‌ها اشتغالزایی صورت گیرد چرا که روستاییان پشتوانه تولید کشور هستند.
وی افزود: هر روستا یک منطقه بکر گردشگری دارد، آنها را توسعه دهید، به صنایع دستی روستا‌ها توجه شود تا از مهاجرت مردم به شهر‌ها جلوگیری شود.


نظرات شما