پیام مازند

آخرين مطالب

علی(ع)؛ اوج تجلی مردانگی و مهری پدرانه مقالات

علی(ع)؛ اوج تجلی مردانگی و مهری پدرانه
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، چلچله‌ها به تمنّای پاسخ او، آمدن بهار را نوید می‌دهند، او که مهربانی را نثار عالمیان می‌کند و لاله‌ها در دشت دلدادگی از عشق او شور زندگی می‌گیرند، او که در کوچه باغ باورمان، ماندنی و جاویدان است.
قوهای سپیدبال آرام دریایی، صبحشان را با نام او آغاز می‌کنند و آفاق پرواز همه پرندگان مهاجر است.
او که تجلّیِ هستی و مظهر ایمان است و شهر دلمان همراه با نفس پاک او نفس می‌کشد و نبض هستی‌اش به تپش می‌افتد.
دنیا برای جلوه تمام وجودش کوچک بوده و هست و وجودش پایان شام انتظارمان و صبح صادق شام تار انسانیت بوده و بهار جاودان زندگی همه ما انسان‌ها است.
در آسمان غوغا است، فرشتگان هلهله‌کنان بین زمین و آسمان، در رفت و آمدند، از شوق بر آسمان سر می‌سایند و بال‌هایشان از گل‌های بهشتی عطری ناب و محمدی بر زمین می‌پاشد.
زمین و آسمان یکی شده و دنباله حلول نور از آسمان به زمین رسیده است، همه جا نور است و نور، کعبه مرکز ارتعاش نور الهی شده و ملائک نیز به دور این خانه امن در حال طواف.
و ناگهان انفجار نور، زمین و زمان و آسمان را در بر می‌گیرد و صدای هلهله شادی فرشتگان و ملائک همه جا طنین می‌افکند.
آبشار نور خط سبز رحمت را از آسمان به زمین می‌کشد و صدایی نو و تازه گوش زمین و زمان را می‌نوازد، آری، صدا، صدای کودکی است که نور وجودش درون کعبه را جلوه‌ای تازه بخشیده، کعبه مرکز نور است و دیوارهای ستبرش با دیدن این نور شکوفا می‌شود
و علی(ع) می‌آید تا رحمت بیاید، علی(ع) می‌آید تا عدالت بیاید، تا حوض کوثر فوران کند و می‌آید تا خنده بر لبان محمد(ص) شکوفا شود.
آری... علی(ع) می‌آید تا آب زلال و پاک الهی بر کویر تشنه عدالت، بر زمین بارور شود، می‌آید تا مرکز ثقل شود، مرکز ثقل یازده پاک‌کردن سبز و سرخ علوی و محمدی، علی می‌آید تا هر بت و بت‌خانه‌ای ویران شوند و شیاطین جن و انس شرمنده از جسارت.
علی(ع) می‌آید تا سرچشمه هدایت، ولایت و سعادت انسان در زمین شکل بگیرد. جاری شود، می‌آید تا عدالت بیاید، مهر، محبت و مودت باید، می‌آید تا مظلومان تاریخ جان بگویند و جان بگیرند.
ساقه‌های نیلوفری از پایه‌های عرش بالا رفته و سریر ولایت را به عطر وجودی خود آراسته‌اند، تا او بیاید و بر تکیه گاه پوشیده از رازقی آن تکیه زند و اشهد أنٌ علیا ولی الله طنین‌انداز شود، درون کعبه چه غوغایی است امروز! ملائک، بال در بال، گستره آسمان‌ها را پوشانیده‌اند و جبرائیل و میکائیل و اسرافیل حلقه خانه کعبه شده‌اند تا پر به نور وجود او بسایند!
طنین نام او هلهله شادی ملائک است، جام‌های افلاکیِ عاشقان به سوی او می‌آیند و گیسوان سیاه شبْ به یُمن وجود او گل خنده‌های نقره‌ای را در میان آبشار آسمانی‌اش تقسیم می‌کند؛ چرا که علی(علیه السلام) آمده است.
او که شافع محشر است و فاتح خیبر، امیر بیان است و بر سر بزنگاه مظلومان را امان، کلامش فوق کلام المخلوق است و دون کلام الخالق، اسدالله الغالب است و عصاره ناب وجود ابوطالب، علی است و اعلی، ولی است و مولا و همتای بی نظیر زهرا(س).
نامش از ابتدای خلقت مکتوب بر ساق عرش بوده تا ناصرالنبی(ص) باشد و وصی او و مأمن ولایت، ستاره وجودش مخزن الانوار است و وجود بی‌بدیلش مخزن الاسرار.
دامان پر از مهر فاطمه بنت اسد در دل کعبه گل وجودش را در خود گرفت، کعبه خندید و دیوارها لبخند زنان در مسیر عبورش شکوفا شدند و مظهر العجایب شد، آمد و مکه جان تازه‌ای گرفت تا جایی که نه خدا توانمش خواند، نه بشر توانمش گفت، متحیرم چه نامم شه ملک لافتی را و ذوالفقارش شهره آفاق گردید و در چشم به‌هم زدنی امیر عرب، پهلوان هر میدانی و یعسوب‌الدین بود و مایه ندامت دشمن از دشمنی و کین.
ابهتش تا جایی است که تمام واژه‌ها، از توصیف او عاجزند و عظمتش چنان است که تمام عقل‌ها از درک بزرگی‌اش قاصر! علو مقامش آن‌چنان بلند است که دست هیچ قلمی برای بیانش توان یاری ندارد و بلندای وجودش در پهنای هیچ اندیشه‌ای نمی‌گنجد.
زمین و زمان به حرمت آمدنش گوشه عزلت گزیده‌اند و بشر به شکرانه نعمت وجودش، معتکفانه دست سپاس بر دامان حق می‌ساید و در سایه لطف او که در نهایت بزرگی، در مقابل پرودگار بزرگترین افتخارش بندگی او بود؛ رسم بندگی را تمرین می‌کند.
13رجب نه برای شیعیان، که عید عالمیان است و میلاد مولود کعبه، هم او که در شهر علم پیامبر است و برای زهرا(س) شایسته‌ترین همسر و در میان فرزندان انسان، مایه فخر پدر و در برادری عادل‌ترین برادر و در میدان مبارزه برترین دلاور.
پدر خاک بود و همزاد ماه، راه هر گمراه بود و رفیق چاه، پدر یتیمان بود و در کنار کوثر، شاه، ذات الصفات العالیه بود و میزان عدل در دکه‌القضاء و در هر حال امید مظلومان و امیر دلها.
در نجف از تلألو نامش درخشندگی یافت و ایوان نجف از صفای وجودش مصفا شد و زمین با حضورش عزت یافت و ما شیعه او و چشم به راه کرمش چرا که خوب می‌دانیم؛ به ذره گر نظر لطف بوتراب کند، به آسمان رود و کار آفتاب کند.
میلادش بهانه‌ای شد تا به پاس پدر عالمیان بودنش، دستان پر مهر پدرانمان را بوسه باران کنیم و قدردان مردی و مردانگی و مهرورزی شان باشیم، روز پدر مبارک.
انتهای پیام/س

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/188098/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

10 سریال ترسناک برتر دهه 2020 تاکنون که باید دید؛ از Archive 81 تا The Outsider

یک تکه از مریخ 5 میلیون دلار فروخته شد

شهادت 3 نفر در حادثه تیراندازی در خمین

«همایون» بازیگر شاخص سینمای پیش از انقلاب، درگذشت

کاظم صدیقی: به همدیگر گیر ندهیم

بررسی میدانی استاندار از وضعیت پاکسازی ساحل محمودآباد از زباله

سایت زباله تنکابن تا پایان سال برای پذیرش 250 تن زباله آماده می‌شود

پروژه چهاربانده شدن جاده کلاردشت ظرف یک ماه وارد فاز آسفالت می‌شود

استاندار مازندران: حفاری تونل کندوان تا پایان سال به پایان می‌رسد

ورزشکاران، سفیران صلابت و انسجام ملی در برابر تجاوز دشمنان

قرآن عامل تربیت و کلید ارتقای تمدن‌ هاست

قطار اربعین در خدمت زائران؛ سفر مستقیم از ساری به کرمانشاه فراهم شد

بازدید سرزده استاندار مازندران از اداره‌کل امور مالیاتی استان

واگذاری همزمان 211 واحد مسکونی و 96 طرح اشتغال به مددجویان مازندران

بهزیستی مازندران، دومین استان برتر کشور در واگذاری مسکن

دو مدال برنز برای آزادکاران مازنی در رقابت‌های جهانی بوداپست

نخستین شهردار دالخانی انتخاب شد

جبهه فرهنگی، پیش‌قراول عرصه‌های اقتصادی و نظامی است

هدف نهایی دشمنان، تجزیه و نابودی کشورهای اسلامی است

مدال زرین همبستگی و اتحاد، شایسته ملت ایران در حماسه 12 روزه

ثبت عکس جدیدی از یک دنباله‌دار تازه کشف‌شده با همکاری دانشمند ایرانی

گرامیداشت یاد درگذشتگان در آیین کهن عید مردگان مازندران

جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره فیلم پولا کرواسی برای فرشته حسینی

چشم‌ انتظاری برای یاسمین در سی‌ امین یادواره شهدای دودانگه ساری

انتقاد نماینده مردم از سکوت جهانی در قبال جنایات صهیونیست‌ها

تفکیک زباله از مبدا در روستاهای دابودشت کلید خورد

تبعیت از رهبری، سنگر جهاد امروز است

سخنگوی دولت درباره اینترنت طبقاتی: نگاه دولت بر اینترنت آزاد است اما در شرایط بحران باید به کسانی که نیاز ویژه دارند، امکانات ویژه داد

انسجام مردم و اطاعت از رهبری دشمن را زمین‌گیر کرده است

قرق‌شکنی؛ سنت زنده کشاورزان مازنی در آب‌بندان رمنت بابل

10 هزار تن گندم از کشاورزان ساری خریداری شد

محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران تا صبح شنبه ادامه دارد

رقابت داوطلبان گروه تجربی در دومین روز آزمون سراسری در مازندران

تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در استان

شهدای جنگ 12روزه، معادلات دشمن را بر هم زدند

حضور شارلیز ترون در فیلم درام «جین»

گزارش گیشه سینماها؛ «صددام» در تعقیب «پیرپسر»

پیکر پاک پدر شهید خادمی با حضور مدیر کل بنیاد مازندران در کیاسر ساری تشییع شد

صدور برگه هدایت تحصیلی پایه نهم از امروز

تکذیب فروش بنزین مخلوط با آب به خودروی منتسب به پزشکیان

استقبال از قهرمان کشتی آسیا در سوادکوه شمالی

چپکرود، قابلیت قطب تجارت و مسافرت دریایی در مازندران

لزوم دفاع از کشور

سالروز تشکیل شورای نگهبان

واکنش‌های تند به بازگشت دوباره صدیقی به نمازجمعه تهران

نشست رئیس اپراتور تلفن همراه کیش و مدیر مخابرات استان هرمزگان

جذب خیرین آموزشی؛ راهکاری کلیدی برای ارتقاء عدالت و کیفیت آموزش

از تجلیل شهدا تا بررسی چالش‌های آموزش و پرورش

مشارکت بیش از 5 هزار و 500 حمایتگر در طرح حامی

26 تیر، سالروز تشکیل شورای نگهبان