پیام مازند

آخرين مطالب

علی(ع)؛ اوج تجلی مردانگی و مهری پدرانه مقالات

علی(ع)؛ اوج تجلی مردانگی و مهری پدرانه
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، چلچله‌ها به تمنّای پاسخ او، آمدن بهار را نوید می‌دهند، او که مهربانی را نثار عالمیان می‌کند و لاله‌ها در دشت دلدادگی از عشق او شور زندگی می‌گیرند، او که در کوچه باغ باورمان، ماندنی و جاویدان است.
قوهای سپیدبال آرام دریایی، صبحشان را با نام او آغاز می‌کنند و آفاق پرواز همه پرندگان مهاجر است.
او که تجلّیِ هستی و مظهر ایمان است و شهر دلمان همراه با نفس پاک او نفس می‌کشد و نبض هستی‌اش به تپش می‌افتد.
دنیا برای جلوه تمام وجودش کوچک بوده و هست و وجودش پایان شام انتظارمان و صبح صادق شام تار انسانیت بوده و بهار جاودان زندگی همه ما انسان‌ها است.
در آسمان غوغا است، فرشتگان هلهله‌کنان بین زمین و آسمان، در رفت و آمدند، از شوق بر آسمان سر می‌سایند و بال‌هایشان از گل‌های بهشتی عطری ناب و محمدی بر زمین می‌پاشد.
زمین و آسمان یکی شده و دنباله حلول نور از آسمان به زمین رسیده است، همه جا نور است و نور، کعبه مرکز ارتعاش نور الهی شده و ملائک نیز به دور این خانه امن در حال طواف.
و ناگهان انفجار نور، زمین و زمان و آسمان را در بر می‌گیرد و صدای هلهله شادی فرشتگان و ملائک همه جا طنین می‌افکند.
آبشار نور خط سبز رحمت را از آسمان به زمین می‌کشد و صدایی نو و تازه گوش زمین و زمان را می‌نوازد، آری، صدا، صدای کودکی است که نور وجودش درون کعبه را جلوه‌ای تازه بخشیده، کعبه مرکز نور است و دیوارهای ستبرش با دیدن این نور شکوفا می‌شود
و علی(ع) می‌آید تا رحمت بیاید، علی(ع) می‌آید تا عدالت بیاید، تا حوض کوثر فوران کند و می‌آید تا خنده بر لبان محمد(ص) شکوفا شود.
آری... علی(ع) می‌آید تا آب زلال و پاک الهی بر کویر تشنه عدالت، بر زمین بارور شود، می‌آید تا مرکز ثقل شود، مرکز ثقل یازده پاک‌کردن سبز و سرخ علوی و محمدی، علی می‌آید تا هر بت و بت‌خانه‌ای ویران شوند و شیاطین جن و انس شرمنده از جسارت.
علی(ع) می‌آید تا سرچشمه هدایت، ولایت و سعادت انسان در زمین شکل بگیرد. جاری شود، می‌آید تا عدالت بیاید، مهر، محبت و مودت باید، می‌آید تا مظلومان تاریخ جان بگویند و جان بگیرند.
ساقه‌های نیلوفری از پایه‌های عرش بالا رفته و سریر ولایت را به عطر وجودی خود آراسته‌اند، تا او بیاید و بر تکیه گاه پوشیده از رازقی آن تکیه زند و اشهد أنٌ علیا ولی الله طنین‌انداز شود، درون کعبه چه غوغایی است امروز! ملائک، بال در بال، گستره آسمان‌ها را پوشانیده‌اند و جبرائیل و میکائیل و اسرافیل حلقه خانه کعبه شده‌اند تا پر به نور وجود او بسایند!
طنین نام او هلهله شادی ملائک است، جام‌های افلاکیِ عاشقان به سوی او می‌آیند و گیسوان سیاه شبْ به یُمن وجود او گل خنده‌های نقره‌ای را در میان آبشار آسمانی‌اش تقسیم می‌کند؛ چرا که علی(علیه السلام) آمده است.
او که شافع محشر است و فاتح خیبر، امیر بیان است و بر سر بزنگاه مظلومان را امان، کلامش فوق کلام المخلوق است و دون کلام الخالق، اسدالله الغالب است و عصاره ناب وجود ابوطالب، علی است و اعلی، ولی است و مولا و همتای بی نظیر زهرا(س).
نامش از ابتدای خلقت مکتوب بر ساق عرش بوده تا ناصرالنبی(ص) باشد و وصی او و مأمن ولایت، ستاره وجودش مخزن الانوار است و وجود بی‌بدیلش مخزن الاسرار.
دامان پر از مهر فاطمه بنت اسد در دل کعبه گل وجودش را در خود گرفت، کعبه خندید و دیوارها لبخند زنان در مسیر عبورش شکوفا شدند و مظهر العجایب شد، آمد و مکه جان تازه‌ای گرفت تا جایی که نه خدا توانمش خواند، نه بشر توانمش گفت، متحیرم چه نامم شه ملک لافتی را و ذوالفقارش شهره آفاق گردید و در چشم به‌هم زدنی امیر عرب، پهلوان هر میدانی و یعسوب‌الدین بود و مایه ندامت دشمن از دشمنی و کین.
ابهتش تا جایی است که تمام واژه‌ها، از توصیف او عاجزند و عظمتش چنان است که تمام عقل‌ها از درک بزرگی‌اش قاصر! علو مقامش آن‌چنان بلند است که دست هیچ قلمی برای بیانش توان یاری ندارد و بلندای وجودش در پهنای هیچ اندیشه‌ای نمی‌گنجد.
زمین و زمان به حرمت آمدنش گوشه عزلت گزیده‌اند و بشر به شکرانه نعمت وجودش، معتکفانه دست سپاس بر دامان حق می‌ساید و در سایه لطف او که در نهایت بزرگی، در مقابل پرودگار بزرگترین افتخارش بندگی او بود؛ رسم بندگی را تمرین می‌کند.
13رجب نه برای شیعیان، که عید عالمیان است و میلاد مولود کعبه، هم او که در شهر علم پیامبر است و برای زهرا(س) شایسته‌ترین همسر و در میان فرزندان انسان، مایه فخر پدر و در برادری عادل‌ترین برادر و در میدان مبارزه برترین دلاور.
پدر خاک بود و همزاد ماه، راه هر گمراه بود و رفیق چاه، پدر یتیمان بود و در کنار کوثر، شاه، ذات الصفات العالیه بود و میزان عدل در دکه‌القضاء و در هر حال امید مظلومان و امیر دلها.
در نجف از تلألو نامش درخشندگی یافت و ایوان نجف از صفای وجودش مصفا شد و زمین با حضورش عزت یافت و ما شیعه او و چشم به راه کرمش چرا که خوب می‌دانیم؛ به ذره گر نظر لطف بوتراب کند، به آسمان رود و کار آفتاب کند.
میلادش بهانه‌ای شد تا به پاس پدر عالمیان بودنش، دستان پر مهر پدرانمان را بوسه باران کنیم و قدردان مردی و مردانگی و مهرورزی شان باشیم، روز پدر مبارک.
انتهای پیام/س

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/188098/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شهرام عطارزاده: فوتبال خوزستان مورد بی‌مهری قرار گرفته است

پیاتزا نیازمند بهترین ورژن این بازیکن برای صعود

کوکوریا: من دمبله را ناک‌اوت کردم

سرمربی تیم نوجوانان شطرنج منصوب شد

این سبزی سرشار از ویتامین C است و از قلب حفاظت می‌کند

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان همراه با افزایش سرعت باد

سه بازیکن لیست استقلال، فقط با نظر هلدینگ

تنها نگرانی برای سرمربیگری هاشمیان در پرسپولیس

لامین یامال، جوان‌ترین بازیکن برتر تاریخ

تشریح برنامه تیم ملی بسکتبال قبل از کاپ آسیا

لیگ ملت‌ها؛ سلام آمریکا به مرحله نهایی

احتمال تغییر نام تیم ردبول به فرستاپن

کاپیتان تیم ملی از تو بیشتر از این‌ها انتظار داریم

ستاره لهستان و معرفی مهم‌ترین بازیکن ایران

مسی با 16 گل برترین گلزن فصل جاری MLS شد

قصه طارمی با آقای خاص به اما و اگر کشید

علی دایی: تأمین امنیت و ارزاق در مازندران طی جنگ 12 روزه، مثال‌زدنی بود

اجتماع باشکوه زینبیون در عباس‌آباد

اخاذی 11 میلیاردی از زنان با سوءاستفاده از عکس‌های خصوصی

مناسبت روز/ یکشنبه، 22 تیر ماه

هشدارِ شیوع سرخک در بحبوحه سفرهای تابستانی در آمریکا

اختلاف آقای درویش و آقای استیلی برای چه چیزی است؟

الکسیس از تیم پرسپولیس جدا می‌شود؟

بازگشت باشکوه به خانه

دلیل عملکرد رو به رشد تیم ملی والیبال در لیگ ملت‌ها

اضافه نشدن بازیکن جدید به سود تیم ملی والیبال

پیش‌بینی جایگاه سوم تا پنجم برای کاروان ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی

دروازه‌بان استقلال از سفر به ترکیه جا ماند

سنت دیرینه نذر حلیم در بندپی شرقی زنده نگه داشته شد

اجرای 88 پروژه در قالب نهضت ملی عدالت آموزشی در مازندران

توزیع 48 هزار تن انواع کود کشاورزی در مازندران

هشدار درباره ورود ویروس جدید به ایران/ علایم این بیماری ویروسی چیست؟

مراسم سوگواری ایام ماه محرم در نمازخانه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

تیم‌ ملی چوگان در انتظار ویزای آمریکا

مربی تیم ملی بوکس: بدون تحقق خواسته‌هایم به تیم ملی برنمی‌گردم

بسکتبال زنان ایران در بین مدعیان صعود

🎬 حمایت استاندار مازندران از کارخانه نساجی

کلنگ‌زنی تصفیه‌خانه فاضلاب گلوگاه و بهشهر تا هفته دولت

علی دایی: امنیت، آرامش و سرعت تأمین سوخت و ارزاق در مازندران در جنگ 12 روزه

انتقاد استاندار مازندران از ارائه تسهیلات به افرادی که قدرت‌ نوآوری ندارند

ورود 2600 تن کود شیمیایی به مازندران در دو هفته اخیر

واگذاری زمین 330 هکتاری برای احداث نیروگاه خورشیدی به ظرفیت 60 مگاوات

روشنایی راه عاشورا در دیار علویان

زمین 10 هکتاری برای تصفیه‌خانه فاضلاب گلوگاه و بهشهر تأمین شد

آغاز فصل برداشت شالی در زمین‌های زودرس آمل

آمار تب مالت در کشور و هشدار پوشش ناکافی واکسیناسیون در دام‌ها

مدیرکل بنیاد شهید استان ایلام در سامانه سامد پاسخگوی جامعه هدف شد

جوجه‌ریزی بیش از 51 میلیون قطعه در سه‌ ماهه نخست امسال

تأکید بر ضرورت‌های پدافند در زمان صلح و بحران

مناطق آزاد باید محور جهش صادراتی استان باشند