پیام مازند

آخرين مطالب

آماده سازی تالار شهر به عنوان محل واکسیناسیون ساکنان کیش منطقه آزاد کیش

آماده سازی تالار شهر به عنوان محل واکسیناسیون ساکنان کیش
  بزرگنمايي:

پیام مازند - سعید پورعلی از تشکیل کمیته واکسیناسیون جزیره کیش متشکل از نهادهای مرتبط خبر داد و بر تسریع ارائه واکسن به ساکنان جزیره تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، سعید پورعلی معاون فرهنگی اجتماعی این سازمان با بیان اینکه بیمارستان، نیروی انتظامی، جمعیت هلال احمر، معاونت اجتماعی، مرکز بهداشت و شرکت عمران، آب و خدمات به عنوان کمیته واکسیناسیون جزیره باید هرچه سریعتر کار خود را آغاز کنند گفت: این کمیته با هدف تقویت هماهنگی در روند اجرای طرح واکسیناسیون و ارائه خدمات استاندارد به ساکنان تشکیل شده است.
پورعلی در ادامه این مطلب افزود: با جانمایی محل واکسیناسیون وانتخاب تالار شهر به عنوان مناسبترین و بهترین مکان برای حضور گروه های متعدد و موثر در تسریع روند واکسیناسیون ، درصدد رفع عیوب سرمایشی سالن برای جلوگیری از مشکلات احتمالی هستیم تا واکسیناسیون آغاز شود.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش براستمرار نظارت های بهداشتی و پرهیز از عادی انگاری تا زمان تکمیل روند واکسیناسیون تاکیدکرد و افزود: مراکز نظارتی ما در حوزه های گردشگری، ورزش، نان و دامپزشکی، هتل ها، رستوران ها و همچنین رسانه ها به صورت ویژه در موضوع مقابله با عادی پنداری با جدیت فعالیت کنند چرا که بیتوجهی به ضوابط بهداشتی موجب تغییر وضعیت رنگبندی و افزایش مبتلایان می شود.
پورعلی روند بستری ها در بندرعباس را صعودی عنوان کرد و اظهار داشت: در برخی استان های کشور مردم به کرونای جهش یافته هندی و آفریقایی مبتلا شدند و همچنان با این دو گونه مواجه هستیم، برخی خوشه ها نیز شناسایی و مهار شده اند بنابراین به جد باید موضوع نظارت در تمامی حوزه ها دنبال شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افزایش شمارمبتلایان به کرونا در بخشهای خدماتی ادارت و سازمان ها ، خواستار توجه بیشتر به ارائه خدمات تشریفات و پذیرایی شد و تصریح کرد: پذیرایی ها در جلسات حذف و یا از اقلام بسته بندی استفاده شود.
سعید پورعلی معاون فرهنگی اجتماعی این سازمان، تامین اقلام بهداشتی مشاغل پر ارتباط ازجمله نیروهای نظامی و انتظامی را نیز از مسائل مهم برشمرد و در دستور کار قرار داد.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در پایان با تاکید بر اینکه در بحث برخورد با متخلفان و ناقضان ضوابط بهداشتی هیچ مماشاتی نیست، گفت: با متخلفان قاطعانه برخورد می شود و مرکز توسعه سلامت نیز بنابر اختیارات قانونی خود می تواند برای پلمب و یا ارجاع متخلفان به مراجع قانونی اقدام کند.
دکتر محمدرضا رضا نیا رئیس مرکز توسعه سلامت کیش نیز در جلسه با اعلام تغییر رنگبندی جزیره از قرمز به نارنجی گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون 21 هزار تست انجام و 4 هزار و 396 بیمار کرونا مثبت در جزیره کیش شناسایی شدند که تعداد بستری در دو هفته اخیر 29 نفر بوده و در حال حاضر نیز تعداد بستری های فعلی 11 نفر می باشد.
محمدرضا رضانیا با بیان اینکه در حال حاضر181 بیمار در قرنطینه خانگی و نقاهتگاهی به سر می برند گفت: از آغاز همه گیری کرونا جزیره کیش 23 مورد فوتی داشته که نسبت به جمعیت ما آمار خوبی است.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش با بیان اینکه در بررسی های میدانی با عدم نظارت و کنترل به ویژه در اماکن تجمعی و ادارات مواجه شدیم که موجب انتقال ویروس نیز شده اند گفت: نقاطی مانند بانکها و موسسات مالی، پلاژ بانوان و رستوران ها و کافی شاپ ها به عنوان خطرناک ترین نقاط انتقال بیماری از نظر فاصله گذاری اجتماعی و ماندگاری بالای افراد نیاز به نظارت جدی تر دارند.
وی در ادامه تصریح کرد: بار ویروس جزیره در پیک چهارم بالا است و در صورت رعایت نکردن مقررات بهداشتی از سوی تمامی حوزه ها، با روند افزایشی مواجه خواهیم شد .
محمدرضا رضانیا تاکید کرد: برای جلوگیری از درگیری جزیره کیش در پیک چهارم، باید کمیته های تخصصی بسیار جدی بر رعایت ضوابط بهداشتی نظارت کنند.
دکتر رضا نیا همچنین در خصوص چگونگی اقدام برای دریافت واکسن گفت: در حال حاضر واکسیناسیون افراد بالای 70 سال در جزیره کیش درحال انجام است و متقاضیان با مراجعه به سایت https://salamat.gov.ir/ ، نام نویسی و استفاده از نوبت دهی اتوماتیک از طریق سامانه می توانند واکسن دریافت کنند.
وی تاکید کرد: تنها اشخاصی که نام نویسی کردند واکسینه می شوند.
بر اساس این گزارش از حدود 35 هزار و 500 نفر جمعیت کیش تا امروز ٢/٥ درصد (حدود 1000 نفر) واکسینه شده اند.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/209196/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مربی گوانگژو: برای بردن الهلال می‌جنگیم

چالش جالب بازیکنان بایرن مونیخ

ویدئو باشگاه بارسلونا از آخرین مراحل بازسازی و کاشت چمن ورزشگاه نیوکمپ

ضربه «Behind the back» حریف آلمانیِ نیما عالمیان در مسابقات کانتندر تونس که تشویق نماینده کشورمان را درپی داشت

انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بسکتبال با ویلچر

جنرال موتورز، تأمین‌کننده جدید موتور فرمول یک

فراری در برابر چالش تنظیمات ماشین جدید

اولین انتخاب جباری در استقلال؛ جلال!

تردیدهای آلکاراس برای مسترز مادرید

ستاره استقلالی در راه پرسپولیس

مسافران این خبر را از دست ندهند/ ممنوعیت تردد در محور کرج – چالوس

بهترین رنگ نور چراغ خواب برای خواب باکیفیت

آئین تکریم ریاست سابق و معارفه سرپرست جدید دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

جاده چالوس از ساعت 10 صبح یک‌طرفه شد/ ممنوعیت تردد از مرزن‌آباد به تهران

پیکر شهید «غلامحسین دماوندی» در بهشهر تشییع شد

باارزش ترین جدول رده بندی در فوتبال؛ قهرمانان پول و درآمد!

تردد سنگین و روان در محورهای کندوان و هراز/کندوان یک‌طرفه می‌شود

رکوردشکنی در شاخص‌ها با چشم‌انداز مثبت

پیشرفت 60 درصدی پروژه آبشار مصنوعی خرم‌آباد

خبر خوش استاندار مازندران در مورد پتروشیمی میانکاله

تردد در محور کرج - چالوس ممنوع شد

تردد خودروهای سنگین در محور قصرشیرین - سرپل‌ذهاب تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

108 درصد تعهد اشتغال ساری محقق شد

نقش تغذیه والدین در سلامت جنین از نگاه طب ایرانی

بازدید جمعی از دانش آموزان از "اپراتور تلفن همراه سازمان منطقه آزاد کیش" به مناسبت هفته مشاغل

«نزدیکِ صبح» شعرهای سپید کوتاه‌ با موضوع فلسطین منتشر شد

تداوم هوای گرم در مازندران

فردا گرم‌ترین روز در مازندران/دما هوا به 35 درجه‌ می‌رسد

سنجش سلامت؛ ملاک ثبت نام دانش‌آموزان در مازندران‌

ممنوعیت تردد در محور چالوس از ساعت 10 صبح

ترافیک سنگین محور چالوس را یکطرفه کرد

تولد نخستین گوساله گوزن زرد ایرانی در کشت و صنعت خرم‌آباد

دستگیری قاچاقچی سازمان‌یافته چوب در مازندران

از بین بردن لکه‌های قهوه‌ای دندان با روش‌های خانگی

صحبت های شنیدنی از اردشیر رستمی

هاشم بیک‌زاده به استقلال برگشت

آیین تشییع پیکر شهید تازه تفحص شده در بهشهر

ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز

ترافیک سنگین ‌در هراز و کندوان

اینفوگرافی / پیامدهای منفی کم‌نوشیدن آب

توسعه گردشگری با روسیه محور گفت وگوی کبیری با هیئت داغستان

پیش‌بینی ناپایداری جوی و دریایی در استان هرمزگان / افزایش دما ادامه دارد

برای بردنش از خانه آتش آوردند؛ برای او که شفیع جزاست ای مردم!

سیره شهدا را باید برای نسل امروز و آینده تبیین کنیم

توهین به بزرگان اهل سنت در صداوسیما | عزل مدیر شبکه یک و و اعلام جرم علیه 8 نفر

فیلم «زن و بچه» سعید روستایی، نماینده ایران در جشنواره کن 2025

نوزاد نارس مستعد بیماری‌های مختلف است

«1+100 روایت از اسکلت‌های محوطه‌های باستانی فلات ایران» منتشر شد

درخواست ویژه مولر از ستاره‌های جوان بایرن

هوش مصنوعی با سرعت نور: انقلابی در سخت‌افزار با فوتونیک سیلیکونی