پیام مازند

آخرين مطالب

نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه؛

شهر زیرزمینی به آرمان شهری برای معلولان نزدیک‌تر می‌شود شهرداری تهران

شهر زیرزمینی به آرمان شهری برای معلولان نزدیک‌تر می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام مازند - علی عبداله‌پور گفت: از مجموع 141 ایستگاه در حال بهره برداری تعداد 77 ایستگاه دارای مسیر روشندلان است این کار با توجه به ضرورت مسیریابی افراد کم بینا و نابینا در تراز سکوها به استناد میزان مراجعه افراد کم بینا و نابینا در مترو به صورت پیوسته در ایستگاه‌های منتخب در حال انجام است.

به گزارش شهر به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه علی عبداله پورنایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه، ضمن گرامیداشت روزجهانی نابینایان (عصای سفید) افزود: افراد نابینا هم حق استفاده از تمام امکانات و حقوق شهروندی را دارند و باید مساوی با دیگر شهروندان از امکانات و تسهیلات رفاهی سهمی داشته باشند. ما به نوبه خود این موضوع را سال هاست در اولویت قرار داده ایم اگرچه هنوز تا رسیدن به وضعیت مناسب فاصله داریم اما تمام تلاش خود را کرده ایم تا این افراد در شهر زیر زمنی با سهولت بیشتری تردد کنند.
عبداله پور افزود: با توجه به ظرفیت‌های موجود لزوم ایجاد مسیر دسترسی بدون مانع و پیوسته برای افراد کم توان و ناتوان و با درنظر گرفتن ساختار ایستگاه‌های در حال بهره برداری اعم از ایستگاههای روزمینی در خط 5 و 6 خط درون شهری، از سطح خیابان در ورودی ایستگاه‌ها تا سکو و بالعکس با درنظر گرفتن تمهیدات و تجهیزاتی اعم از پلکان ثابت و برقی، روشنایی، آسانسور، هندریل‌ها، حذف موانع در مسیر تردد، مانیتورینگ فضاها،گیت‌های مناسب برای عبور ویلچیرها، هوشیاری ماموران و پرسنل اتاق کنترل ایستگاه‌ها، خطوط بساوایی و ایجاد مسیر ایمن تردد و توقف نابینایان بر روی سکو ها، مجموعه اقدامات الزامی در خصوص مناسب سازی است که در شهر زیرزمینی در حال انجام است.
نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه با اشاره به اینکه خط یک با 68درصد، خط دو 68درصد، خط سه 36درصد، خط چهار57درصد، خط پنج فاقد، خط شش 71درصد و خط هفت 50 درصد داری مسیر نابینایان است، افزود: تصمیم خوبی که در این سال ها گرفته شد این است که ایستگاه‌های تازه تاسیس موظف به اجرای مصوبات الزام درباره وجود خطوط بساوایی بوده و در زمان تحویل گیری ایستگاه ها این موضوع مورد توجه قرار می گیرد.
او افزود: از مجموع 141 ایستگاه در حال بهره برداری تعداد 110ایستگاه معادل 78 درصد دارای رمپ یا ورودی همسطح تعداد 59 ایستگاه دارای آسانسور و تعداد هزار و 41 دستگاه پله برقی در خطوط هفتگانه فعال هستند و در برنامه های آینده نیز تجهیز تابلوها به خطوط بریل و تدوین دفترچه بریل راهنمای ایستگاه های مناسب سازی شده به تفکیک هر خط، در اولویت انجام قرار گرفته است.
عبداله پور با تاکید بر اینکه برنامه ریزی و اجرای دوره آموزشی نحوه صحیح رویارویی، کمک و هدایت مسافران نابینا در داخل ایستگاه‌های مترو برای تمامی پرسنل امور ایستگاه های خطوط هفتگانه متروی تهران و حومه توسط این عزیزان نیز برگزار شده است گفت: همکاران ما به محض رویت افراد نابینا آنها را همراهی و مشایعت می کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/235055/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

10 سریال ترسناک برتر دهه 2020 تاکنون که باید دید؛ از Archive 81 تا The Outsider

یک تکه از مریخ 5 میلیون دلار فروخته شد

شهادت 3 نفر در حادثه تیراندازی در خمین

«همایون» بازیگر شاخص سینمای پیش از انقلاب، درگذشت

کاظم صدیقی: به همدیگر گیر ندهیم

بررسی میدانی استاندار از وضعیت پاکسازی ساحل محمودآباد از زباله

سایت زباله تنکابن تا پایان سال برای پذیرش 250 تن زباله آماده می‌شود

پروژه چهاربانده شدن جاده کلاردشت ظرف یک ماه وارد فاز آسفالت می‌شود

استاندار مازندران: حفاری تونل کندوان تا پایان سال به پایان می‌رسد

ورزشکاران، سفیران صلابت و انسجام ملی در برابر تجاوز دشمنان

قرآن عامل تربیت و کلید ارتقای تمدن‌ هاست

قطار اربعین در خدمت زائران؛ سفر مستقیم از ساری به کرمانشاه فراهم شد

بازدید سرزده استاندار مازندران از اداره‌کل امور مالیاتی استان

واگذاری همزمان 211 واحد مسکونی و 96 طرح اشتغال به مددجویان مازندران

بهزیستی مازندران، دومین استان برتر کشور در واگذاری مسکن

دو مدال برنز برای آزادکاران مازنی در رقابت‌های جهانی بوداپست

نخستین شهردار دالخانی انتخاب شد

جبهه فرهنگی، پیش‌قراول عرصه‌های اقتصادی و نظامی است

هدف نهایی دشمنان، تجزیه و نابودی کشورهای اسلامی است

مدال زرین همبستگی و اتحاد، شایسته ملت ایران در حماسه 12 روزه

ثبت عکس جدیدی از یک دنباله‌دار تازه کشف‌شده با همکاری دانشمند ایرانی

گرامیداشت یاد درگذشتگان در آیین کهن عید مردگان مازندران

جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره فیلم پولا کرواسی برای فرشته حسینی

چشم‌ انتظاری برای یاسمین در سی‌ امین یادواره شهدای دودانگه ساری

انتقاد نماینده مردم از سکوت جهانی در قبال جنایات صهیونیست‌ها

تفکیک زباله از مبدا در روستاهای دابودشت کلید خورد

تبعیت از رهبری، سنگر جهاد امروز است

سخنگوی دولت درباره اینترنت طبقاتی: نگاه دولت بر اینترنت آزاد است اما در شرایط بحران باید به کسانی که نیاز ویژه دارند، امکانات ویژه داد

انسجام مردم و اطاعت از رهبری دشمن را زمین‌گیر کرده است

قرق‌شکنی؛ سنت زنده کشاورزان مازنی در آب‌بندان رمنت بابل

10 هزار تن گندم از کشاورزان ساری خریداری شد

محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران تا صبح شنبه ادامه دارد

رقابت داوطلبان گروه تجربی در دومین روز آزمون سراسری در مازندران

تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در استان

شهدای جنگ 12روزه، معادلات دشمن را بر هم زدند

حضور شارلیز ترون در فیلم درام «جین»

گزارش گیشه سینماها؛ «صددام» در تعقیب «پیرپسر»

پیکر پاک پدر شهید خادمی با حضور مدیر کل بنیاد مازندران در کیاسر ساری تشییع شد

صدور برگه هدایت تحصیلی پایه نهم از امروز

تکذیب فروش بنزین مخلوط با آب به خودروی منتسب به پزشکیان

استقبال از قهرمان کشتی آسیا در سوادکوه شمالی

چپکرود، قابلیت قطب تجارت و مسافرت دریایی در مازندران

لزوم دفاع از کشور

سالروز تشکیل شورای نگهبان

واکنش‌های تند به بازگشت دوباره صدیقی به نمازجمعه تهران

نشست رئیس اپراتور تلفن همراه کیش و مدیر مخابرات استان هرمزگان

جذب خیرین آموزشی؛ راهکاری کلیدی برای ارتقاء عدالت و کیفیت آموزش

از تجلیل شهدا تا بررسی چالش‌های آموزش و پرورش

مشارکت بیش از 5 هزار و 500 حمایتگر در طرح حامی

26 تیر، سالروز تشکیل شورای نگهبان