پیام مازند

آخرين مطالب

در نشست اعضای شورای شهر با مجمع نمایندگان استان تهران مطرح شد؛

حل مشکل شورایاریها از طریق ظرفیت‌های قانونی مجلس شهرداری تهران

حل مشکل شورایاریها از طریق ظرفیت‌های قانونی مجلس
  بزرگنمايي:

پیام مازند - برخی از اعضای شورای شهر تهران در دیدار شهردار و مجموعه مدیریت شهری تهران با مجمع نمایندگان استان تهران، موضوعات و مشکلاتی را عنوان کردند.

به گزارش خبرنگار شهر، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران با اشاره به همکاری نمایندگان شهر تهران با شورای شهر گفت: شورای شهر نمی‌تواند به تنهایی برای حل مسائل تهران حرکت‌ کند و نیاز به همکاری صمیمانه نمایندگان تهران از طریق تصویب قوانین و تدوین بودجه دارد.
چمران با اشاره به دو طرح مرتبط با مدیریت شهری که در دستور کار مجلس قرار دارد افزود: انتقال بحث محاسبات و حسابرسی به دیوان محاسبات یکی از طرح‌های مرتبط با مدیریت شهری است که کار محاسبه و حسابرسی را شورا انجام می‌دهد و با انتقال این کار به دیوان محاسبات، شورا استقلال خود را در این زمینه از دست می‌دهد. مدیریت محلی و مستقل باید کار خود را در این زمینه انجام‌دهد و نباید آن را دولتی‌ کرد. تصویب این طرح ها به نفع شهر و شهرداری‌های کل کشور نیست.
رئیس شورای شهر تهران درباره طرح دوم افزود: همچنین طرح دیگر در دست بررسی مجلس درباره کمیسیون ماده 100 است. طرحی که طبق آن هر کسی تخلف کند باید 5 برابر عوارضی که قانون مشخص کرده را بپردازد. این مسئله باعث می‌شود به راحتی قیمت ساختمان ها را 5 برابر کنیم و تخلفات نیز به راحتی انجام می‌شود. شورای شهر تهران آماده است که این مشکلات را بگونه ای حل‌کند که آسیب‌های این چنینی وجود نداشته باشد.
علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران نیز در این جلسه با اشاره به مشکلاتی که در قوانین شورایاری‌ها به وجود آمده توضیح داد: برای استفاده از ظرفیت های مردمی در حل مسائل شهر، شورایاری‌ها از بین معتمدین محلات تشکیل شدند. قوانین و مقررات آن نقص‌هایی داشت و باعث ایجاد مشکلات قانونی شد و نهایتا دیوان عدالت اداری بر انتخابات شورایاری‌ها ایراداتی را وارد کرده است. بنابراین حل این مشکل نیاز به کمک مجلس و استفاده از ظرفیت‌های قانونی دارد.
نادعلی افزود: در دوره مدیریت شهری جدید نسخه ارتقا یافته‌ای از سوی شورا و البته با نداشتن ایرادات قبلی برای انتخابات شورایاری‌ها تهیه می‌شود.
ناصر امانی از دیگر اعضای شورای شهر حاضر در این دیدار گفت: در بحث اداره شهر تهران با سه مفهوم متمایز روبرو هستیم که در عمل روبروی هم قرار گرفته اند؛ تهران به عنوان مرکز استان ،کلانشهر و پایتخت، همچنین به عنوان منطقه شهری که از دماوند تا ورامین و کرج را در بر می‌گیرد باید از هم تفکیک شوند تا همه مشکلات روی دوش مدیریت شهری قرار نگیرد. چرا که مسائل اجتماعی، تردد، آلودگی و حریم حل خواهد شد.
عضو شورای شهر بیان کرد: علاوه بر این ،سال گذشته 1600 میلیارد تومان از محل جرائم به خزانه واریز شده که 900 هزار میلیارد تومان آن حق شهرداری است. همچنین یک سوم تامین هزینه‌های اتوبوسرانی و مترو سهم دولت است و کسی پاسخگوی 53 هزار میلیارد تومان مطالبات تهران در این زمینه نیست.
او افزود: در بحث ماده 100 نیز باید مکانیزمی تهیه شود تا برخورد با تخلف در طرح پیشنهادی مجلس لحاظ شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/235064/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاگرد عطایی در آغوش رئیس جمهور فرانسه!

بهتاش فریبا گزینه سرپرستی تیم استقلال

رقابت 4 کاندیدا برای ریاست فدراسیون اسکی

صدور مجوز 2 ایستگاه تفریحات دریایی جویبار

مازندران بدون صف نان در روزهای جنگ

شرکت 4 کشتی‌گیر مازندرانی در رقابت‌های بین‌المللی مجارستان

ارتباط میکروبیوم روده با یک سندرم زنانه

دور ماندن از سکته مغزی با نخ دندان کشیدن

اعضای کادرفنی جدید شمس‌آذر مشخص شدند

شبی که ماراکانا ساکت شد

حواشی ادامه‌دار فدراسیون اتومبیلرانی در انتخابات کمیسیون‌ها

شوک بزرگ در والیبال لهستان

جوانان کشتی ایران به دنبال سکوی آسیا

بازخوانی حماسه عاشورا در آیین تعزیه‌خوانی چمستان

پایش رایگان کبد چرب در دانشگاه مازندران آغاز شد

توزیع بیش از 600 تن نهاده دامی یارانه‌ای در سوادکوه شمالی

تداوم هوای خنک و ابری در مازندران

تأثیر استرس بر دهان و دندان

رویداد اقتصاد گزارش می دهد/ بیمه‌های زندگی بیمه دی؛ تضمین آرامش امروز

ستاره فرانسوی غایب دیدار با ایران

فرمول یک پرفروش‌ترین فیلم تاریخ اپل شد

تنیسورهای راه‌ یافته به مرحله یک‌ چهارم نهایی ویمبلدون

سرمربی تیم ملی تکواندو: غیبت در یونیورسیاد لطمه بزرگی به ما می‌زند

تیم ملی و تمرین خوشحالی صعود!

آغاز دور جدید اردوی تیم ملی تفنگ در تهران

تداوم هوای خنک و ابری در مازندران تا پنج‌شنبه

تزریق بیش از 1.7 میلیون دُز واکسن برای پیشگیری از بیماری‌های مشترک انسان و دام

حمله حسین شریعتمداری به پزشکیان: چرا گفتید مراجع علیه فردخاصی فتوا نداده اند؟ اتفاقا فتوا علیه ترامپ و نتانیاهو است

جایزه صد میلیاردی برای سر ترامپ؛ کمپین بحران‌ساز و ضدمردمی جدید تندروها در ایران

پیش‌بینی ناپایداری جوی در ارتفاعات هرمزگان

پس از دو سال رکود مراکز پروتز و ارتز فعال می‌شوند

شرکت چهار کشتی گیر مازندرانی در رقابت‌های بین المللی مجارستان

حذف بایرن از جام جهانی باشگاه‌ها به ضرر لورکوزن شد

جایگاه جدید پینگ‌پنگ‌بازان در رنکینگ جهانی

ماجرای تفاوت تعداد مدال و رتبه ایران در بازی‌های جهانی ورزش کارگران

اینتر برای فروش طارمی 10 میلیون یورو می‌خواهد

توضیحات معاونت حقوقی استقلال درباره ارسال پیش نویس قرارداد به کاریله

برقراری مجدد پرواز رامسر - مشهد

امروز، شارژ سومین مرحله کالابرگ‌ها

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 17 تیرماه

فونوفوبیا یا صداهراسی چیست و چگونه درمان می‌شود؟

نسل برنا گزارش می دهد/ باشگاه مشتریان بیمه دی؛ آغاز فصل جدیدی در تعامل، وفاداری و تحول دیجیتال

نشست سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد با مدیران خادمیار آستان قدس رضوی برگزار شد

جبهه مقاومت نماد یک هویت انسانی و تمدنی در برابر جنایت و اشغال‌گری/ راه اندازی مرکز ژنتیک ویژه شناسایی شهدا در بهشت زهرا (س) در کمتر از 24 ساعت/بسیج بیش از 50 مرکز درمانی

هیولای دفاعی برزیل آماده نبرد با چلسی در جام باشگاه‌ها

خسارت آفت مگس میوه به باغ‌های مازندران مهار شد

وداع مردم نوشهر با پیکر شهید خزایی‌پول

مهاجم زیبای آمازونی، بلای جان آب‌بندان‌های مازندران

ادویه‌هایی که برای تقویت قلب مفید هستند

برگزاری جلسه ستاد آزمون‌های آموزش و پرورش مازندران به‌صورت وبیناری