پیام مازند

آخرين مطالب

کلاهبرداری گسترده صرافی قلابی از خریداران رمزارز اجتماعي

کلاهبرداری گسترده صرافی قلابی از خریداران رمزارز
  بزرگنمايي:

پیام مازند -

پیام مازند


به گزارش تابناک به نقل از شرق، اعضای شبکه کلاهبرداری که با وعده سود‌های میلیاردی ارز دیجیتال از مردم پول گرفته بودند در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه می‌شوند.
مدتی قبل مرد جوانی به پلیس مراجعه و راز یک شبکه کلاهبرداری ارز دیجیتال را فاش کرد. شاکی که به پلیس آگاهی تهران رفته بود، گفت: مدتی قبل با یک صرافی آنلاین آشنا شدم که مدعی بود با شرکتی بزرگ در سوئد همکاری دارد و در زمینه رمزارز فعالیت انجام می‌دهد.
تبلیغات صرافی آنلاین گسترده بود و افراد زیادی در آنجا سرمایه‌گذاری کرده بودند. به‌همین‌دلیل من هم اعتماد کردم و سرمایه‌ام را به صرافی سپردم. دو ماه سود خوبی از طریق خرید‌و‌فروش بیت‌کوین به دست آوردم؛ اما از ماه سوم هیچ سودی به حسابم واریز نشد.
شاکی ادامه داد: دو مرد که خودشان را مدیر صرافی معرفی کرده بودند مدعی بودند شرکت سوئدی پول را به حساب آن‌ها واریز نکرده است و تحریم‌ها باعث شده تا نتوانند پولی به ایران منتقل کنند. اینجا بود که فهمیدم مشکلی وجود دارد چراکه اصلا رمزارز ارتباطی با تحریم‌ها ندارد؛ اما آن‌ها سایت شرکت سوئدی را به من نشان دادند و بار دیگر اعتمادم را جلب کردند. چند ماه از این ماجرا گذشت و باز هم هیچ سودی به حسابم واریز نشد. من می‌خواستم اصل پولم را دریافت کنم، اما آن‌ها حتی پول خودم را نیز به من برنگرداندند. حالا از آن‌ها شاکی هستم.
با این شکایت پیگیری‌های پلیس آغاز و روشن شد سایتی که صرافی آنلاین مدعی بود متعلق به شرکت سوئدی است، تقلبی بوده و آن‌ها با جذب سرمایه‌های میلیاردی از مردم دست به کلاهبرداری زده‌اند.
چند شکایت مشابه دیگر نیز به پلیس رسید که نشان می‌داد صرافی آنلاین با هیچ شرکت سوئدی قرارداد ندارد. مأموران پلیس در بررسی‌های خود و استعلامی که از شرکت سوئدی گرفتند، متوجه شدند این شرکت اصلا در ایران نماینده ندارد و صرافی آنلاین که چنین ادعایی کرده بود، به مردم دروغ گفته است.
هرچند این شرکت سوئدی در زمینه رمزارز فعالیت دارد، اما در ایران نماینده‌ای نداشته و هیچ مشتری ایرانی با این شرکت کار نمی‌کرده است. همچنین مشخص شد صرافی آنلاین دفتر و مکان مشخصی ندارد و فقط در فضای مجازی فعالیت دارد.
گردانندگان این صرافی غیرقانونی برای اینکه اعتماد مردم را به خود جلب کنند به مدت دو تا سه ماه سود مورد توافق را به آن‌ها می‌دانند و مابقی پول را بالا می‌کشیدند و دیگر پولی به مشتریان خود پرداخت نمی‌کردند و مدعی می‌شدند شرکت سوئدی به‌خاطر تحریم‌ها نتوانسته پول به ایران برساند درحالی‌که رمزارز با سیستم بانکی کار نمی‌کند. ناآگاهی مردم نیز باعث می‌شد که آن‌ها حرف این افراد را قبول کنند.
همچنین متهمان برای اینکه شناسایی نشوند فقط از طریق چت و تلفن با مشتریان خود در تماس بودند. با این حال مأموران با ردیابی‌هایی که انجام دادند توانستند ادمین‌های شبکه کلاهبرداری را شناسایی کنند. با افشای این ماجرا پنج متهم که از فعالان شبکه کلاهبرداری بودند، ردیابی و بازداشت شدند و روشن شد دو نفر از آن‌ها طراح اصلی نقشه کلاهبرداری هستند.
درحالی‌که چند متهم دیگر نیز به‌خاطر فعالیت و همکاری با این شبکه بازداشت شده بودند پرونده به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد تا به‌زودی به آن رسیدگی شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/235140/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید

تو همیشه شماره 20 ما خواهی بود، دیگو

بارسلونا قید خرید ستاره اینتر را زد

اگر صلاح آن پاس را نمی‌داد ژوتا امروز زنده بود!

ساپینتو، دست روی مدافع چپ 21 ساله گذاشت

نقل و انتقالات فوتسال؛ مدعی جدید وارد می‌شود

عبدالله آوجی: بله، با پرسپولیس مذاکره کردم!

ادعای رسانه معتبر؛ علی کریمی به استقلال پیوست!

این روغن‌ها برای سلامتی مفید هستند

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی، فروغی‌راد و مهری در استان زنجان

موضوعی که جذب فرعباسی را سخت می‌کند!

درویش بله دورسون را گرفت

در انتظار لیست ترسناک از رقیب ایران

ملی‌پوش پیشین والیبال در سری A2 ایتالیا

بزرگ‌ترین تکه سنگ مریخی روی زمین

دقایقی با وحید هاشمیان هلیکوپتر ایرانی

سرمربی مشهور میزبان تیم ملی ایران

طنین یا حسین در نخل گردانی روستای گنگرج کلا آمل

لهستان بد‌ون یک فوق‌ستاره برابر ایران

این غذاها سبب ابتلا به آلزایمر می‌شوند

هاشمیان: هیچ وقت از اصول خودم در فوتبال کوتاه نخواهم آمد

قهرمانی در لیگ ملت‌های اروپا، نتیجه آخرین بازی دیوگو ژوتا و کریستیانو رونالدو در کنار یکدیگر

روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی کوبا شد!

قهرمان آمریکایی دوومیدانی جهان مسلمان شد

شبی به بلندای تاریخ؛ شب وداع با خیمه‌گاه عشق

سفره‌ای به وسعت ایثار؛ اطعام نذری در مناطق رامسر

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

اشک های بهترین دوست ژوتا بعد از فوت او

یک ازبکستانی دیگر در راه لیگ برتر ایران

ادامه ناپایداری‌های جوی در مازندران تا دوشنبه

این خوراکی‌ها ساعت خواب را تنظیم می‌کنند

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

حضور مربی سابق تراکتور در مراسم تشییع ژوتا

پیروزی خسرو بر هاشم در دوئل پایه‌های استقلال

یکی از بهترین‌های لیگ ملت‌ها؛ ستاره‌ای از ایران

تصمیم لیورپول؛ پرداخت دو سال دستمزد به خانواده ژوتا

یک آمار عجیب از لیگ ملت‌ها و امین اسماعیل‌نژاد!

لیست پرستاره لهستان برای تقابل با ایران

حادثه رانندگی در ساری–کیاسر؛ 5 نفر در اثر سقوط خودرو زخمی شدند

زمین‌لرزه 3.5 ریشتری حوالی کیاکلا را لرزاند

پروازهای فرودگاه بین المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال تا 16 تیرماه

منوی ویژه سرآشپز فرانسوی برای فضانوردان ایستگاه فضایی بین المللی

10 فیلم فانتزی دیدنی که از ابتدا تا انتها پر از اکشن هستند؛ از Solomon Kane تا Willow

جـ‌نگ 12 روزه سوژه احتمالی سریال «پایتخت 8»

سلامت کبد به این ویتامین‌ها نیاز دارد

ستاره برزیلی الهلال: اگر بگویند برو، جدا می‌شوم

قرعه‌کشی لیگ امارات امشب برگزار می‌شود

پیام احساسی دستیار اسماعیل کارتال به هواداران

سردار در سوییس جراحی شد