پیام مازند

آخرين مطالب

راه‌اندازی اولین پالایشگاه محصولات زایمانی در آینده نزدیک علمي

راه‌اندازی اولین پالایشگاه محصولات زایمانی در آینده نزدیک
  بزرگنمايي:

پیام مازند -

پیام مازند


ضرابی گفت: در آینده نزدیک قصد داریم اولین پالایشگاه محصولات زایمانی را راه‌اندازی کنیم. مرتضی ضرابی مدیرعامل بانک خون بندناف رویان اظهار کرد: به هر سلولی که 2 ویژگی خاص ایجاد سلول مشابه و تمایز پیدا کردن به سلول دیگر را داشته باشد، سلول بنیادی گفته می‌شود ما در ارگان‌های مختلف و بافت‌های بدن، سلول بنبادی خاص خود را داریم سلول‌های بنیادی منابعی از جمله مغز استخوان، خون محیطی بوده که یکی از منابع مهم تهیه سلول بنیادی که اخیر مورد توجه قرار گرفته، خون بندناف است که به عنوان یک زباله بیولوژیک محسوب می‌شد، اما امروزه به عنوان یک منبع ارزشمند از سلول‌های بنیادی امکان جمع آوری و نگهداری آن برای در مان بیماری‌ها وجود دارد.
او افزود: به دلیل اینکه سلول غالب ما در خون بند ناف، سلول بنیادی خون ساز است بیشتر در بیماری‌هایی که منشا خونی دارند مانند انواع سرطان‌های خونی، بیماری‌های تالاسمی، کم خونی‌های مادر زادی و بیماری‌های نقص سیستم ایمنی که سر دسته بیماری‌هایی است که امکان درمان برای آن‌ها وجود ندارد استفاده می‌شود.
مدیرعامل بانک خون بندناف رویان با اشاره به پیوند اظهار کرد: در پیوند سلول‌های بنیادی، ذخیره سازی سلول‌های بنیادی و فراهم بودن شرایط پیوند دو نکته هائز اهمیت است و باید به آن توجه شود. ما در ذخیره سازی سلول‌های بنیادی توانایی ذخیره سلول‌های مغز و استخوان، سلول‌های محیطی و سلول‌های بند ناف را داریم.
او ادامه داد: هدف از پویش همدلی افزایش ذخایر بانک سلول‌های بنیادی خون ساز اعم از خون بند ناف، مغز استخوان و خون محیطی و فراهم کردن شرایط برای پیوند به بیماران نیازمند است. اعضای بانک بند خون ناف رویان در حال حاضر 170 هزار نفر است که نمونه خون بند ناف آن‌ها را ذخیره سازی کردیم.
ضرابی تصریح کرد: منابع سلول‌های بنیادی متعدد است و به جز خون بند ناف، مغز استخوان و خون محیطی، در حال حاضر امکان استخراج سلول‌های بنیادی خاص از خود بافت بند ناف وجود دارد که در بیماری‌های غیر خونی مانند بیماری‌های عصبی، فلج مغزی طفال، اوتیسم، آرتروز، سکته‌های قلبی از این سلول‌ها استفاده می‌شود.
مدیرعامل بانک خون بندناف رویان با اشاره به منابع جدید سلول‌های بنیادی اظهار کرد: هر روز منابع جدیدتری مانند دندان شیری نیز به عنوان منابع استخراج سلول‌های بنیادی شناخته می‌شود. امروزه مشخص شده است که ریشه دندان عقل و دندان شیری نیز سلول بنیادی دارند که اگر جمع آوری شوند سلول‌هایی هستند که قدرت تمایزی و تخصصی شدن به سلول‌های عصبی را دارند. امروزه بیش از 30 محصول شناسایی شده است که اگر خون و بافت بند ناف و پرده‌هایی که جنین را احاطه کرده اند فراوری شوند می‌تواند محصول ارزشمندی در حوزه پزشکی باشد. در آینده قصد داریم اولین پالایشگاه محصولات زایمانی را راه‌اندازی کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/242559/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خبر خوش پزشک تیم ملی درباره ستاره محبوب پیاتزا

روز خوب بارسا؛ فقط 8 میلیون یورو تا قانون 1:1

مسابقات هندبال زیر 17 سال پسران آسیا به تعویق افتاد

یک عزل و نصب عجیب و جنجالی در ورزش ایران

آزمون جدید برای مدعیان دو وزن کشتی آزاد

این یک باور غلط است

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

تولید 600 تن عسل در سوادکوه شمالی

پدر شهید صالحی: رژیم صهیونیستی باید هرچه زودتر از صفحه روزگار محو شد

ورودی ساری و معضل پسماند‌های دپو شده

ترکیب منتخب بهترین بازیکنان زیر 21 سال لالیگا در فصل 26-2025

اولی واتکینز گزینۀ منچستریونایتد در صورت جدایی راسموس هویلون

الهلال و انگلیسی‌ها؛ پیروزی برابر سیتی و یونایتد!

جام جهانی برای رونالدو با اشک به پایان می‌رسد

روایت جالب سرپرست تیم ملی از مربیگری پیاتزا

دوری یک‌ماهه ملی‌پوشان والیبال از ایران؛ خانزاده بهترین سرویس‌زن لیگ ملتها

یک ایرانی بهترین سرویس‌زن لیگ ملت‌های والیبال

آپدیت از تیم ملی والیبال؛ در صربستان ماندگار شدند!

تعویق مسابقات هندبال نوجوانان آسیا به دلیل شرایط پروازها

قاتل مربی والیبال زن در ارومیه دستگیر شد؛ پرونده قتل سولماز عباسی در حال رسیدگی است

تقوی: هدف نهایی‌ حضور موفق در قهرمانی جهان است

پایان شایعات بازگشت یحیی به پرسپولیس

مأموریت هیئت مدیره پرسپولیس به درویش برای اقاله قرارداد کارتال

پایان کار اسماعیل کارتال در پرسپولیس؛ سرمربی ترکیه‌‌ای به ایران باز نمی‌گردد

توصیه‌های دامپزشکی مازندران برای ذبح دام در ایام محرم

افزایش 6 درصدی تردد خودروها در محورهای مواصلاتی مازندران

هنرستان دریایی در جوار دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر راه‌اندازی شد

اعلام جزئیات بخش رسانه هشتمین اشکواره ملی فرهنگی هنری حسینی

دریای خزر طوفانی می‌شود

برای تقویت سیستم ایمنی بدن در روزهای پر استرس چه کار کنیم؟

دیدار فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امورایثارگران با خانواده شهید کیومرث کوثری مقدم

گل‌ها و مهارت‌های برتر ژائو پدرو در فصل 25-2024؛ شکار ارزشمند چلسی برای تقویت خط حمله

وعدهٔ جان الکان به بازیکنان یوونتوس: اگر رئال مادرید را ببرید، پاداش می‌گیرید!

تبریک قالیباف به تیم ملی ناشنوایان ایران برای قهرمانی مسابقات جهانی فوتسال

کشف 815 تخلف اضافه تناژ در جاده‌های مازندران

خرید تضمینی 60 هزار تن گندم در مازندران؛ 462 میلیارد تومان پرداخت شد

کری‌خوانی دهه‌نودی‌های مازندران علیه ترامپ

پویش شکرانه خرمن؛ همدلی کشاورزان مازندرانی با مددجویان بهزیستی

دستگیری سارقان حرفه‌ای طلاجات سالمندان در بابل

برنامه مسابقات والیبال زیر 16 سال آسیا مشخص شد

برزویی: ما 6 نفر اتئلاف کردیم، اما با کاندیدایی توافق نکردیم

باد شدید در راه مازندران

ادامه وزش بادهای جنوب شرقی در آب‌های هرمزگان

برنامه های هیات های مذهبی کیش در دهه اول محرم؛ موج دلدادگی و معنویت در قلب خلیج فارس

فوق‌ستاره آمریکایی به ژاپن کوچ‌ کرد

بازگشت غیرمنتظره ستاره جنجالی به والیبال

فوق‌ستاره والیبال تصمیمش را گرفت؛ خداحافظی!

پویش ملی «تا پای جان برای ایران» در دانشگاه‌های علوم پزشکی آغاز شد

نقش‌آفرینی هنرمندان در تبیین مصائب آل‌الله در قالب هنرهای تجسمی