پیام مازند

آخرين مطالب

فروش زمین به اتباع خارجی در مزارع مازندران/ پای دلالان در میان است اجتماعي

فروش زمین به اتباع خارجی در مزارع مازندران/ پای دلالان در میان است
  بزرگنمايي:

پیام مازند -

پیام مازند


تبدیل مزارع و باغ های کشاورزی استان مازندران به ویلاهای مجلل ادامه دارد و به تازگی رد اتباع خارجی و دلالان خارجی هم در این معاملات دیده می شود.
به گزارش مشرق، ردپای آن ور آبی‌ها در مزارع و اراضی بایر و راکد کشاورزی و صنعتی مازندران دیده می‌شود، زمین‌هایی که چند دست می چرخد و سرنخ معاملات در دست غریبه‌ها و دلالان خارجی است.
مسئولان مثل همیشه تکذیب و اصل صورت مسئله را پاک می‌کنند اما این همه واقعیت نیست و ریشه یابی برخی معاملات مربوط به کیلومترها دورتر از استان است.
معضل تغییر کاربری و ساخت و ساز مربوط به این دولت و دولت و امسال و پارسال نیست، این قصه حکایت دیرین دارد، بیشتر خریداران غیربومی و یا خارجی با نشان و تابلوی سرمایه گذار وارد می‌شوند، یا می‌خواهند کارخانه بسازند یا طرح تولیدی و اشتغال زا دارند و در نهایت یک واسطه داخلی هم کارچاق می‌شود و دست آخر به دلایل متعدد زمین و مزرعه بایر و لم یزرع می‌ماند و به جای کارخانه، ویلا در آن سبز می‌شود.
تغییر کاربری اراضی کشاورزی ادامه دارد
در هم نشینی با بنگاه‌های معاملات می‌توان مواردی از خرید و معامله زمین و یا ویلا را برای خارج نشین ها و غیربومی‌ها مشاهده کرد، این معاملات در غرب استان تابلوی گردشگری و در شرق تابلوی کشاورزی و صنعتی دارد.
علیرضا برزگر نایب رئیس اتحادیه املاک ساری با اشاره به اینکه مشتری خارجی داشتم که قصد داشت زمین من را خریداری کند، افزود: این فرد بنا داشت، کارخانه‌ای در آن احداث کند و از این مشتری‌ها کم نداریم.

پیام مازند

وی با اظهار اینکه این فرد که از طریق واسطه پیش قدم شده بود تا زمین را خریداری کند، تبعه خارجی بود، ادامه داد: در نهایت بنا به دلایلی این معامله صورت نگرفت اما هرازگاهی به چنین مواردی برای خرید و فروش املاک توسط خارج نشین ها بر می‌خوریم.
هرازگاهی به چنین مواردی برای خرید و فروش املاک توسط خارج نشین ها بر می‌خوریم
وی ادامه داد: هرچند اگر معامله‌ای صورت گیرد به نام واسطه‌های داخلی ثبت می‌شود و دست به دست می‌شود.
طی سال‌های گذشته سرمایه گذاری خارجی زیادی در مازندران صورت گرفت و آمار مرکز سرمایه گذاری خارجی مازندران حکایت از آن دارد که موارد قابل توجهی منجر به تحقق سرمایه گذاری نشده است و زمین‌ها همچنان بلاتکلیف مانده است.
علی اسلامی دیگر بنگاه دار در غرب مازندران به موضوع تهاتر زمین با ویلا در ساختمان و برخی مناطق کشور اشاره می‌کند و گفت: مسئله تهاتر زمین یک مسئله رایج در معاملات به شمار می‌رود و بیشتر خریداران غیربومی پیشنهاد می‌کنند که به ازای خرید ویلا و زمین‌های چند هزار متری در شمال، کلید آپارتمان یا خانه‌ای را در پایتخت و یا جاهای دیگر تحویل می‌دهند.
وی اظهار داشت: بارها مسئله تهاتر تکرار شده و حتی آگهی‌های آن را در فضای مجازی نیز می‌توان دید.
دلالان اراضی صنعتی را می‌فروشند
جدای از خرید و فروش اراضی شالیزاری و کشاورزی، دلالی و واسطه گری برای یغما بردن اراضی صنعتی نیز از دیگر دغدغه‌هایی است که در استان مازندران مشاهده می‌شود و برخی دلالان، اراضی صنعتی را به قیمت‌های چندبرابری معامله می‌کنند و در نهایت به ویلا سازان می‌فروشند.
حسینقلی قوانلو، رئیس سازمان صمت مازندران با اشاره به ورود برخی دلالان برای خرید و فروش اراضی راکد صنعتی گفت: در برخی موارد شاهد هستیم که دلالان اراضی صنعتی را تا متری سه میلیون و 500 هزار تومان می‌فروشند.
وی با اشاره به کمبود زمین صنعتی در استان اظهار داشت: دلالی و واسطه گری در نهایت به تولید ضربه می‌زند زیرا با مشکلاتی مواجه می‌شویم.
در عین حال شهرک‌های صنعتی نیز اعلام کرد که برای جلوگیری از دلالی و فروش زمین‌های صنعتی راکد، نسبت به فسخ قرارداد اقدام می‌شود.
جهاد کشاورزی: خرید و فروش خارجی نداریم / ‏‬ امور اراضی: منع قانونی وجود دارد
عزیزالله شهیدی فر رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران درباره خرید و فروش اراضی و مزارع توسط مشتریان خارجی با رد این مسئله گفت: این مسائل رصد و پیگیری می‌شود و تاکنون چنین مواردی را نداشتیم.

پیام مازند

اما بهرام درخشان مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی مازندران با تاکید براینکه طی دهه 80 مواردی از خرید و فروش اراضی کشاورزی در محمودآباد و کلاردشت به خارجی‌ها وجود داشته است، گفت: هرچند این موارد اثبات نشد اما چنین مواردی وجود دارد.
وی با بیان اینکه ثبت املاک و معامله با خارجی‌ها به دلیل منع قانونی قابلیت ثبت در دفاتر رسمی را ندارد، گفت: اگر هم چنین معاملاتی صورت گیرد به صورت غیررسمی و یا واسطه‌ای انجام می‌شود و اراضی چند دست خرید و فروش می‌شود.
وی در عین حال به ورود دیگر استان‌ها به خرید اراضی در شمال و استان مازندران اشاره کرد و گفت: با توجه به مسائلی نظیر تغییر اقلیم و وضعیت مناسب آب و هوایی، مشتریان زیادی برای خرید اراضی وجود دارد.
اراضی کشاورزی و مزارع مازندران هر سال و ماه کوچک و کوچک‌تر می‌شود و تداوم این وضعیت، امنیت غذایی و تولید را در سرزمین طلاخیز شمال و مازندران تهدید می‌کند.
خرید این اراضی توسط تبعه‌های داخلی و خارجی انجام می‌شود اما شکل خرید زمین توسط اتباع خارجی اینگونه است که دلال‌ها زمین‌ها را به اسم اتباع ایرانی خریداری و تحویل خارجی‌ها می‌دهند.
منبع: مهر

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/249155/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مازندران، میزبان اردوی تیم ملی قایقرانی آب‌های آرام

یونایتد آماده فروش ستاره ناکام در تابستان

استقلالی‌ها در آزمایشات پزشکی پیش‌ فصل

اصلانیان: هاشمیان در پرسپولیس باید محجوبیت را کنار بگذارد

هواداران پرسپولیس ناراضی از روند نقل و انتقالات

دبیر: منافقان از ایران اینترنشنال و BBC خطرناکترند

اطمینان اینترمیامی از تمدید قرارداد مسی

مراسم رونمایی از انیمیشن کشتی

تشییع پیکر شهید مدافع وطن در نوشهر

هنگامه قاضیانی به پرده سینما بازگشت

آغاز ساخت 1800 متر دیوار حفاظتی در نقاط بحرانی رودخانه‌های مازندران

شاگرد عطایی در آغوش رئیس جمهور فرانسه!

بهتاش فریبا گزینه سرپرستی تیم استقلال

رقابت 4 کاندیدا برای ریاست فدراسیون اسکی

صدور مجوز 2 ایستگاه تفریحات دریایی جویبار

مازندران بدون صف نان در روزهای جنگ

شرکت 4 کشتی‌گیر مازندرانی در رقابت‌های بین‌المللی مجارستان

ارتباط میکروبیوم روده با یک سندرم زنانه

دور ماندن از سکته مغزی با نخ دندان کشیدن

اعضای کادرفنی جدید شمس‌آذر مشخص شدند

شبی که ماراکانا ساکت شد

حواشی ادامه‌دار فدراسیون اتومبیلرانی در انتخابات کمیسیون‌ها

شوک بزرگ در والیبال لهستان

جوانان کشتی ایران به دنبال سکوی آسیا

بازخوانی حماسه عاشورا در آیین تعزیه‌خوانی چمستان

پایش رایگان کبد چرب در دانشگاه مازندران آغاز شد

توزیع بیش از 600 تن نهاده دامی یارانه‌ای در سوادکوه شمالی

تداوم هوای خنک و ابری در مازندران

تأثیر استرس بر دهان و دندان

رویداد اقتصاد گزارش می دهد/ بیمه‌های زندگی بیمه دی؛ تضمین آرامش امروز

ستاره فرانسوی غایب دیدار با ایران

فرمول یک پرفروش‌ترین فیلم تاریخ اپل شد

تنیسورهای راه‌ یافته به مرحله یک‌ چهارم نهایی ویمبلدون

سرمربی تیم ملی تکواندو: غیبت در یونیورسیاد لطمه بزرگی به ما می‌زند

تیم ملی و تمرین خوشحالی صعود!

آغاز دور جدید اردوی تیم ملی تفنگ در تهران

تداوم هوای خنک و ابری در مازندران تا پنج‌شنبه

تزریق بیش از 1.7 میلیون دُز واکسن برای پیشگیری از بیماری‌های مشترک انسان و دام

حمله حسین شریعتمداری به پزشکیان: چرا گفتید مراجع علیه فردخاصی فتوا نداده اند؟ اتفاقا فتوا علیه ترامپ و نتانیاهو است

جایزه صد میلیاردی برای سر ترامپ؛ کمپین بحران‌ساز و ضدمردمی جدید تندروها در ایران

پیش‌بینی ناپایداری جوی در ارتفاعات هرمزگان

پس از دو سال رکود مراکز پروتز و ارتز فعال می‌شوند

شرکت چهار کشتی گیر مازندرانی در رقابت‌های بین المللی مجارستان

حذف بایرن از جام جهانی باشگاه‌ها به ضرر لورکوزن شد

جایگاه جدید پینگ‌پنگ‌بازان در رنکینگ جهانی

ماجرای تفاوت تعداد مدال و رتبه ایران در بازی‌های جهانی ورزش کارگران

اینتر برای فروش طارمی 10 میلیون یورو می‌خواهد

توضیحات معاونت حقوقی استقلال درباره ارسال پیش نویس قرارداد به کاریله

برقراری مجدد پرواز رامسر - مشهد

امروز، شارژ سومین مرحله کالابرگ‌ها