پیام مازند

آخرين مطالب

نمره نه چندان قابل قبول پرونده کرونایی آبان ماه مازندرانی ها اجتماعي

نمره نه چندان قابل قبول پرونده کرونایی آبان ماه مازندرانی ها
  بزرگنمايي:

پیام مازند- نزدیک به سه سال است که کووید 19 به عنوان یک بیماری همه گیر در جهان شیوع پیدا کرده است و مردم در این مدت فراز و نشیب های زیادی را پشت سر گذاشته اند، از ابتلای روزانه چندین هزار نفری تا فوت روزانه 700 تا 800 نفر همه از اثرات و تبعات این بیماری بوده که دامن بسیاری از مردم را گرفته است.

در این مدت پیک های مختلفی از این بیماری را همگی پشت سر گذاشتیم تا امروز در فاز پیک هفتم بیماری قرار گرفته ایم که به مدد تزریق همگانی واکسن کرونا توانستیم قله این پیک را تا حدی پشت سر بگذاریم و به آرامش نسبی برسیم.

اما مازندران همواره در طول این سه سال جزو استان هایی بود که همواره سرلیست آمار بالای ابتلاها و مرگ و میرهای ناشی از این بیماری قرار داشته است و هنوز حافظه مردم این دیار روزهای مردادماه سال گذشته را از یاد نبرده اند که روزانه افراد زیادی به این بیماری مبتلا می شدند و برخی نیز جان باختند.

اکنون نیز با توجه به اینکه تا حدودی از میزان ابتلا به این بیماری در کشور کاسته شده است اما آمارهای 2 دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل نشان می دهد آبان ماه کووید 19 دوشادوش مردم مازندران حرکت کرد و در جامعه حضور داشت و افراد را گرفتار خود کرده است.

در برهه زمانی که تصور مازندرانی ها این بود که بیماری کووید 19 از بین رفته است و دیگر نباید نگرانی در این خصوص داشته باشند شاهد ابتلای افراد پرشمار به این بیماری در این مدت بودیم، افرادی را روانه تخت های بیمارستان کرد و کارشان به بستری کشیده شد و خانواده هایی نیز سوگوار از دست دادن عزیزان خود شدند.

در یک ماه اخیر 635 بیمار جدید مبتلا به کووید 19 در مازندران شناسایی شد که از این تعداد یک هزار و 742 نفر براثر شدت بیماری شان در بیمارستان های استان بستری شدند و از این تعداد نیز 484 نفر نیز به عنوان بیماران بدحال که مشکل تنفسی داشتند و در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان ها روزهای خود را سپری کردند.

در این مدت نیز فوت 2 نفر از مردم مازندران طی روزهای ششم و 26 آبان ماه در مازندران ثبت شده است که این فوتی ها در مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بابل رخ داده است.

روز نخست آبان ماه مازندرانی ها با شناسایی 22 بیمار جدید ، بستری 79 بیمار و 20 بیمار بدحال آغاز شد که از نظر تعداد بستری بیماران کرونایی بیشترین تعداد بستری در مازندران به همین روز اختصاص دارد.

همچنین در این مدت بیشترین آمار شناسایی بیماران جدید کرونایی مازندران طی روزهای سوم به تعداد 30 نفر، هشتم و دهم به تعداد 34 نفر ، پانزدهم به تعداد 33 نفر و بیست و سوم آبان ماه به تعداد 32 نفر بود.

آبان ماه تعداد بستری بیماران کرونایی در مازندران طی روزهای اول آبان به تعداد 79 نفر ، سوم آبان به تعداد 70 نفر و هفتم آبان به تعداد 74 نفر ثبت شده که بیشترین تعداد بستری های این ماه را این ایام به خود اختصاص داده است، در همین حال تعداد بستری ها در روزهای آبان ماه به نسبت شرایط همراه با فراز و فرود بوده است.

برخی روزها از جمله 27 و 30 آبان ماه تعداد بستری ها به 34 و 44 نفر کاهش یافته و برخی روزهای دیگر این آمار به بالای 70 نفر نیز رسیده است.

همچنین بیماران بدحال که به دلیل مشکلات حاد تنفسی در بخش های ویژه بیمارستان های مازندران بستری شدند در این مدت از 24 نفر در روز پانزدهم آبان ماه فراتر نرفته و همواره روی مدار تعداد 11 تا 24 نفر قرار داشته است.

روز بیمار جدید بیماران بستری در بیمارستان ها بیماران بدحال فوتی
اول آبان 22 79 20
دوم آبان 26 68 16
سوم آبان 30 70 21
چهارم آبان 16 56 17
پنجم آبان 27 65 12
ششم آبان 14 57 19 یک نفر
هفتم آبان 29 74 13
هشتم آبان 34 65 16
نهم آبان 14 50 17
دهم آبان 34 65 21
11 آبان 26 66 20
12 آبان 20 60 20
13 آبان 15 56 16
14 آبان 17 63 20
15 آبان 33 64 24
16 آبان 27 61 20
17 آبان 20 58 19
18 آبان 20 45 19
19 آبان 19 48 12
20 آبان 17 46 14
21 آبان 14 48 13
22 آبان 22 46 15
23 آبان 32 63 13
24 آبان 27 67 17
25 آبان 27 67 18
26 آبان 16 54 17 یک نفر
27 آبان 16 44 13
28 آبان 14 53 16
29 آبان 20 50 23
30 آبان 14 34 11

635 1742 484

براساس آخرین وضعیت رنگبندی کرونایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تاریخ 27 آبان پنج شهرستان گلوگاه، بهشهر، ساری، سیمرغ، سوادکوه، چالوس و عباس آباد در وضعیت رنگ زرد قرار دارند و 17 شهرستان نکا، میاندورود، قائمشهر، جویبار، سوادکوه شمالی، آمل، بابل، بابلسر، محمودآباد، فریدونکنار، نور، نوشهر، کلاردشت، تنکابن و رامسر در وضعیت آبی قرار گرفته اند.

رنگ آبی در فرهنگ ستاد مقابله با کرونا به معنی عادی است. این رنگ به مناطقی داده می شود که آمار بیماران کرونایی بستری روزانه در آنجا 2 نفر به ازای هر یکصد هزار نفر جمعیت باشد.

رنگ زرد از سوی ستاد مقابله با کرونا به معنای نسبتا پرخطر محسوب می شود. مناطقی که بین چهار تا 6 نفراز میان هر یکصد هزار نفر بیمار کووید 19 بستری به صورت روزانه داشته باشند با وضعیت زرد تعریف می شوند.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/270760/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خواهش ژوائو از بنفیکا؛ من را بخرید، دوست‌تان دارم!

برادر نیکو ویلیامز از بارسا انتقام گرفت!

تماس پاریس با رئال؛ مهاجم برزیلی‌تان را می‌خواهیم!‏

تاثیر هورمون درمانی بر خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان کمتر از 55 سال

مارکوس نوپ: پرسپولیس پیشنهاد داد اما متاسفم!

رضا اسدی در یونان به دنبال آبی‌پوش شدن

عطایی و پیاتزا؛ دو قاب ناهمسان از دو روش مدیریت متفاوت

اضطراب، واکنش طبیعی برای حفاظت از بدن

🎬 حضور استاندار مازندران در جمع عزاداران حسینی

گزینه استقلال با فولاد به توافق رسید

قوی سپید چهارشنبه وارد دریای لیگ می‌شود

اعلام زمان ورود خرید خارجی استقلال به تهران

تحریم‌های سنگین یوفا در انتظار چلسی

خداحافظی احساسی فاضلی از رحمتی

دستیار ایرانی ساپینتو، یک ابهام بزرگ در استقلال

مهر قرارداد خشک نشد؛ اولین استعفای فصل!

فیلم جنجالی برد پیت در آستانه دست‌یابی به درآمد چشمگیر

فرمانده ایستاده در میدان؛ بخوان برای ایران

استقلال مدل ساپینتو از فردا استارت می‌زند

سود رئال از جام جهانی سر به فلک کشید

درمان افسردگی به کمک ترکیب طبیعی موجود در قارچ

دلیل غیبت اسطوره لیورپول در مراسم خاکسپاری ژوتا

جملات پرشور ستاره استقلال در نبرد تاریخ‌ساز

پوریای ایران؛ متخصص سرویس!

رضا علیپور در جام‌جهانی سنگنوردی پنجم شد

حضور دو شطرنجباز ایران در جام جهانی زنان

بیفوما: به ایران برمی‌گردم اما زمانش را نمی‌دانم

اولین جنجال فصل لالیگا رقم خورد

آمار عجیبی که مربیان پرسپولیس رقم زدند

پیشنهاد غافلگیرکننده ماتئوس پس از مصدومیت موسیالا

دورسون در مسیر بازگشت به فرم ایده‌آل

بیانیه رسمی بایرن درباره مصدومیت موسیالا

گزارش: تیم Forza Motorsport در استودیوی Turn 10 دیگر وجود ندارد

راه‌های تشخیص مکمل‌های ورزشی تقلبی

جنجال تمام‌عیار در جام جهانی باشگاه‌ها

سرمربی سابق ایران روی نیمکت ترکیه

محور کندوان به‌دلیل ترافیک سنگین از جنوب مسدود شد

راز سلامتی در دل میوه‌ای سرخ و خنک

تلاش شهریار مغانلو برای پرسپولیسی شدن

پایان دوران مربیان خارجی و آغاز فصل تازه بوکس ایران

فرانچسکو فاریولی سرمربی پورتو شد

سردار دورسون به ایران برنمی‌گردد؛ 2 پیشنهاد برای مهاجم پرسپولیس

مراسم شب وداع پیکر شهید مدافع وطن در فریدونکنار

پسربچه گمنامی که بهترین گلزن رئال شد

صفحه afc با انتشار این ویدیو تولد مهدی میرجلیلی دروزاه بان تیم ملی فوتبال ساحلی را تبریک گفت

سرمربی تیم ملی و سوگواری برای سیدالشهدا

اقامه نماز ظهر عاشورا درمازندران

از کنار این علائم در بدن ساده نگذرید

رونالدو: من پرتغالی‌ام اما به عربستان سعودی تعلق دارم!

صفحه AFC فارسی با انتشار این ویدیو، تولد 39 سالگی اشکان دژاگه، کاپیتان سابق تیم ملی را تبریک گفت