پیام مازند

آخرين مطالب

رئیس مرکز اورژانس مازندران:

آمبولانس دریایی به مازندران می آید/ تدوین اطلس مخاطرات گفتگو

آمبولانس دریایی به مازندران می آید/ تدوین اطلس مخاطرات
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ساری- رئیس مرکز اورژانس مازندران گفت: اولین اورژانس و آمبولانس دریایی کشور در حوزه شمال و استان مازندران فعال می شود.

رضا حبیبی ساروی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه تدوین اطلس 25 ساله مخاطرات استان در برنامه‌ها است، افزود: پروژه با همکاری مدیریت بحران در استان اجرایی و عملیاتی می‌شود.
وی تدوین اطلس 25 ساله مخاطرات استان را از برنامه‌های مهم بیان کرد و گفت: با تدوین اطلس، برنامه‌های مدیریت بحران و حوادث تدوین و در اختیار ادارات قرار داده می‌شود.
وی همچنین با اظهار اینکه نظارت تصویری بیمارستان‌ها افزوده می‌شود، یادآور شد 16 بیمارستان دیگر به نظارت تصویری اضافه می‌شود در مجموع 24 بیمارستان استان زیر پوشش طرح نظارت تصویری قرار می‌گیرند.
راه اندازی 22 پد بالگرد
حبیبی ادامه داد: امیدوارم با حمایت استاندار تا پایان سال جاری 22 پد بالگرد را در استان راه اندازی و ایجاد کنیم.
رئیس مرکز اورژانس مازندران با عنوان اینکه این پدها فقط مختص اورژانس نیست، تصریح کرد: تمامی دستگاه‌های امدادی و فوریتی ازجمله هلال احمر آتش نشانی و غیره می‌توانند از آن استفاده کنند.
رئیس مرکز اورژانس مازندران راه اندازی اورژانس دریایی را از دیگر برنامه‌های مهم سال جاری بیان کرد و گفت: اولین آمبولانس دریایی کشور در منطقه شمال در آب‌های استان مازندران به آب انداخته می‌شود.
حبیبی ساروی یادآور شد: این اورژانس در محدوده غرب و شرق استان به سرویس و ارائه خدمات خواهد پرداخت و افزایش سرعت خدمات دهی در زمان اوج ترافیک از مزیت‌های راه اندازی این آمبولانس دریایی است.
رئیس مرکز اورژانس یادآور شد: در استان مازندران روزهای زیادی از سال وجود دارد که شرایط جوی برای پرواز بالگرد مناسب نیست از این رو می‌توان از اورژانس و آمبولانس دریایی برای خدمات دهی به حادثه‌دیدگان بهره برد.
وی عنوان کرد: خدمات رسانی‌های اورژانس در محدوده‌های غرب به شرق استان صورت می‌گیرد و اکنون در زمان ترافیک 6 ساعت ساعت زمان می‌برد تا حادثه دیدگان به مراکز درمانی تخصصی منتقل شود و پیش‌بینی ما این است که با راه اندازی اورژانس دریایی زمان خدمات‌رسانی و انتقال حادثه‌دیدگان به مراکز درمانی مدنظر به کمتر از 2 ساعت کاهش پیدا کند.
رئیس مرکز اورژانس مازندران گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته با مرکز بهداشت نیروهای مسلح آمبولانس دریایی از ظرفیت‌های موجود در سازمان بنادر و نیروی دریایی برای خدمات رسانی بهره خواهیم برد.
وی با اظهار اینکه بودجه خرید و تأمین آن بالانس دریایی از سوی سازمان اورژانس کشور تأمین شده است افزود پیش‌بینی می‌شود و تا پایان تابستان این آمبولانس به استان منتقل شو. د

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/584226/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

دعوتی به بلندای آسمان؛ کاروان نور در انتظار رهپویان حقیقت است

جاده چالوس یک طرفه شد

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ز دور باش حوادث دلم

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

گل باقری به تراکتور تکرار شد!

فرصت بزرگ گولر؛ درخشش برابر بارسا!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

حکم اعدام تتلو تایید شد؟/ خواهر تتلو: حکم شکسته نشد

نور امید در دل مستاجران بالاخره روشن شد

به خاطر پول از بارسلونا جدا شدم

تولید برق در نیروگاه نکا 700 مگاوات افزایش یافت

آخرین وضعیت جاده‌های شمالی؛ چالوس یک‌طرفه شد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

چه کسانی زیرآب سرمربی استقلال را زدند؟

امام جمعه کرج: کمبود آب و برق کار دشمنان است

قالیباف: راهکار نظام، خنثی‌سازی تحریم‌ها و مذاکره با نگاه مبارزه است

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

داره فعل مجهول رو درس میده!

هواداران رئال حذف بارسا را دست گرفتند!

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

جیمز فولی، کارگردان «خانه پوشالی» درگذشت

برقراری تردد یکطرفه در جاده چالوس

قم در سالروز میلاد امام رضا(ع) غرق نور و سرور است

وزیر خزانه‌داری آمریکا: مخالفت سنا با لایحه پول پایدار دیجیتال تهدیدی جدی برای رهبری جهانی

لحظه دستبند زدن به ضارب افشین پیروانی +عکس

تردد از جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال ممنوع شد

چشمم خونریزی داره!

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!