پیام مازند

آخرين مطالب

گروهی از فعالان گردشگری روسیه فردا به ایران می‌آیند اجتماعي

گروهی از فعالان گردشگری روسیه فردا به ایران می‌آیند
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش خبرنگار مهر، سال گذشته بود که اعلام شد از ابتدای سال آینده میلادی ایرانی‌ها و روس‌ها می‌توانند به شرط سفر با تور در قالب گروه‌های 5 تا 50 نفری بدون نیاز به دریافت روادید به‌مدت 15 روز به 2 کشور سفر کنند و آن‌ها که قصد سفر انفرادی دارند باید پروسه دریافت ویزا را طی کنند ولی باز هم این اتفاق نیفتاد.
اما این بار در سال 1402 لغو روادید گروهی بین این دو کشور پس از 6 سال چانه زنی انجام شد آن هم در پی توافقنامه دو جانبه بین دو کشور.
این توافقنامه ماه مارس بین ایران و روسیه امضا شد. اما به تازگی نیز رستم ژیگانشین رئیس نمایندگی بازرگانی سفارت روسیه در ایران از آغاز سفرهای بدون ویزای اولین گروه‌های گردشگری ایران به روسیه و بالعکس خبر داد.
حالا قرار است گروهی از فعالان گردشگری پس از لغو روادید دو طرفه گروهی، به ایران آمده و در همایش گردشگری مازندران شرکت کنند در این باره حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران گفته است: با هماهنگی‌های صورت گرفته بین وزارت امور خارجه و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایران مقرر شد روادید اولین گروه آژانس‌های گردشگری روسیه که به مازندران سفر خواهند کرد حذف شود.
حسن خیریانپور افزود: سفر استاندار مازندران به روسیه نیز دستاوردهای ارزشمندی در ابعاد مختلف اقتصادی و گردشگری به همراه داشت که برگزاری رویداد بین المللی گردشگری در بابلسر یکی از اثرات این سفر است.

پیام مازند

وی با بیان اینکه این رویداد ملی همزمان با پنجم مهر روز جهانی گردشگری با حضور مهمانان داخلی و خارجی در بابلسر برگزار می‌شود، ادامه داد: برگزاری این رویداد ملی تحولی شگرفت در صنعت گردشگری مازندران ایجاد خواهد کرد.
این همایش با حضور سفرای دو کشور ایران و روسیه به همراه نمایندگان کشورهای CIS ( مشترک المنافع) با حضور فعالان اقتصادی - تجاری و گردشگری این کشورها بابلسر برگزار می‌شود.
تلاش برای جذب گردشگران روسی به عنوان ولخرج ترین گردشگران جهان زمانی جدی شد که تنش سیاسی روسیه و آمریکا بالا گرفت و روس‌ها از سفر به آمریکا منع شدند. بنابراین فرصت برای جذب آنها به سمت ایران مهیا شد. از ان زمان تا کنون چندین گروه از جمله تورگردانان و فعالان مجازی روس به ایران برای معرفی کشورمان سفر کرده اند هر چند که هیچ بازخوردی از انعکاس سفر آنها در اختیار نیست ولی وزارت میراث فرهنگی همچنان تلاش می‌کند تا این امتیاز را به گردشگران روس برای سفر به ایران بدهد تا بلکه بتواند جایی در رسانه‌های این کشور باز کند.
همچنین تا کنون دو گروه به صورت تخصصی از هتل‌های ایران و ظرفیت گردشگری مسیر کلاسیک ایران دیدن کرده اند. در حال حاضر تعدادی آژانس روس و ایرانی به کشورهای متقابل برای انجام سفرهای گروهی معرفی شده اند.
مدتی پیش نیز گروهی از فعلان شهر سنت پترزبورگ به ایران آمدند و تقاهمنامه گردشگری بین ایران و روس بسته شد. در آن نشست نیز فعالان گردشگری گفتند با وجود گرفتن ویزا هنوز برخی از اتباع ایرانی برای سفر به این کشور با مشکل مواجه می‌شوند.
کد خبر 5892368

پیام مازند

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/742820/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

دعوتی به بلندای آسمان؛ کاروان نور در انتظار رهپویان حقیقت است

جاده چالوس یک طرفه شد

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ز دور باش حوادث دلم

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

گل باقری به تراکتور تکرار شد!

فرصت بزرگ گولر؛ درخشش برابر بارسا!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

حکم اعدام تتلو تایید شد؟/ خواهر تتلو: حکم شکسته نشد

نور امید در دل مستاجران بالاخره روشن شد

به خاطر پول از بارسلونا جدا شدم

تولید برق در نیروگاه نکا 700 مگاوات افزایش یافت

آخرین وضعیت جاده‌های شمالی؛ چالوس یک‌طرفه شد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

چه کسانی زیرآب سرمربی استقلال را زدند؟

امام جمعه کرج: کمبود آب و برق کار دشمنان است

قالیباف: راهکار نظام، خنثی‌سازی تحریم‌ها و مذاکره با نگاه مبارزه است

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

داره فعل مجهول رو درس میده!

هواداران رئال حذف بارسا را دست گرفتند!

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

جیمز فولی، کارگردان «خانه پوشالی» درگذشت

برقراری تردد یکطرفه در جاده چالوس

قم در سالروز میلاد امام رضا(ع) غرق نور و سرور است

وزیر خزانه‌داری آمریکا: مخالفت سنا با لایحه پول پایدار دیجیتال تهدیدی جدی برای رهبری جهانی

لحظه دستبند زدن به ضارب افشین پیروانی +عکس

تردد از جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال ممنوع شد

چشمم خونریزی داره!

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!