پیام مازند

آخرين مطالب

طنین نوای قرآن در محلات مازندران/ تغییر سبک زندگی زیر سایه قرآن فرهنگي

طنین نوای قرآن در محلات مازندران/ تغییر سبک زندگی زیر سایه قرآن
  بزرگنمايي:

پیام مازند - صفای ماه رمضان به برگزاری محافل قرآنی است که در مساجد و تکایا برگزار می‌شود؛ یک دورهمی مبارک که شمع روشن آن، صوت خوش قاریان است که همگام با نقوش اسلیمی بر در و دیوار مساجد می‌پیچد و قاریان نوجوان و جوان گل سرسبد این محافل هستند.
«مهدی شکری» یکی از همین قاریان قرآن است که صوت خوش قرائت قرآنش نه فقط در ماه مبارک رمضان که در تمام زندگی‌اش طنین‌انداز است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
ساکن آمل است و 18 سال دارد و از 12 سالگی به جمع قاریان قرآن پیوسته است، جمعی که صوتشان او را همچنان مجذوب خود می‌کند، قبل از شروع هر حرفی از پدر و مادر و اساتیدش تشکر می‌کند که به علاقه او احترام گذاشته‌اند و به او در این مسیر کمک کرده‌اند.
وی در رابطه با اولین جرقه‌های جذبش به این محافل قرآنی و قرائت قرآن می‌گوید: از همان کودکی، وقتی تلاوت قرآن را می‌شنیدم با خودم می‌گفتم که چقدر این صدای قرآن خواندن قاریان قشنگ و دلنشین است و همین علاقه مرا به سمت تلاوت قرآن کشاند و از 12 سالگی وارد این عرصه شدم و سه سال بعد، در سن 15 سالگی به‌صورت تخصصی آن را پیگیری کرده‌ام.
در طی این سال‌ها، سبک تلاوت قرآنش به تقلید از استاد منشاوی و در دوران بلوغ به تقلید از استاد مصطفی اسماعیل بوده است و 2 رتبه قرائت کشوری و رتبه‌های متعدد شهرستان و استانی را تنها دستاوردش از تلاوت قرآن نمی‌داند و می‌گوید: قرآن تأثیر زیادی بر زندگی و پیشرفت تحصیلی‌ام داشته و موجب برکت‌های زیادی در زندگی‌ام شده است.
این قاری جوان برای بیان نمونه‌ای کوچک از برکت قرآن در درس‌هایش، خاطره‌ای نقل می‌کند و می‌گوید: سال دوازدهم بودم و امتحان ترم داشتم و روز قبل از امتحان در مسابقات تلاوت شرکت کرده بودم، درسم را آنچنان که باید در فرصت امتحان مرور نکرده و چند ساعت قبل از امتحان، صفحاتی را به تصادف انتخاب و شروع به خواندن کردم و به برکت قرآن، سوالات از همان صفحات آمده بود و امتحانم را بیست شدم.
مهدی حرف‌هایش را این گونه ادامه می‌دهد: قرآن برای من فقط در تلاوت خلاصه نمی‌شود و معارف آن نیز برایم مهم است، به این معنا که همیشه توجه می‌کنم که حرف آیات قرآن، مقدمه و نتیجه آن چیست و در آن تدبر می‌کنم.
وی در رابطه با اثر قرآن بر منش و رفتارش می‌گوید: خودم متوجه تغییر رفتاریم نشده‌ام اما خانواده‌ام می‌گویند از وقتی وارد این وادی شده‌ام، اخلاقم تغییر کرده و بسیار بهتر شده است و به والدینم احترام بیشتری می‌گذارم.
این قاری جوان با اشاره به سخن رهبری در رابطه با اهمیت قرآن، به هم نسل‌هایش توصیه می‌کند که هر روز اگر شده، حداقل چند ایه از قرآن را بخوانند، معنای آن را بدانند و در آن اندیشه کنند و به نتیجه برسند و پس از مدتی برکات آن را در زندگی خود مشاهده خواهند کرد.
کد خبر 6063368

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/783563/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امباپه و گولر، محو تکنیک کواراتسخلیا در جریان دیدار رئال و پاریس

یامال هفته آینده قراردادش را دوباره تمدید می‌کند

نوستالژی، گل زیبای کریم باقری به فجر

نوستالژی، سوپرگل مجتبی جباری به ابومسلم

قرارداد ستاره جدید منچسترسیتی؛ کلاس آموزشی برای مدیران فوتبال ایران

محمد کودوس اولین خرید فرانک در تاتنهام

حسینی و تمرین در دورترین نقطه از کمپ استقلال!

روپایی لامین یامال مقابل دیوار چین

لیگ ملت‌ها؛ هلند ناگهان امیدوار شد

واکنش جواد خیابانی به برد قاطعانه پاری سن ژرمن مقابل رئال مادرید

هافبک اسبق پرسپولیس سرمربی جوانان نساجی شد

قرارداد مهدی شیری تمدید شده است

متن کامل پیام خداحافظی لوکا مودریچ با رئال

آریا برزگر به دنبال حضور دوباره در فوتبال اروپا

پاسخ هادی چوپان به شایعه مهاجرتش

از کلمبیایی‌ها پول می‌گرفتند

15 گل برتر جنوا در سری آ 2024/25

اورونوف دوباره به پرسپولیس پیوست!

مضرات مالش چشم‌ها

حتی «کم» هم زیاد است؛ هیچ سطح ایمنی برای مصرف گوشت‌های فرآوری‌شده وجود ندارد

گرم‌ترین برخورد ساپینتو برای جلالی

بمب بعدی رئال تایید شد؛ دفاع وسط لیورپول!‏

فینال المپیک در لیگ ملت‌ها!

گلدبرگ: حرکت اسپیر در WWE برای کمرنگ کردن من تکرار شد

بمب نقل و انتقالات؛ احمد نور، پرسپولیس!

حضور اصغر فرهادی در جشنواره «سینما ریترواتو» ایتالیا | اکران فیلم جدایی نادر از سیمین

کلمات حماسی روح را گرم می‌کند

بایرلورکوزن با 2 خرید از آیندهوون، جای خالی فلوریان ویرتس را پر می‌کند

تئو هرناندز: میلان همیشه اولویت من بود اما همیشه همه‌چیز به یک نفر بستگی ندارد

مورگان گیبس وایت به تاتنهام پیوست

غندی پور به شباب الاهلی پیوست

یاسین سلمانی با پرسپولیس 2 ساله تمدید کرد

واکنش معنادار امیررضا معصومی به صحبت‌های دبیر با انتشار یک استوری جنجالی

پاسور مشهور شاگرد روبرتو پیاتزا شد

غیرمنتظره؛ غندی‌پور به شباب الاهلی پیوست!

لیگ ملت‌ها؛ یکی جلوی ولاسکو را بگیرد

درخواست استقلال از علی کریمی، به اردوی ترکیه بیا!

نماینده مجلس: فتوای قتل ترامپ صادر شد و هر زمان دست ما به آن برسد، او را به هلاکت می‌رسانیم

راهکاری برای جلوگیری از آسیب‌های آلودگی هوا

توافق با فنر؛ مهاجم پاریس از اینتر دور شد

دربی اصفهان؛ هت‌تریک آقای گل و اخراج آقای کلین شیت

محرومیت 6 ماهه مربی والیبال مشهور بلغارستانی

تئو هرناندز به الهلال پیوست

نمایش اقتدار بانوان زینبی در مازندران

تغییر سبک غذا خوردن در زمان آلودگی هوا

صعود آرژانتین به فینال جام جهانی 2014 با غلبه بر هلند در ضربات پنالتی

خیابانی: سالهاست که با لباس رئال مادرید پز میدهم

کشتی فرنگی جوانان ایران با 9 مدال قهرمان آسیا شد

مسابقات آزاد تفنگ؛ ایواز بر سکوی قهرمانی ایستاد

اهتزاز پنج حلقه المپیک در جوار بارگاه ملکوتی علی بن موسی الرضا (ع)