پیام مازند

آخرين مطالب

استاندار مازندران : شهید جمهور همواره پیگیر امور جوانان بود گفتگو

استاندار مازندران : شهید جمهور همواره پیگیر امور جوانان بود
  بزرگنمايي:

پیام مازند - یوسف نوری، استاندار مازندران در جلسه شورای عالی ورزش و تربیت بدنی، با بیان این که شهید جمهور همواره پیگیر امور جوانان بود، اظهار داشت: ورزش همگانی در مازندران نیازمند پایش ها و آموزش های لازم است تا استعدادها شناسایی شود. ‎
به گزارش ، استاندار مازندران، افزود: اینجا پایتخت کشتی است اما در تمامی حوزه های ورزشی، ویژه و خاص است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
توجه به ورزشکاران سرآمد، بعنوان اعتبار بین المللی ما برای دولت ها همیشه سرلوحه بوده است.
مقام عالی دولت در مازندران از توجه شهید جمهور به ورزش گفت و بیان داشت: حضرت آیت‌الله رئیسی همواره پیگیر امور جوانان بود که به مباحث جوانان رسیدگی شود و خودش شخصا پیگیری می کرد.
وی ضمن تقدیر از هیات ها و ادارات ورزشی گفت: از نظر شرعی، مقدمه واجب، واجب است. ورزش هم مقدمه واجب است. در جامعه ما فقط 7 درصدش ورزش می‌کنند چه به صورت همگانی چه به صورت قهرمانی که این مقدار باید افزایش پیدا کند.
نوری به اهمیت ورزش همگانی اشاره کرد و تاکید داشت: در ورزش همگانی آموز‌ش‌ها و پایش هایی‌ در کل استان باید صورت بگیرد تا استعدادهای نوجوانان و جوانان را بهتر کشف کرد.
استاندار مازندران با بیان اینکه، فرهنگ ورزش و فرهنگ ازدواج و فرزند آوری در جامعه ما نیست، اظهار داشت: ما سال‌ها کار کرده ایم که این ها نشود و الان هم باید سال‌ها کار کنیم که بشود. ورزش کردن هم قاعده و اصول دارد و باید در جهت ترویج ورزش در بین جامعه تلاش بیشتر شود.
نوری ادامه داد: باید ورزش را از بچگی یاد بدهیم که اصلا ورزش چه هست. باید در بحث همگانی و قهرمانی تلاش شود چون هر پرچمی که از جمهوری اسلامی بالا می رود یک نشانی است که اصلا نمی شود روی آن ارزش و قیمت گذاشت.
مقام عالی دولت در مازندران به ارائه راهکار در خصوص حمایت از ورزشکاران و قهرمانان پرداخت و بیان داشت: باید یک راه سرمایه‌ای برای قهرمانان پیدا کنیم. یعنی قهرمان احساس کند تا آخر همراهش هستیم.
نوری عنوان کرد: باید یکسری متخصصین فرهنگ و جامعه شناسی کنار ورزش و جوانان بیایند تا بررسی شود و ببینیم کجای کار گیر داریم. در بحث ازدواج بحث طلاق و بحث اشتغال جوانان باید بررسی ویژه ای صورت گیرد.
وی ادامه داد: متاسفانه ما گره‌هایی داریم و از دوره کودکی مهارت آموزی را با کودکان خودمان عجین نکرده‌ایم.
استاندار مازندران تاکید کرد: برای اینکه روحیه ورزشکاران بهتر شود، باید به دیدار ورزشکاران برویم. این آمادگی را دارم که به تک تک اردوهای تیم‌های ملی برویم و از نزدیک با مازندرانی‌های تیم‌های ملی دیدار داشته باشیم.
وی بیان داشت: ورزش صبحگاهی باید در استان مازندران جا بیفتد. باید تلاش کنیم تا این فرهنگ را جا بیاندازیم.
نوری تاکید کرد: ورزش کردن را باید از خودمان شروع کنیم و مردم باید ما را در حین ورزش کردن ببینند. اگر مردم ما را نبینند عمل نخواهند کرد.
استاندار مازندران با بیان اینکه، الان وقت کار جدی است، افزود: مخصوصا در این فرصت که انتخابات برگزار شد و ما 24 درصد رشد داشتیم که جای تشکر از مردم را دارد که همه مشارکت داشته‌اند. این مدت ما باید خیلی جدی تر کار کنیم چون کار زیاد است.
نوری گفت: اماکن تعطیل را به هر طریقی شده با همکاری فدراسیون‌ها و هیأت های ورزشی فعال کنید.
استاندار در توسعه ورزش همگانی در ادارات استان مازندران بار دیگر به اهمیت ترویج ورزش همگانی تاکید کرد و گفت: برنامه‌های متنوعی جهت ترویج ورزش همگانی باید ایجاد کرد.از اوقات فراغت باید به درستی استفاده شود، اوقات فراغت را پر نکنیم باید اوقات فراغت را غنی کنیم.
انتهای پیام 

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/804218/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امباپه و گولر، محو تکنیک کواراتسخلیا در جریان دیدار رئال و پاریس

یامال هفته آینده قراردادش را دوباره تمدید می‌کند

نوستالژی، گل زیبای کریم باقری به فجر

نوستالژی، سوپرگل مجتبی جباری به ابومسلم

قرارداد ستاره جدید منچسترسیتی؛ کلاس آموزشی برای مدیران فوتبال ایران

محمد کودوس اولین خرید فرانک در تاتنهام

حسینی و تمرین در دورترین نقطه از کمپ استقلال!

روپایی لامین یامال مقابل دیوار چین

لیگ ملت‌ها؛ هلند ناگهان امیدوار شد

واکنش جواد خیابانی به برد قاطعانه پاری سن ژرمن مقابل رئال مادرید

هافبک اسبق پرسپولیس سرمربی جوانان نساجی شد

قرارداد مهدی شیری تمدید شده است

متن کامل پیام خداحافظی لوکا مودریچ با رئال

آریا برزگر به دنبال حضور دوباره در فوتبال اروپا

پاسخ هادی چوپان به شایعه مهاجرتش

از کلمبیایی‌ها پول می‌گرفتند

15 گل برتر جنوا در سری آ 2024/25

اورونوف دوباره به پرسپولیس پیوست!

مضرات مالش چشم‌ها

حتی «کم» هم زیاد است؛ هیچ سطح ایمنی برای مصرف گوشت‌های فرآوری‌شده وجود ندارد

گرم‌ترین برخورد ساپینتو برای جلالی

بمب بعدی رئال تایید شد؛ دفاع وسط لیورپول!‏

فینال المپیک در لیگ ملت‌ها!

گلدبرگ: حرکت اسپیر در WWE برای کمرنگ کردن من تکرار شد

بمب نقل و انتقالات؛ احمد نور، پرسپولیس!

حضور اصغر فرهادی در جشنواره «سینما ریترواتو» ایتالیا | اکران فیلم جدایی نادر از سیمین

کلمات حماسی روح را گرم می‌کند

بایرلورکوزن با 2 خرید از آیندهوون، جای خالی فلوریان ویرتس را پر می‌کند

تئو هرناندز: میلان همیشه اولویت من بود اما همیشه همه‌چیز به یک نفر بستگی ندارد

مورگان گیبس وایت به تاتنهام پیوست

غندی پور به شباب الاهلی پیوست

یاسین سلمانی با پرسپولیس 2 ساله تمدید کرد

واکنش معنادار امیررضا معصومی به صحبت‌های دبیر با انتشار یک استوری جنجالی

پاسور مشهور شاگرد روبرتو پیاتزا شد

غیرمنتظره؛ غندی‌پور به شباب الاهلی پیوست!

لیگ ملت‌ها؛ یکی جلوی ولاسکو را بگیرد

درخواست استقلال از علی کریمی، به اردوی ترکیه بیا!

نماینده مجلس: فتوای قتل ترامپ صادر شد و هر زمان دست ما به آن برسد، او را به هلاکت می‌رسانیم

راهکاری برای جلوگیری از آسیب‌های آلودگی هوا

توافق با فنر؛ مهاجم پاریس از اینتر دور شد

دربی اصفهان؛ هت‌تریک آقای گل و اخراج آقای کلین شیت

محرومیت 6 ماهه مربی والیبال مشهور بلغارستانی

تئو هرناندز به الهلال پیوست

نمایش اقتدار بانوان زینبی در مازندران

تغییر سبک غذا خوردن در زمان آلودگی هوا

صعود آرژانتین به فینال جام جهانی 2014 با غلبه بر هلند در ضربات پنالتی

خیابانی: سالهاست که با لباس رئال مادرید پز میدهم

کشتی فرنگی جوانان ایران با 9 مدال قهرمان آسیا شد

مسابقات آزاد تفنگ؛ ایواز بر سکوی قهرمانی ایستاد

اهتزاز پنج حلقه المپیک در جوار بارگاه ملکوتی علی بن موسی الرضا (ع)