پیام مازند

آخرين مطالب

آنجلینا جولی: در جوانی قاتل حرفه‌ای استخدام کردم تا به زندگی‌ام پایان دهد فرهنگي

آنجلینا جولی: در جوانی قاتل حرفه‌ای استخدام کردم تا به زندگی‌ام پایان دهد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - روزیاتو | آنجلینا جولی، بازیگر مشهور هالیوود، اخیراً رازی تکان‌دهنده از گذشته‌اش را فاش کرده است. او در سن 22 سالگی، زمانی که با افکار خودکشی دست و پنجه نرم می‌کرد، تصمیم گرفت یک قاتل حرفه‌ ای را برای پایان دادن به زندگی‌اش استخدام کند.
جولی در مصاحبه‌ای با IMDB گفت: «زمانی بود که می‌خواستم کسی را برای کشتن خودم استخدام کنم.» او توضیح داد که ترجیح می‌داد به قتل برسد تا خودکشی کند، زیرا فکر می‌کرد پذیرش مرگ او به این شکل برای عزیزانش راحت تر خواهد بود.
در مصاحبه‌ای دیگر با مجله The Face در سال 2003، جولی جزئیات بیشتری از این تصمیم شوکه‌کننده را فاش کرد. او گفت: «پیدا کردن قاتل در نیویورک چندان سخت نیست. هر چقدر هم که دیوانه‌وار به نظر برسد، فکر می‌کنم خیلی از افراد در جوانی به خودکشی فکر می‌کنند.»
اما داستان پیچش جالبی پیدا کرد. قاتل حرفه‌ ای که جولی با او تماس گرفت، از او خواست دو ماه فکر کند و دوباره تماس بگیرد. در این مدت، زندگی جولی تغییر کرد و او تصمیم گرفت به زندگی‌اش ادامه دهد.
جولی در طول سال‌ها به دوران تاریک گذشته‌اش اشاره کرده است. در مصاحبه‌ای با 60 Minutes در سال 2011، او گفت: «من از دوران سخت‌تر و تاریک‌تری گذشتم و زنده ماندم. در جوانی نمردم، در نتیجه خیلی خوش‌شانس بودم.»
جولی در گفتگو با Time در مورد سال های جوانی خود گفت که مادر شش فرزند بودن به او کمک کرد تا به عنوان یک فرد رشد کند. او گفت: «من در جوانی چندان پایدار نبودم. در واقع، هرگز فکر نمی کردم که بتوانم مادر کسی باشم. تصمیم به مادر شدن را به یاد دارم. دوست داشتن سخت نبود چیزی که سخت بود این بود که بدانم از این به بعد باید کسی باشم که مطمئن می شود همه چیز خوب است.»
امروزه، جولی یکی از مشهورترین بازیگران هالیوود است و برنده جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای فیلم Girl, Interrupted در سال 1999 شده است.
در حال حاضر، جولی درگیر طلاق طولانی از برد پیت است که از سال 2016 ادامه دارد. منابع نزدیک به این زوج می‌گویند که اختلافات آنها باعث شده روند طلاق طولانی شود و هیچ کدام حاضر نیستند کوتاه بیایند.
در تحولی جدید، شایلو، فرزند ارشد جولی و پیت، درخواست تغییر نام خانوادگی خود و حذف نام «پیت» را داده است.
داستان آنجلینا جولی یادآور این است که حتی ستاره‌های مشهور نیز ممکن است با مشکلات روحی و عاطفی دست و پنجه نرم کنند. تجربه او همچنین نشان می‌دهد که با کمک و حمایت مناسب، می‌توان بر مشکلات غلبه کرد و زندگی موفقی داشت.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/809859/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاگرد عطایی در آغوش رئیس جمهور فرانسه!

بهتاش فریبا گزینه سرپرستی تیم استقلال

رقابت 4 کاندیدا برای ریاست فدراسیون اسکی

صدور مجوز 2 ایستگاه تفریحات دریایی جویبار

مازندران بدون صف نان در روزهای جنگ

شرکت 4 کشتی‌گیر مازندرانی در رقابت‌های بین‌المللی مجارستان

ارتباط میکروبیوم روده با یک سندرم زنانه

دور ماندن از سکته مغزی با نخ دندان کشیدن

اعضای کادرفنی جدید شمس‌آذر مشخص شدند

شبی که ماراکانا ساکت شد

حواشی ادامه‌دار فدراسیون اتومبیلرانی در انتخابات کمیسیون‌ها

شوک بزرگ در والیبال لهستان

جوانان کشتی ایران به دنبال سکوی آسیا

بازخوانی حماسه عاشورا در آیین تعزیه‌خوانی چمستان

پایش رایگان کبد چرب در دانشگاه مازندران آغاز شد

توزیع بیش از 600 تن نهاده دامی یارانه‌ای در سوادکوه شمالی

تداوم هوای خنک و ابری در مازندران

تأثیر استرس بر دهان و دندان

رویداد اقتصاد گزارش می دهد/ بیمه‌های زندگی بیمه دی؛ تضمین آرامش امروز

ستاره فرانسوی غایب دیدار با ایران

فرمول یک پرفروش‌ترین فیلم تاریخ اپل شد

تنیسورهای راه‌ یافته به مرحله یک‌ چهارم نهایی ویمبلدون

سرمربی تیم ملی تکواندو: غیبت در یونیورسیاد لطمه بزرگی به ما می‌زند

تیم ملی و تمرین خوشحالی صعود!

آغاز دور جدید اردوی تیم ملی تفنگ در تهران

تداوم هوای خنک و ابری در مازندران تا پنج‌شنبه

تزریق بیش از 1.7 میلیون دُز واکسن برای پیشگیری از بیماری‌های مشترک انسان و دام

حمله حسین شریعتمداری به پزشکیان: چرا گفتید مراجع علیه فردخاصی فتوا نداده اند؟ اتفاقا فتوا علیه ترامپ و نتانیاهو است

جایزه صد میلیاردی برای سر ترامپ؛ کمپین بحران‌ساز و ضدمردمی جدید تندروها در ایران

پیش‌بینی ناپایداری جوی در ارتفاعات هرمزگان

پس از دو سال رکود مراکز پروتز و ارتز فعال می‌شوند

شرکت چهار کشتی گیر مازندرانی در رقابت‌های بین المللی مجارستان

حذف بایرن از جام جهانی باشگاه‌ها به ضرر لورکوزن شد

جایگاه جدید پینگ‌پنگ‌بازان در رنکینگ جهانی

ماجرای تفاوت تعداد مدال و رتبه ایران در بازی‌های جهانی ورزش کارگران

اینتر برای فروش طارمی 10 میلیون یورو می‌خواهد

توضیحات معاونت حقوقی استقلال درباره ارسال پیش نویس قرارداد به کاریله

برقراری مجدد پرواز رامسر - مشهد

امروز، شارژ سومین مرحله کالابرگ‌ها

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 17 تیرماه

فونوفوبیا یا صداهراسی چیست و چگونه درمان می‌شود؟

نسل برنا گزارش می دهد/ باشگاه مشتریان بیمه دی؛ آغاز فصل جدیدی در تعامل، وفاداری و تحول دیجیتال

نشست سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد با مدیران خادمیار آستان قدس رضوی برگزار شد

جبهه مقاومت نماد یک هویت انسانی و تمدنی در برابر جنایت و اشغال‌گری/ راه اندازی مرکز ژنتیک ویژه شناسایی شهدا در بهشت زهرا (س) در کمتر از 24 ساعت/بسیج بیش از 50 مرکز درمانی

هیولای دفاعی برزیل آماده نبرد با چلسی در جام باشگاه‌ها

خسارت آفت مگس میوه به باغ‌های مازندران مهار شد

وداع مردم نوشهر با پیکر شهید خزایی‌پول

مهاجم زیبای آمازونی، بلای جان آب‌بندان‌های مازندران

ادویه‌هایی که برای تقویت قلب مفید هستند

برگزاری جلسه ستاد آزمون‌های آموزش و پرورش مازندران به‌صورت وبیناری