پیام مازند

آخرين مطالب

استاندار کرمانشاه:

خدمت به جانبازان و آزادگان پاسخ به فداکاری آن‌ها است/فاصله ی بین شایستگی و خدمات به جانبازان و آزادگان باید به حداقل برسد بنیاد شهید و امور ایثارگران

خدمت به جانبازان و آزادگان پاسخ به فداکاری آن‌ها است/فاصله ی بین شایستگی و خدمات به جانبازان و آزادگان باید به حداقل برسد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - استاندار کرمانشاه در نشست صمیمی با جانبازان گرانقدر و آزادگان سرافراز کرمانشاهی گفت: خدمت به جانبازان و آزادگان پاسخ به فداکاری آن‌ها است و فاصله ی بین خدمات و شایستگی آن‌ها باید به حداقل برسد.

به گزارش ایثار، نشست صمیمی محمدطیب صحرایی استاندار با جانبازان گرانقدر 70 درصد و آزادگان سرافراز، با حضور علی شعبانی معاون سیاسی ،امنیتی و خسرو شهیدی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان روز سه شنبه 13شهریور 1403 در سالن شهید سلیمانی استانداری برگزار شد.
استاندار کرمانشاه در این نشست ضمن تسلیت ایام پایانی صفر رحلت جانسوز پیامبر اکرم (ص)و امام حسن مجتبی (ع)و امام رضا (ع)، گفت: تشکر و قدرانی از جانبازان و آزادگان مهمترین جمله که با اعتقاد باید صحبت کنیم که در دوران دفاع مقدس فداکاری کردند.
صحرایی با بیان ایثار بی دریغ خانواده های کمتر از خود، این عزیزان نیست، افزود: هر کاری که در خدمت به این عزیزان انجام شود پاسخ فداکاری آن‌ها است که امید است فرصت جبران آن را داشته باشم.
وی تصریح کرد: با توجه به نیازهای شما در طول زمان ایثارگری تا کنون اقداماتی انجام شده و سازمان‌های مربوط تلاش‌های خود را کرده اند که فاصله‌ی بین شایستگی و خدمات انجام شده را باید به حداقل برسانیم، برای از بین بردن این فاصله‌ها لازم است جلسات بیشتری برگزار شود و نکاتی که مورد غفلت واقع شده پوشش داده شود.
استاندار کرمانشاه گفت: درخواست‌های که روند اجرای آن‌ها کوتاه هستند سریعتر انجام می‌شود و نکاتی که در استان باید حل و فصل شود در جلسات بعدی حل می‌شود. درخواست‌هایی که کشوری هستند و در استان های دیگر اجرا نشده است بحث ملی است و باید در سطح کشور مورد بررسی قرار گیرد.
خسرو شهیدی در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اسلام و دفاع مقدس و کسانی که جان خود را برای پاسداری از خاک ایران فدا کردند، و تشکر از استاندار کرمانشاه برای برگزاری جلسه برای جانبازان و آزادگان،اظهار کرد: ما با افتخار در استان کرمانشاه 316 جانباز 70درصد داریم که از این تعداد 64 نفر دارای ضایعه‌ی نخاعی یا گردن دارند ، 24 نفر وابسته به نیروهای مسلح و سایر جانبازان وابسته به دیگر سازمان‌ها و 32 نفر جانباز 70درصد بصیر داریم.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران کرمانشاه گفت: امید است همگی برای ترویج فرهنگ ایثار و خدمت به کسانی که سال‌های مفید عمر خود را بر روی ویلچر یا تخت بیمارستان طی کرده اند گامی مهم و موثر برداریم.
شهیدی در پایان با اشاره به مشکلات در زمینه بیمه‌ی دی خاطر نشان کرد:با عنایت به این موضوع که 36 پزشک عمومی در منازل جانبازان و آزادگان به صورت پزشک پایش سلامت جامعه ایثارگری استان حضور پیدا می‌کنند، امور درمانی خانواده های شهدا و ایثارگران از اولویت های ما در بنیاد شهید استان است.
در این نشست صمیمی هر یک از جانبازان گرانقدر و آزادگان سرافراز به بیان نقطه نظرات و مسائل و مشکلات خود پرداختند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/819757/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شرایط تمرین زنان بسکتبالیست در کمپ چین

عملیات پلیسی در تور دو فرانس؛ دوچرخه‌های سرقت‌ شده پیدا شدند

عکس روز ناسا از «سحابی سه‌تکه»

جزئیات بیشتر از زمین لرزه‌های رامسر

اطلاعیه قطعی گاز در چالوس و نکا

دیدار مدیران کل اطلاعات و بنیاد شهید استان قم با خانواده شهید علی علیرضائی

مردم کردستان همچنان پای نظام ایستاده‌‌اند

جنگ 12 روزه با رژیم صهیونستی تکرار ایثار و مقاومت ایران و تداعی‌بخش دوران دفاع مقدس بود

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت؛ مهم‌ ترین مأموریت بنیاد شهید و امور ایثارگران است

آلکاراس در جمع بزرگان ویمبلدون

فرنگی‌کاران ایران در آستانه هتریک طلا

مربی وزنه‌برداری: انوشیروانی وعده می‌دهد تا بودجه بگیرد

لیگ ملت‌ها؛ موقتا صدر را از ولاسکو گرفتند

تشریح اقدامات رسمی NOC ایران برای انزوای رژیم صهیونیستی

خوشه‌دهی70 درصد شالیزار‌های بابل

10 فیلم فوق‌العاده تکان‌دهنده و تاثیرگذار؛ از Possession تا Threads

حضور 21 هزار دانش‌آموز مازندرانی در آزمون مدارس نمونه دولتی و سمپاد‌

توصیه های غذایی در روزهای آلودگی هوا

مهاجم چلسی در سبد خریدهای تابستانی اینتر

ساپینتو: برگشتم تا کار ناتمام را تمام کنم

لیست آخرین تغییرات رده سنی‌ها در بازی‌های آسیایی جوانان

یادواره شهدای اقتدار ملی در چمستان

مازندران روی خط زلزله

روزنامه جمهوری اسلامی: سیاست های غلط مهاجرتی دولت سیزدهم، راه نفوذ را هموار کرد

فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد

تداوم ناپایداری های جوی در هرمزگان

پیشنهاد یوونتوس به ولاهوویچ برای فسخ قرارداد

زمان بازگشت یزدانی به تشک مشخص شد

آغاز فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا

مذاکره رسمی کادیلاک با شوماخر

دردسر تیم بوکس امید ایران با تصمیم سازمان جهانی

شانس کم برخی رشته‌های توپی برای حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی

طارمی چشم آقای خاص را گرفت

مبارزه با بیماری بلاست برنج در شالیزارهای نور

آغاز حذف سرعت‌کاه‌های غیر مجاز در مازندران

خاکستر شدن 4 هزار متر مربع پوشش گیاهی پارک جنگلی سی‌سنگان

اعلام هشدار وضعیت نارنجی هواشناسی در مازندران

763 تن سیب و گلابی در بابل برداشت شد

آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی و سمپاد از فردا در مازندران

روزنامه مارکا: غول فوتبال اروپا بیدار شد

یحیی - صادقی؛ چهارمین همکاری در گرمای اهواز

امیرحسین زارع: حسرت اشتباه در فینال المپیک را می‌خورم

ناپایداری جوی تا پایان هفته در مازندران

ارتباط کابوس‌های شبانه با عادات غذایی بد

حاتمی: هواداران باید از ساپینتو حمایت کنند

تابستان طولانی و نه چندان خوشایند سهراب

کریم باقری، دستیار وحید هاشمیان شد

خاکستر شدن 4 هزار متر مربع پوشش گیاهی پارک جنگلی سی سنگان

آغاز حذف سرعت کاه‌های غیر مجاز در مازندران

پیش‌بینی تولید 65 هزار تن محصولات سیاه ریشه در میاندورود