پیام مازند

آخرين مطالب

13.5 درصد تولید انرژی خالص در نیروگاه نکا افزایش پیدا کرد اجتماعي

13.5 درصد تولید انرژی خالص در نیروگاه نکا افزایش پیدا کرد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرعامل شرکت مدیریت تولیدبرق نکا از افزایش 13.5 درصدی تولید انرژی خالص این نیروگاه طی شش ماه نخست سال‌جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، نورالله ادبی فیروزجائی صبح امروز_چهارشنبه چهارم مهر_ در بازدید از نیروگاه شهیدسلیمی با بیان اینکه طی شش ماه نخست سال‌جاری 13.
5 درصدی تولید انرژی خالص افزایش پیدا کرده است، اظهار کرد: این شش ماه بیش از پنج میلیارد و 410 میلیون و 930 هزار کیلو وات ساعت انرژی خالص در واحدهای بخار و بلوک سیکل ترکیبی تولید و به شبکه سراسری برق کشور تزریق شد.
وی با اشاره به مطلوب توصیف کردن وضعیت تولید در ماه شهریور افزود: در این ماه افزون بر یک میلیارد و 75 میلیون کیلووات ساعت انرژی خالص تولید شد که نسبت به سال گذشته حدود 16.5 رشد داشته است.
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق نکا با بیان اینکه در این مدت حدود 72 درصد انرژی تولیدی در واحدهای بخار و بیش از 28 درصد در بلوک سیکل ترکیبی بدست آمد، تصریح کرد: در این مدت 61 درصد انرژی تعهدی سالانه نیروگاه طبق برنامه محقق شد.
ادبی ادامه داد: در راستای بازیابی توان و ارتقای آمادگی واحدها برای تولید پایدار انرژی در ایام پیک مصرف تابستان، در فصل تعمیرات سال گذشته علاوه بر اجرای 14 برنامه تعمیراتی اعم از میان‌دوره‌ای، بازدید و نیمه اساسی در همه واحدهای بخار و بلوک سیکل ترکیبی، چندین پروژه رفع محدودیت تولید از جمله تعویض لوله‌های سقف بویلر واحدهای یک و دو بخار، لایروبی حوضچه آبگیر واحدهای بخار، تهیه و تامین قطعات مورد نیاز و تعمیرات اساسی پمپ‌های سه و شش آب دریا، تمیزکاری و تعمیرات پمپ ها، فیلترها (باند و فاین اسکرین) و تجهیزات مسیر خنک کاری آب دریا، تعمیر واش پمپ‌ها، تامین قطعات مربوط به گروه 29 سل ها و احیای سیستم آب ژاول سازی انجام شد.
وی یادآور شد: خوشبختانه پس از سه سال همه پمپ‌های هشتگانه آب دریا در مدار قرار گرفتند و به تبع آن توان عملی تولید واحدهای مذکور در ایام پیک مصرف در مقایسه با تابستان دو سال قبل طی دو مرحله به میزان مجموع 260 مگاوات افزایش پیدا کرد.
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق نکا ضمن تقدیر و تشکر از همراهی و همکاری هموطنان فهیم در زمینه مدیریت مصرف خاطرنشان کرد: در تابستان سال‌جاری که از گرم‌ترین تابستان‌های دهه‌های اخیر بود و تقاضاهای مضاعفی برای تأمین برق مورد نیاز سیستم‌های سرمایشی وجود داشت، مسئولیت خادمان مردم در صنعت برق نیز دوچندان شده بود، کارکنان نیروگاه‌ها با همت مضاعف و در شرایط بسیار دشوار برای تولید و تأمین بی‌وقفه برق، شبانه‌روز تلاش کردند تا حد امکان چراغ خانه ای خاموش نشود و خللی در کار تأمین برق مورد نیاز مشترکان بوجود نیاید.
به گزارش ایمنا، نیروگاه شهیدسلیمی نکا با چهار واحد بخار 440 مگاواتی، دو واحد گازی 137.6 مگاواتی و یک واحد بخار در بلوک سیکل ترکیبی با ظرفیت 160 مگاوات و تأمین بیش از چهار درصد برق کشور نقش موثری در پایداری شبکه سراسری برق کشور دارد.
کد خبر 793381

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/825866/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لب‌خوانی اعتراض تند گواردیولا در پایان فینال جام حذفی

افت سه پله‌ای رتبه علمی ایران در جهان/ چاپ مقاله بیش از 1000 دلار پول می‌خواهد، اساتید این توانمندی را ندارند

قتـل پسر معتاد با ضربه‌های چاقوی پـدر

گوشی‌گردی شبانه؛ دزد خواب و سلامت

کشف ترافل های قاچاق در بهشهر

حذف چهار صفر از پول ملی روی میز فرزین

منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟

بورس روی مرز روانی؛ رشد شاخص‌ها در میان شایعات و خروج پول از صندوق‌ها+ اینفوگرافیک

برگزاری همایش پنل تخصصی بهره وری آب و کشاورزی در خرم آباد

اعتراف ترامپ به قدرت پهپادی ایران/ پیرمرد پرحاشیه با جیبی پر پول به آمریکا بازگشت

اولین رویداد فناوری اطلاعات در مازندران برگزار می شود

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بدنبال تسخیر سنگرهای کارتخوان

حرف آخر مدیران هوادار به استقلال؛ 60 میلیارد پول می خواهیم!

بازار بورس امروز نوسانی و مثبت؛ چرخش‌های گروهی و ورود پول حقیقی

سفر به ژرفای طبیعت، با نگاهی شاعرانه و ناپایدار

آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان همراه با اعمال تغییرات احکام جدید از فردا

مصرف خوراکی‌های ترش با بدن چه می‌کند؟

جوانه ماش؛ بمب ویتامین و پروتئین

افراد چگونه به زوال عقل مبتلا می‌شوند؟

پدیده لاس‌ پالماس آماده فروش به لیگ عربستان

شکستن رکورد جهانی پیاده‌روی 35 کیلومتری

پیروزی نابغه 15 ساله پینگ‌پنگ ایران در قهرمانی جهان

تصادف وحشتناک سونادا در تعیین خط گرندپری ایتالیا

پیاتزا اعضای تیم‌های ملی الف و ب والیبال را مشخص کرد

عکس چشم‌نواز ماموریت جدید ناسا از خورشیدگرفتگی با حضور ماه در آسمان

نورافشانی بی‌سابقه در آسمان مریخ/ ثبت اولین تصویر از شفق قطبی در سیاره سرخ

«نیمه‌شب با شیطان» از بهترین فیلم‌های ترسناک سال‌های اخیر است؟

بیشترین کد تخفیف فیلیم نت در آفردیلی از اشتراک رایگان تا تخفیف 50 درصدی

بازگشت بازیگر سریال «لاست» پس از بدبیاری 7 ساله

دواین جانسن در جست و جوی اسکار

شبیه واگذاری نیروی نظامی به بخش خصوصی انجام شده است

شناسایی و برخورد با 547 مورد تجاوز به حریم راه‌های مازندران

قیمت امروز انواع آهن آلات ساختمانی و صنعتی؛ 28 اردیبهشت ‌1404/ قیمت تیرآهن به سقف ماهانه رسید

خلق پول به مثابه واگذاری نیروی نظامی به بخش خصوصی

مدیرعامل بانک ملت با فعالان اقتصادی استان مازندران دیدار کرد

مقررات جدید عربستان برای حمل پول نقد و طلا در حج 2025 | الزامات گمرکی جدید برای زائران

جانشین دقیقی مشخص شد؛ سرمربی معروف لیگ برتری در خرم آباد! / اختصاصی خبرورزشی

کجای جهان خورشید هرگز غروب نمی‌کند؟ / پنج مکان شگفت‌انگیز

ضرورت همدلی اعضای شوراها و شهرداران

رمز موفقیت در جبهه ها را برای نسل جوان تبیین کنیم

افت تراز آب‌های زیرزمینی در شمال کشور محسوس است

نمایشگاه داده های دیرینه شناسی باستانی در آمل افتتاح شد

80 درصد از زائران اردوهای راهیان نور را جوانان تشکیل می‌دهند

دستگیری باند سارقان سیم کابل‌های برق در عباس‌آباد

موافقت مجلس با کلیات طرح ملی هوش مصنوعی/ نماینده مجلس: باید مشکل ناترازی و اعتراض نانوایی ها را با هوش مصنوعی حل کنیم

واکنش پزشکیان به صحبت‌های ترامپ: ما که یک عمر است تحریم هستیم چه کاری می‌خواهند کنند؟ ما را از تحریم و بمب نترسانید

دوغ؛ بهترین نوشیدنی برای فصل گرما

فواید بی نظیر دانه چیا

شورای فرهنگ و ورزش در مازندران تشکیل شد

دیپلماسی مقاومت بخشی از مکتب و ایدئولوژی سیاسی نظام جمهوری اسلامی است/خدمت و شهادت تجلی نوع نگاه حکمرانی و مدیریت در ایران است