پیام مازند

آخرين مطالب

سینما را گران کردید حالا نوبت به نمایش‌خانگی رسید! اقتصادی

سینما را گران کردید حالا نوبت به نمایش‌خانگی رسید!
  بزرگنمايي:

پیام مازند - در گران کردن بلیت سینماها که کسی به مخاطب فکر نکرد؛ دل همان مخاطب به تماشای سریال‌ها و فیلم‌های پلتفرم‌ها خوش بود و حالا نمایش‌خانگی را گران کردید.
به گزارش تسنیم، از چند روز گذشته انتقادها به افزایش قیمت محصولات فرهنگی بهای اشتراک پلتفرم‌های نمایش‌خانگی بالا گرفته؛ چرا که هرکدام از پلتفرم‌های شاخص (فیلیمو و فیلم‌نت) هزینه اشتراک‌ ماهیانه‌شان را نزدیک به 200 هزار تومان رساندند.اتفاقی که در هفته‌های پیش برای سینمای ایران افتاد و بالأخره بعد از حدس و گمان‌های فراوان به قیمت 110 هزار تومان بلیت رسیدند. یعنی در واقع مسئولین سازمان سینمایی اعلام کردند که قیمت بلیت سینماهای مدرن 110 هزار تومان، ممتاز 88 هزار تومان و درجه‌یک 66 هزار تومان تعیین شد.
در روزهایی که گرانی معیشت و اتفاقات اقتصادی بیداد کرده، مدیریت اقتصادی فرهنگی می‌توانست گره‌گشای موضوعات تفریحی مخاطبان علاقه‌مند به سینما و هنر باشد.
اما پس از گران شدن بلیت سینماها، حالا نوبت به نمایش‌خانگی رسیده که بسیاری ناامید از گرانی پرده نقره‌ای، رهسپارِ قابِ نمایش‌خانگی شده بودند. البته در هفته گذشته بحثِ عرضه 100 هزار تومانی بلیت اکران آنلاین سینمای تلوبیون هم مطرح شد.
پلتفرمی که پیش از این فیلم‌های اکران آنلاین خود را رایگان در اختیار مخاطب قرار می‌داد. چرا که اصولاً تلوبیون جزو پلتفرم‌هایی است که رایگان به مخاطبانِ خودش خدمات ارائه می‌دهد.
اما این موج تازه گرانی، احتمالاً با انتقادهای دیگری هم همراه خواهد شد.
در حالی که هنوز بحث تبلیغات ساماندهی نشده، بیلبوردهای جعلی گسترش بیشتری پیدا کرده‌اند و البته در فیلیمو و حتی فیلم‌نت و نماوا هم اختلالات فنی پابرجاست.
زیرا بعضاً به دلیل اختلال، مخاطب بایستی از فیلم در حال تماشای خود خارج شود و دوباره وارد شود و هر بار ورود با تماشای تبلیغاتِ رنگارنگ همراه می‌شود. این اتفاق البته در تلوبیون، پلتفرمِ اختصاصی صداوسیما هم در بسیاری از موارد صدایِ انتقاد مخاطبان را بالا برده است.
به نظر می‌رسد فیلیمو و فیلم‌نت در کنار گران کردن هزینه اشتراک ماهانه‌شان، ای کاش فکری به حال اختلال‌های فنی و تبلیغاتِ سرسام‌آور و بیلبوردهای جعلی‌ فیلم‌هایشان می‌کردند که این‌ها هم جزو حقوق مخاطبان است.حتماً توجه به حقوق مخاطبان، پایه اصلی مشتری‌مداری است. البته ناگفته نماند که فیلم‌نت البته برای عید نوروز، طرح موقت تخفیف ارائه کرده که گاه تا 60 درصد تخفیف به مشتریان می‌دهد.
اما با این اوصاف، دو بازیگر اصلی این روزهای صنعت وی‌اودی، سال 1404 را با افزایش قیمت آغاز کرده‌اند. در حالی که در روزهای گذشته، پلتفرم فیلیمو با افزایش اشتراک ماهانه از 165 هزار تومان به 198 هزار تومان، رسانده و پلتفرم فیلم‌نت نیز از روز گذشته هزینه اشتراک ماهانه را از 150 هزار تومان به 190 هزار تومان رساند و به رقیبش پیوست.
افزایش یادشده معادل 20 درصد در پلتفرم فیلیمو و 26.6 درصد در پلتفرم فیلم‌نت است. احتمالاً هزینه اشتراک سرویس‌های رقیب نیز به زودی بالا خواهد رفت.البته این نکته هم نباید نادیده گرفته شود؛ ارقام یادشده بعد از افزودن 10 درصد به عنوان مالیات بر ارزش افزوده به حدود 220 هزار تومان (در فیلیمو) و حدود 210 هزار تومان (در فیلم‌نت) می‌رسد.
شروع این گرانی‌ها با افزایش قیمت بلیت اکران آنلاین آغاز شده بود که البته کماکان هم ادامه دارد. فیلیمو حدود سه ماه پیش همراه با فیلم‌نت، فیلم‌ها را با بلیت 100 هزار تومان اکران می‌کرد و بعد از سه ماه حالا فیلم «عزیز» را با 130 هزار تومان که با احتساب مالیات به 143 هزار تومان می‌رسد، عرضه می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/876234/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

دعوتی به بلندای آسمان؛ کاروان نور در انتظار رهپویان حقیقت است

جاده چالوس یک طرفه شد

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ز دور باش حوادث دلم

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

گل باقری به تراکتور تکرار شد!

فرصت بزرگ گولر؛ درخشش برابر بارسا!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

حکم اعدام تتلو تایید شد؟/ خواهر تتلو: حکم شکسته نشد

نور امید در دل مستاجران بالاخره روشن شد

به خاطر پول از بارسلونا جدا شدم

تولید برق در نیروگاه نکا 700 مگاوات افزایش یافت

آخرین وضعیت جاده‌های شمالی؛ چالوس یک‌طرفه شد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

چه کسانی زیرآب سرمربی استقلال را زدند؟

امام جمعه کرج: کمبود آب و برق کار دشمنان است

قالیباف: راهکار نظام، خنثی‌سازی تحریم‌ها و مذاکره با نگاه مبارزه است

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

داره فعل مجهول رو درس میده!

هواداران رئال حذف بارسا را دست گرفتند!

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

جیمز فولی، کارگردان «خانه پوشالی» درگذشت

برقراری تردد یکطرفه در جاده چالوس

قم در سالروز میلاد امام رضا(ع) غرق نور و سرور است

وزیر خزانه‌داری آمریکا: مخالفت سنا با لایحه پول پایدار دیجیتال تهدیدی جدی برای رهبری جهانی

لحظه دستبند زدن به ضارب افشین پیروانی +عکس

تردد از جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال ممنوع شد

چشمم خونریزی داره!

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!