پیام مازند

آخرين مطالب

شیراز باید به عروس شهر‌های ایران تبدیل شود اقتصادی

شیراز باید به عروس شهر‌های ایران تبدیل شود
  بزرگنمايي:

پیام مازند - محمدحسن اسدی شامگاه گذشته در آیین افتتاح و رونمایی از پروژه‌های نورپردازی به صورت همزمان در سه محور کلانشهر شیراز، با اشاره به اینکه شیراز نور است و باید با داشته‌های باستانی، فرهنگی، تاریخی، تمدنی و تدینی به نور علی نور تبدیل شود. 
او گفت: بزرگانی در این شهر زیست داشته‌اند از حافظ و سعدی و ملاصدرا و امامزادگان عظیم‌الشان که خود نوری در این شهر ایجاد کرده‌اند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
اسدی تصریح کرد: شیراز باید به عروس شهر‌های ایران تبدیل شود.
شهردار شیراز همچنین از اقدامات سیما و منظر و فضای سبز شهری شهرداری بابت اجرای پروژه‌های نورو پردازی و بازخورد مثبت شهروندان از این پروژه‌ها تقدیر کرد و گفت: امسال، سال بهره‌برداری از پروژه‌های خرد و کلان، شکوفایی، ثمردهی و گل چیدن از گلستان شهر شیراز و این جهانشهر است.
اسدی ادامه داد: اقدامات عمرانی در شهرداری شیراز تعطیل پذیر نیست به گونه‌ای که حتی در نخستین روز کاری سال جدید یم دور برگردان در شمال غرب به نام شهید اکبر ممسنی به بهره‌برداری رسید و امشب هم دومین پروژه افتتاح می‌شود.
او همچنین اعلام کرد که طی دو هفته آینده چند پروژه عمرانی به ارزش 16 هزار میلیارد تومان با حضور یکی از معاونین رئیس جمهور در شیراز به بهره‌برداری می‌رسد.
شهردار شیراز در خاتمه سخنانش خاطرنشان کرد: با توجه به ناترازی انرژی در کشور، پروژه‌های نور پردازی در راستای مصرف کم انررژی و چراغ‌های کم مصرف اجرایی شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این مراسم ضمن تبریک نوروز 1404، گفت: خدا را شاکریم خدمت گذار مردمی شریف، خوش اخلاق و بزرگ در شهری زیبا هستیم.
سید ابراهیم حسینی با گریزی به سابقه این شهر، عنوان کرد: اگرچه افتخار به گذشته شهر شیراز ارزشمند است، اما پاسداشت و اضافه شدن به این شکوه، عظمت، زیبایی و بزرگی وظیفه ما هست.
او تصریح کرد: خوشبختانه روند توسعه و آبادانی به سمتی پیش می‌رود که هم مسائل زیرساختی و هم زیباسازی و هم منظر شهر، معماری و گردشگری به سرعت پیشرفت کرده است.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز ضمن تقدیر از تلاش‌های انجام شده در سال گذشته، به شهروندان نوید شهری زیباتر و مناسبتر و شایسته آنها در سال جاری داد و ابراز امیدواری کرد که شاهد تحول در همه جنبه‌های شهری باشیم.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شیراز نیز در این مراسم بیان کرد: به همت والای شهردار شیراز که همواره توجه ویژه به سیما و منظر شهری دارند، از دو سال گذشته 60 پروژه نور پردازی در نقاط مختلف شهر از جمله پل‌ها، تقاطع‌ها، میادین، پارک‌ها …انجام شده و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.
حمید کشتکار با بیان اینکه سه پروژه نیز امشب افتتاح خواهد شد که نخستین آن مربوط به اجرای عملیات نورپردازی بلوار پاسداران به طول 2800 مترمربع از پارک قوری تا میدان معلم است، گفت: برای اجرای این پروژه 920 چراغ در رفوژ بلوار نصب شده که انعکاس آنها به سمت بالا و درختان است.
او ادامه داد: از رنگ‌های سرد و گرم و متنوع به تناوب در این پروژه استفاده شده است.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شیراز با بیان اینکه 460 درخت در طول این بلوار وجود دارد، طول کانال حفاری شده در اجرای این پروژه را 5 کیلومتر، متراژ کابل استفاده شده را 10 کیلومتر و تعداد تابلو برق را 13 تابلو اعلام کرد.
کشتکار عنوان کرد: تکمیل دالان نور ارگ کریمخانی به میزان 40 مترمربع و لوستر‌های خیابانی بلوار بوستان به سمت آرامگاه سعدی به میزان 19 دستگاه لوستر نیز دو پروژه دیگر نور پردازی است که امشب به افتتاح می‌رسد.
منبع: شهرداری شیراز

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/879591/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

دعوتی به بلندای آسمان؛ کاروان نور در انتظار رهپویان حقیقت است

جاده چالوس یک طرفه شد

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ز دور باش حوادث دلم

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

گل باقری به تراکتور تکرار شد!

فرصت بزرگ گولر؛ درخشش برابر بارسا!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

حکم اعدام تتلو تایید شد؟/ خواهر تتلو: حکم شکسته نشد

نور امید در دل مستاجران بالاخره روشن شد

به خاطر پول از بارسلونا جدا شدم

تولید برق در نیروگاه نکا 700 مگاوات افزایش یافت

آخرین وضعیت جاده‌های شمالی؛ چالوس یک‌طرفه شد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

چه کسانی زیرآب سرمربی استقلال را زدند؟

امام جمعه کرج: کمبود آب و برق کار دشمنان است

قالیباف: راهکار نظام، خنثی‌سازی تحریم‌ها و مذاکره با نگاه مبارزه است

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

داره فعل مجهول رو درس میده!

هواداران رئال حذف بارسا را دست گرفتند!

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

جیمز فولی، کارگردان «خانه پوشالی» درگذشت

برقراری تردد یکطرفه در جاده چالوس

قم در سالروز میلاد امام رضا(ع) غرق نور و سرور است

وزیر خزانه‌داری آمریکا: مخالفت سنا با لایحه پول پایدار دیجیتال تهدیدی جدی برای رهبری جهانی

لحظه دستبند زدن به ضارب افشین پیروانی +عکس

تردد از جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال ممنوع شد

چشمم خونریزی داره!

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!