پیام مازند

آخرين مطالب

«هُون اُوسْتا» و «تِراویس» مقالات

«هُون اُوسْتا» و «تِراویس»
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ایسنا / کتاب «هُون اُوسْتا: جستاری در نامواژه‌های موسیقی ایران» نوشته عبدالرحمان عمادی در 230 صفحه با شمارگان 500 نسخه و قیمت 250 هزار تومان در نشر آموت عرضه است.
در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: پروفسور عبدالرحمان عمادی شاعر، پژوهشگر و حقوقدان، بهمن 1304 خورشیدی در روستای «ای نی» اشکور در خانواده‌ای از طایفه سادات دیلمانی، از نوادگان مشاهیر دیلمی به دنیا آمد و شب چهارشنبه 25 اردیبهشت 1398 در سن 94 سالگی در شهر رودسر گیلان، دارفانی را وداع گفت.
عمادی پس از تحصیل در مکتب‌خانه روستا، روانه رودسر، رشت و قزوین شد و تحصیلات متوسطه را در این شهرها گذراند. وی در زمان حکومت مصدق (1331) موفق به دریافت لیسانس قضایی از دانشگاه تهران شد.
عبدالرحمان عمادی هم‌زمان با وکالت، به پژوهش در مباحث ایرانشناسی روی آورد که بخشی از مقالاتش طی نیم قرن گذشته در مجلات معتبر منتشر شده‌اند.
کتاب‌های منتشرشده: دیلمون پارسی و دیلمون پالوی، دماوند یا گب‌آوند، چند صد نام دریای خزر، فره گان و بی، بیه (گزیده مقاله‌های پژوهشی)، آسمانکت (چند رسم مردمی)، لامداد (چند جستار از ایران)، دوازده گل بهاری (نگاهی به ادبیات دیلمی و طبری)، حمزه آذرک و هرون الرشید (در آیینه دو نامه)، خوزستان در نامواژه‌های آن، کتاب (از زبان واژه‌ها و نامواژه‌ها) و مازاری یا واژگان حکیم دیلمی.
نامواژه‌های موسیقی در زبان فارسی، بازتابی از تاریخ فرهنگی، تبادلات زبانی و تحولات موسیقایی ایران‌زمین‌اند. موسیقی ایرانی، که ریشه در سنت‌های کهن دارد، همواره در تعامل با فرهنگ‌های هم‌جوار بوده و این تأثیرپذیری در نام‌گذاری‌ سازها، نغمه‌ها و اصطلاحات موسیقایی آشکار است.
در این جستار ریشه‌های کهن نام‌های سازهای موسیقایی واکاویده شده‌اند.

پیام مازند


همچنین کتاب «تِراویس» نوشته میا شریدن با ترجمه مُنا اختیاری در 342 صفحه با شمارگان 500 نسخه و بهای 325 هزار تومان در نشر یادشده راهی بازار کتاب شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: «تراویس هیل» همه چیز دارد: یک شغل مهم به‌عنوان رئیس پلیس شهر آرام و دوست‌داشتنی پلیون، در مِین، ظاهری جذاب که همه را شیفته می‌کند و خانواده‌ای که او را به خاطر اشتباهاتش بخشیده‌اند. شاید گذشته‌اش پر از خطا و پشیمانی باشد، اما آینده‌اش درخشان و بی‌حد و مرز به نظر می‌رسد.
تا اینکه مرد تازه‌واردی به گونه‌ای دور از تصور، تمام معادلاتش را به هم می‌ریزد. همه‌چیز آن‌جایی پیچیده می‌شود که تراویس با خواهر این غریبه مواجه می‌شود، دختری با موهای فرِ پریشانی که گذشته پرآشوبی دارد و فقط تا آخر تابستان در شهر است.
«هیون تورس» همه چیزش را از دست داده و برای فرار از گذشته‌ای که جز درد چیزی برایش نداشته، با برادرش سوار ماشین شده و به قلب جاده زده است. حالا که در آخرین توقف‌شان، در باشگاه تنیس و گلف یک شهر زیبای ساحلی مشغول به کار شده‌اند، امیدوار است تابستان بی‌دردسری را پشت سر بگذارند. در این میان اگر بتواند توجه گیج بیوکنن، جذاب‌ترین پسر مجرد شهر را هم به خود جلب کند که چه بهتر. او که ماندنی نیست، اشکالش کجاست؟ اما وقتی با رئیس پلیس محلی روبه‌رو می‌شود می‌فهمد که نباید دلش را به بی‌حادثه گذشتن این سه ماه خوش می‌کرد، با این حال دوستی غیرمنتظره‌ای بین او و تراویس شکل می‌گیرد و با هم متحد می‌شوند. هیون کمک می‌کند تراویس برادرش را گوش‌مالی دهد و تراویس کمک می‌کند هیون توجه گیج را جلب کند، موقعیت به همین سادگی است، چون هیون مصمم است خود را به پلیون گره نزند و تراویس قسم خورده دیگر هرگز انتخاب دوم کسی نباشد.
سادگی هرگز نمی‌توانست تا این حد پیچیده باشد.
میا شریدن نویسنده پرفروش نیویورک تایمز، یواس‌ای تودی و وال استریت ژورنال است. شور و اشتیاق او درهم‌تنیدن داستان‌های عاشقانه درباره آدم‌هایی است که مقدر شده با هم باشند، عمده شهرت او به خاطر سری کتاب‌های «نشان عشق» است که شامل عناوینی چون «لیو»، «کیلند»، «یافتن بهشت» و «صدای آرچر» می‌شود.
منا اختیاری متولد 1366 تهران. تحصیل‌کرده زبان انگلیسی. از او تاکنون ترجمه رمان‌های عاشقانه «صدای آرچر»، «جاذبه میان ما»، «هوای او» و «قسم به این زندگی» در نشر آموت منتشر شده است.

پیام مازند


لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/879615/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گلر استقلال با کلین‌شیت به نیمکت برمی‌گردد!

تحول عجیب در نیم فصل دوم لیگ یک!

پیشکسوت استقلال: مشخص شد، زدن 5 گل به آلومینیوم اتفاقی بوده است

پرتابگر ایران: صدم را برای قهرمانی آسیا گذاشته‌ام

ابراهیمی: پرسپولیس یک ضعف جدی دارد

مدعیان کشتی جهان به مصاف هم می‌روند

ماجرای ضرر 600 میلیونی هوادار متمول به بیرانوند؛ ماشین دختر مدیرعامل پرسپولیس دو میلیارد برای بیرو آب خورد!

تایید شد ؛ ضرب و شتم افشین پیروانی توسط 2 نفر در خرم آباد

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

رحمانی: پیروانی عذرخواهی ما را نپذیرفت

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

درخواست های سرمربی پرسپولیس برای تقویت تیم

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

جنجال در خرم‌آباد؛ دو عضو خیبر تا اطلاع ثانوی محروم شدند!

کارتال: هم به علیپور فحش دادند و هم افشین پیروانی را مشت زدند؛ فهمیدیم که چطور باید بازی را ببریم

دستور موقت برای ضاربان افشین پیروانی

کشتی آزاد نونهالان کشور/ نفرات برتر 6 وزن نخست مشخص شدند

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

باشگاه خیبر خرم آباد با انتشار این ویدئو به داوری بازی پرسپولیس اعتراض کرد

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

جنجال شدید در پایان نشست خبری پرسپولیس؛ کارتال بلند شد و رفت!

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

علیپور: وقتی چیزی نمی‌گوییم و سرمان پایین است، باید توسری بخوریم؟!

داوودی نژاد، مدیر روابط عمومی هئیت فوتبال لرستان: مدیر رسانه پرسپولیس به خبرنگاران توهین کرد

صحبت‌های طاهرخانی درباره مصدومیتش در حادثه آتش‌سوزی

حامد لک: سال سختی برای تیم ما بود و تغییرات زیاد سرمربی برای هر تیمی سم است

ایمان عالمی، سرپرست استقلال:به اخباری بابت تیم خوبش تبریک می گویم

صحبت های مدیر رسانه ای خیبر خرم آباد در واکنش به اظهارات کارتال و مدیر رسانه ای پرسپولیس

انتقاد پویا اسدیان مجری شبکه خبر از جهرمی وزیر اسبق ارتباطات

گندوز و رفیعی و امیری از ورزشگاه بدون مصاحبه خارج شدند

محمدی، ریگی و دورسون بدون مصاحبه از ورزشگاه خارج شدند

استقلال تهران 0-0 چادرملو اردکان؛ مربی خارجی واجب‌تر از نان شب برای آبی‌ها

خیبر خرم آباد 1-2 پرسپولیس؛ اورونوف امید آسیایی را زنده نگه داشت

امضای قهرمان پای سقوط شهر خسته؛ کامبک سرخ‌ها در راه کسب سهمیه

دستگیری چهار نفر به اتهام سرقت رمزنگاری در کره جنوبی: هشدار جدید برای معاملات P2P