پیام مازند

آخرين مطالب

وزیر انرژی آمریکا: راه طولانی تا رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است/ دستور ترامپ به ویتکاف درباره مذاکرات عمان سیاسی

وزیر انرژی آمریکا: راه طولانی تا رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است/ دستور ترامپ به ویتکاف درباره مذاکرات عمان
  بزرگنمايي:

پیام مازند - وزیر انرژی آمریکا که در عربستان سعودی به‌ سر می‌برد، در گفت‌وگو با شبکه سعودی با اشاره به گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: «راه طولانی برای رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است.»
به گزارش ایسنا، «کریس رایت» وزیر انرژی آمریکا که در عربستان سعودی به‌ سر می‌برد، در گفت‌وگو با شبکه سعودی با اشاره به گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: «راه طولانی برای رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است.»
او در گفت‌وگو با شبکه «العربیه» عربستان سعودی ادعا کرد: «آمریکا، ایرانی هسته‌ای را تحمل نخواهد کرد. برای پیشبینی نتایج تلاش‌های دیپلماتیک تازه بسیار زود است.»
اولین دور از مذاکرات غیرمستقیم تهران و واشنگتن در حالی در مسقط، پایتخت عمان برگزار شد که سرپرستی هیات ایرانی در این گفت‌وگوها را «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه و هیات آمریکایی را نیز «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس جمهور ایالات متحده در امور غرب آسیا بر عهده داشت. 2 طرف توافق کردند که به رایزنی‌های خود ادامه دهند.
هر 2 طرف این دور از گفت‌وگوها را مثبت ارزیابی کرده‌اند.
رایت که یکی از ضدایرانی‌ترین اعضای کابینه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا است، در ادامه گفت‌وگوی خود با شبکه عربستانی ادعا کرد: «برای معامله و رایزنی با ایران به رهبری قدرتمند نیاز داریم. چهار سال "مدارا" و "تلاش برای راه آمدن با ایران" را تجربه کردیم و نتیجه آن گسترش صادرات نفت ایران شد. شما شاهد آن هستید که در این چهارسال برنامه هسته‌ای ایران چقدر پیشرفت کرده و چه اتفاقی برای حماس، حزب‌الله و حوثی‌ها رخ داد. هیچ یک از این نتایج، خوب نبودند.»
ادعای او درباره تلاش دولت «جو بایدن» رئیس جمهور پیشین آمریکا برای «مدارا» با ایران درحالی است که در دولت بایدن تحریم‌های بیشتری علیه ایران اعمال شد و به اذعان مقامات روسیه و نشریات انگلیسی، بایدن دلیل شکست مذاکرات پیشین برای احیای برجام بود.
با این وجود، وزیر انرژی آمریکا در دفاع از دولت ترامپ و اقدامات ضدایرانی او، ادعا کرد: «اکنون دولتی قدرتمند در آمریکا حضور دارد که طرفدار صلح، رشد و توسعه است و خطوط قرمز مشخصی در موضوع ایران دارد.»
اظهارات تازه او علیه ایران درحالی است که حتی پیش از شروع گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین تهران و واشنگتن، وزیر انرژی آمریکا، ایران را با تحریم‌های بیشتر تهدید کرد.
در ادامه گفت‌وگوی رایت با شبکه العربیه، او به کاهش قیمت نفت و «هراس» بازار نفت از تعرفه‌های ترامپ پرداخت. رایت در اینباره گفت: «درحال حاضر شاهد نگرانی افراطی درباره آینده بازار هستیم.»
به اذعان شبکه عربستانی، با وجود «سقوط» قیمت نفت، رایت از خواندن این «بحران» به‌عنوان یک «واکنش بیش از اندازه» خودداری کرد. او گفت: «من نمی‌توانم قیمت نفت را پیشبینی کنم.»
او همچنین درباره روسیه گفت: «بازارهای صادراتی برای مسکو به مشکل تبدیل شده بود. او (رئیس جمهور روسیه) بزرگترین بازار صادرات گاز طبیعی خود به اروپا را از دست داده است. در مقایسه با دیگر کشورها، پوتین قیمت نفت پایین‌تری دارد. من فکر می‌کنم رسیدن به توافق صلح به نفع روسیه است.»
دستور ترامپ به ویتکاف درباره مذاکرات عمان
شبکه تلویزیونی فاکس نیوز در گزارشی اعلام کرد که استیو ویتکاف مشاور دونالد ترامپ و مذاکره کننده ارشد آمریکایی در جریان مذاکرات عمان، به سید عباس عراقچی وزیر خارجه و نماینده ایران در مذاکرات گفت که ترامپ شخصاً به او دستور داده است تا در صورت امکان برای حل و فصل اختلافات از طریق دیپلماسی تلاش کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/885015/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

دعوتی به بلندای آسمان؛ کاروان نور در انتظار رهپویان حقیقت است

جاده چالوس یک طرفه شد

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ز دور باش حوادث دلم

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

گل باقری به تراکتور تکرار شد!

فرصت بزرگ گولر؛ درخشش برابر بارسا!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

حکم اعدام تتلو تایید شد؟/ خواهر تتلو: حکم شکسته نشد

نور امید در دل مستاجران بالاخره روشن شد

به خاطر پول از بارسلونا جدا شدم

تولید برق در نیروگاه نکا 700 مگاوات افزایش یافت

آخرین وضعیت جاده‌های شمالی؛ چالوس یک‌طرفه شد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

چه کسانی زیرآب سرمربی استقلال را زدند؟

امام جمعه کرج: کمبود آب و برق کار دشمنان است

قالیباف: راهکار نظام، خنثی‌سازی تحریم‌ها و مذاکره با نگاه مبارزه است

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

داره فعل مجهول رو درس میده!

هواداران رئال حذف بارسا را دست گرفتند!

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

جیمز فولی، کارگردان «خانه پوشالی» درگذشت

برقراری تردد یکطرفه در جاده چالوس

قم در سالروز میلاد امام رضا(ع) غرق نور و سرور است

وزیر خزانه‌داری آمریکا: مخالفت سنا با لایحه پول پایدار دیجیتال تهدیدی جدی برای رهبری جهانی

لحظه دستبند زدن به ضارب افشین پیروانی +عکس

تردد از جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال ممنوع شد

چشمم خونریزی داره!

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!