پیام مازند

آخرين مطالب

داستان تراکتورِ مدل زنوزی؛ پول بده و سر سبیل شاه نقاره بزن/ جشن قهرمانی 20 میلیاردی؟ اقتصادی

داستان تراکتورِ مدل زنوزی؛ پول بده و سر سبیل شاه نقاره بزن/ جشن قهرمانی 20 میلیاردی؟
  بزرگنمايي:

پیام مازند - برگزاری دیدار پایانی تراکتور با استقلال خوزستان در تبریز باوجود اینکه طبق برنامه بازی خارج از خانه است، حالا تبدیل به حاشیه‌های جدیدی برای تی‌تی‌ها شده است.
به گزارش سرویس ورزشی تابناک، موضوع برگزاری دیدار پایانی تراکتور تبریز، قهرمان لیگ برتر بیست‌وچهارم در خانه برای برپایی جشن قهرمانی مقابل دیدگان پرشورهای تبریزی، به آخرین موضوع حاشیه‌ای این فصل تراکتور تبدیل شده است.
تیمی که از ابتدای فصل با حواشی مختلفی دست و پنجه نرم کرده، اما باوجود محرز شدن برخی تخلفات خدشه‌ای به این تیم و متعلقاتش وارد نشده است. حالا تراکتوری‌ها درخواست دارند تا دیدار پایانی‌شان مقابل استقلال خوزستان که بیرون از خانه است، در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار شود و گویا توافق‌های پشت صحنه‌ای هم با تیم خوزستانی انجام شده است، اما تأیید این موضوع باید از سوی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ صورت بگیرد. درخواست تراکتوری‌ها برای جشن قهرمانی در تبریز
در این زمینه سعید مظفری‌زاده، مدیرعامل باشگاه تراکتور به خبرنگار تابناک گفته است: «این موضوع منوط به تأیید فدراسیون است. جلسه داشتم و اخبار را ندیدم و نتوانستم پیگیری کنم. هر موقع که فدراسیون موافقتش را اعلام کند، ما ان‌شاءالله آماده هستیم.» با این حال طبق آنچه در اخبار آمده، تراکتوری‌ها باید منتظر تأیید فدراسیون باشند، اما از طرفی مسئولان استقلال خوزستان هم خواهان دریافت مبلغ 17 میلیارد و 500 میلیون تومان شده‌اند که مبنای این درخواست، بلیت فروشی در بازی پایانی تراکتور بوده که طبق جدول میزبان استقلال خوزستان است و طبیعتاً عواید و درآمدهای آن باید به حساب این باشگاه واریز شود.
جشنی که برای زنوزی 20 میلیارد آب می‌خورد
آبی‌های خوزستانی برآورد کرده‌اند اگر ورزشگاه یادگار امام تبریز با گنجایش 70 هزار نفر، به صورت کامل بلیت‌فروشی شود با میانگین هر قطعه بلیت 250 هزار تومان، درآمدی 17 میلیارد و 500 میلیونی برای این تیم به دنبال خواهد داشت. از طرفی اگر قرار باشد که استقلال خوزستان راهی تبریز شود، طبیعتاً درخواست هزینه سفر و اقامت را هم از تراکتور خواهد کرد و به این صورت جشن قهرمانی تراکتوری‌ها می‌تواند چیزی حدود 20 میلیارد آب بخورد.
راه آمدن فدراسیون فوتبال با تراکتوری‌ها پس از تهدید شدن تاج!
با تمام این تفاسیر اما، نکته جالب توجه اتفاقاتی است که پیرامون تراکتور رقم می‌خورد. از ابتدای فصل که پرونده‌های مربوط به بازیکنان تراکتور و این تیم در کمیته‌های قضایی فدراسیون فوتبال به مراحلی رسیده که طرف دعوی یا کارشناسان حقوقی ایرادهای بسیار زیادی را وارد کرده‌اند. از جمله ماجرای فسخ قرارداد بیرانوند با پرسپولیس که پرونده‌ای را برای این بازیکن در کمیته تعیین وضعیت باز کرد؛ مدتی پس از شکایت پرسپولیس، خبر چهار ماه محرومیت و جریمه مالی بیرانوند به صورت غیررسمی منتشر شد که واکنش محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتور را به دنبال داشت و او با تهدید مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال وعده افشاگری در صورت صدور چنین رأیی را داد.

پیام مازند

تخلف بیرانوند احراز شد، اما رأی صادر نمی‌شود
تهدید زنوزی به افشاگری علیه مهدی تاج گویا کارساز بود؛ پرونده مدتی در کمیته تعیین وضعیت زمان خورد و سپس با وجود محرز شدن غیرقانونی بودن فسخ قرارداد بیرانوند، او محکوم به پرداخت 20 میلیارد غرامت به پرسپولیس و همچنین 4 ماه محرومیت تعلیقی شد. پرسپولیسی‌ها نسبت به این رأی به کمیته استیناف اعتراض کردند و باوجود روزهای پایانی فصل، هنوز رأی نهایی صادر نشده و اخیراً نیز مشخص شد پرونده برای کمیته استیناف ارسال نشده است. پرسپولیسی‌ها هنوز منتظر صدور رأی نهایی هستند و البته انتظار آنها محرومیت قطعی بیرانوند و احتمالاً محرومیت تراکتور با بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی است؛ محکومیتی که در آیین‌نامه پیش‌بینی شده است.
از تخلیه شدن چشم هوادار تا کشاله شجاع!
تراکتوری‌ها در این فصل با پرونده‌های دیگری هم روبه‌رو شدند؛ از جمله داستان بازی خارج از خانه این تیم با پرسپولیس که با هجوم هواداران منتسب به تراکتور به ورزشگاه بیش از ظرفیت اعلام شده، شاهد اتفاقات تلخی بودیم. از جمله شعارهای نژادپرستی و پرتاب سنگ از سوی هواداران هر دو تیم که این اتفاق منجر به تخلیه چشم یکی از هواداران پرسپولیس شد، اما یک بخش عجیب این درگیری‌ها پرتاب کیسه‌های حاوی ادرار از سوی هواداران تراکتور به سمت پرسپولیسی‌ها بود. با این حال کمیته انضباطی در آرای صادر شده، محکومیت سنگین‌تری برای پرسپولیسی‌ها در نظر گرفت و به برخی اتهامات محرز تراکتوری‌ها نپرداخت. در ماجرای حرکت زشت شجاع خلیل‌زاده در دیدار با چادرملوی اردکان هم رأی صادر شده عجیب بود و با وجود محرز شدن اتهام انتصابی، گفته شد به دلیل رضایت دو باشگاه مدافع تراکتور جریمه مالی می‌شود و جالب اینکه تخلف عمومی حرکت خلیل‌زاده را نادیده گرفتند و صرفاً یک جلسه محرومیت تعلیقی او فعال شد. حتی در دیدار خانگی تراکتور مقابل ملوان که هواداران تیم بندرانزلی مورد حمله قرار گرفتند و برای لحظاتی از بازی مجبور شدند وارد زمین شوند، هیچ اقدامی خاصی در خصوص تیم تراکتور رقم نخورد.
مصونیت تراکتور با سرویس دهی به فدراسیون؟
در تمام این موارد، انگار تراکتوری‌ها مصونیت داشتند. حالا این مصونیت می‌تواند بابت تهدید زنوزی علیه مهدی تاج باشد که رئیس فدراسیون فوتبال را با افشا شدن برخی مسائل تهدید کرد یا اینکه برخی خدمات شرکت هواپیمایی زنوزی به فدراسیون فوتبال در سال‌های اخیر، باعث شده فدراسیون فوتبال جرایم سنگینی برای تراکتوری‌ها در نظر نگیرد. محکومیت‌هایی که عمدتاً با جرایم مالی همراه بوده تا ضرب‌المثل «پول بده و سر سبیل شاه نقاره بزن» یادآوری شود. در این شرایط اگر بازی پایانی این تیم مقابل استقلال خوزستان هم به تبریز برود، پرونده این فصل تراکتور تکمیل خواهد شد. آن هم با یک بدعت‌گذاری اشتباه از سوی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ که می‌تواند تبعاتی را به دنبال داشته باشد.
اعتراض عضو فدراسیون به بدعت‌گذاری اشتباه!
سیدعباس موسوی، رئیس کمیته تدوین مقررات فدراسیون فوتبال نیز در خصوص گفته است: «گذشته از اینکه چنین اتفاقی یک بدعت در فوتبال حرفه‌ای است، مبنای قانونی نداشته و می‌تواند بسترساز توالی سؤ و پیامدهای ناگواری باشد که سلامت و جریان درست رقابت فوتبالی را به مخاطره می‌اندازد. با تحقق این بدعت خطرناک، فدراسیون و سازمان لیگ باید همواره منتظر درخواست‌هایی از این دست باشد که برآمده از توافق پنهانی دو باشگاه و‌ ناقض حقوق باشگاه‌های ثالث است.»
الگوبرداری تراکتور از اروپایی‌ها برای پایان حواشی
همه منتظر هستند تا ببینند فدراسیون فوتبال چه تصمیمی در خصوص دیدار پایانی تراکتور مقابل استقلال خوزستان می‌گیرد. آیا بازی خارج از خانه این تیم به تبریز می‌رود یا طبق برنامه در خوزستان برگزار می‌شود و تراکتوری‌ها دور از خانه جام را بالای سر می‌برند. طبیعتاً هرچه هست، شادی هواداران تراکتور زیبایی خاصی به جشن قهرمانی این تیم خواهد داد، اما شاید یک راهکار این ماجرا، برگزاری یک جشن قهرمانی ویژه و خاص از سوی تراکتوری‌ها در ورزشگاه خانگی‌شان پس از پایان لیگ باشد تا این حواشی هم پایان پیدا کند. شبیه به جشن‌هایی که بسیاری از باشگاه‌های اروپایی در شهر یا ورزشگاه خانگی خود برپا می‌کنند و تمامی اقدامات و تشریفات هم به خود باشگاه است تا تراکتوری‌ها حداقل جشن قهرمانی‌شان بی حاشیه برگزار شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/893903/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لاپورتا پس از ناهار یوفا قول فینال داد

آغاز رسمی جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا 2025

سرکوب نرخ بهره و سیاست‌ تنبیهی مالیاتی به تنهایی کارساز نیست

موزه دفاع مقدس در اولویت پروژه های فرهنگی قرار گیرد

بازسازی جاده قدیم پلدختر خرم‌آباد در چهار قطعه

پوستر نوستالژی خیبر برای بازی پرسپولیس؛ تقابل دوباره بعد از 39 سال در خرم آباد

سازمان هواشناسی کشور اطلاعیه داد

اعتراض 60 شرکت دانش بنیان به تعطیلی پژوهشکده اکولوژی دریای خزر

101 مدرسه در مازندران ناایمن است

49 هزار دانش آموز مازندران امتحان نهایی دارند

اعتراض 60 نهاد دانش‌بنیان به تعطیلی پژوهشکده اکولوژی خزر

از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول»

کوهنورد مازندرانی در مسیر فتح اورست

علائمی که نشان از سوء تغذیه در سالمندان است

برگزیدگان جایزه «پولیتزر» معرفی شدند

با تمام توان برای ارتقای کیفیت آموزش در مدارس در کنار آموزش و پرورش هستیم

49 هزار دانش آموز یازدهم و دوازدهم در 150 حوزه فیزیکی، امتحان نهایی خواهند داشت

تلاش می کنیم 150 مدرسه با تجهیزات کامل در اختیار دانش آموزان قرار گیرد

نشست هم‌اندیشی فرهنگیان با سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری

مدارک پرسپولیس برای مجوز حرفه‌ای تکمیل شد

شکاف در کشتی تایتانیک بارسلونا

ترامپ پول می‌دهد تا مهاجران غیرقانونی از آمریکا خارج شوند

طرح جذاب فروش لاماری | 100 روزخودروی لاکچری سوار شوید

پایان بورس امروز 16 اردیبهشت 1404

وقف 50 میلیارد تومانی خانواده شهید جنتی در چالوس

19 پروژه آموزشی تخریبی در مازندران نیازمند بازسازی است

سرمربی شهرداری نوشهر روی نیمکت نمی‌نشیند!

ساعات کاری ادارات مازندران تغییر یافت/ تعطیلی پنج شنبه تا اطلاع ثانوی

محفل عاشقی با خاطرات شهدای جبهه مقاومت اسلامی برگزار می شود

هوای استان 7 استان طوفانی می‌شود | خطر سرمازدگی بهاره در کمین 14

چاقی شایع‌ترین دلیل ابتلاء به آرتروز

عوارض ماندگار جسمی و روانی مصرف خودسرانه داروهای هورمونی

میوه و سبزی، مکملی مؤثر در کنترل آسم و آلرژی‌های تنفسی

تعرفه بسته های اینترنت تله کیش افزایش نیافته است

شیراز، خال رخ هفت کشور؛ شهری که «هی شعر تر انگیزد»

آغاز ثبت‌نام بن‌کارت‌های دانشجویی، طلاب و اعضای هیات علمی

تشریح برنامه‌های «نشر شاهد» در سی و ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

نشست شورای اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

امیدآفرینی و ایجاد نشاط به پیشرفت کشور کمک خواهد کرد

سیاست‌گذاری‌ها و راهبردهای اطلاع رسانی در بنیاد شهید و امور ایثارگران باید خاص باشد

عبدالله روا: برد استقلال بهترین‌ خبر این چند وقت بود

اطلاعیه فدراسیون فوتبال؛ برای هیچ باشگاهی مجوز حرفه‌ای صادر نشده است

آل محمود الشریف: فوتبال ایران در دوحه نیاز به تماشاگر ندارد

شور و شوق کم نظیر در بازی نهایی لیگ برتر بسکتبال

اعتماد کادر فنی لوبه به لژیونر ایران؛ تلاش شاگردان پیاتزا برای سهمیه

دلیل حمله نکردن قهرمان جوانان جهان به رکورد دنیا

غیبت جیمز در مراسم مت گالا به دلیل مصدومیت

وضعیت مبهم با بیماری قابل پیش‌بینی و چیزی که از مردم گرفته شد!

ساعت‌شمار خداحافظی رونالدو از فوتبال با شکوفایی پسر

فاجعه‌ای به نام بلیت یک طرفه