پیام مازند

آخرين مطالب

49 هزار دانش آموز مازندران امتحان نهایی دارند سیاسی

49 هزار دانش آموز مازندران امتحان نهایی دارند
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش خبرنگار مهر، فریدون کلبادی نژاد بعدازظهر سه شنبه در نشست هماهنگی نهضت توسعه عدالت آموزشی اظهار کرد: در تحقق شعار دولت چهاردهم در بحث عدالت آموزشی در حوزه فضا و تجهیزات و کیفیت بخشی، که از مأموریت‌های با اولویت آموزش و پرورش محسوب می‌شود، تاکید پیگیری و مطالبه‌گری مجدانه استاندار مازندران و حضور دکتر خان محمدی را می‌طلبد تا ما بر حسب سهم و مسئولیت خود پیگیری بیشتری داشته باشیم.
تدبیر کنیم تا در هفته دولت اتفاقات خوبی در استان ساری و جاری شود. وی افزود: در کنار مباحث محور توسعه عدالت آموزشی با توجه به برگزاری امتحانات نهایی و تأثیر قطعی 60 درصدی معدل نیز از استاندار درخواست حمایت و مصوبه داریم و همچنین در برگزاری امتحانات، عدم قطعی برق در نوبت صبح را خواستاریم و مباحث امنیتی حوزه‌های امتحانی در صورت شرایط در استان در خرید اسکن، چاپگر، موتور برق و از ردیف‌های استانی هم اگر حمایت شویم سپاسگزار خواهیم بود.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: 150 حوزه فیزیکی امتحان داریم که 19 هزار دانش آموز پایه یازدهم و حدود 30 هزار دانش آموز پایه دوازدهم و ترمیمی امتحانات نهایی خواهند داشت و کمک‌های خوبی از سوی وزارت آموزش و پرورش از منابع ملی و استانی حدود 10 میلیارد به حساب مدارس واریز شده است.
وی ادامه داد: جلسه امروز بر اساس ابلاغیه‌هایی که از سوی وزیر محترم کشور به استانداران مبنی بر استفاده از ظرفیت مشارکت و حضور فعال عظیم و بی‌پایان مردم به نوعی مردمی‌سازی برگزارشد، منتج به رشد و شکوفایی خواهد شد.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران بیان کرد: بر اساس سیاست‌های ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش مقام معظم رهبری موضوعات ضابطه‌مندی، بهسازی، زیباسازی، مقاوم سازی و مصون سازی با رعایت اصول معماری و اسلامی تاکید مؤکد است.
وی یادآور شد: موضوع جداول 20 ماده 87 برنامه هفتم پیشرفت در اهداف کمی سنجه‌های عملکردی و ارتقا نظام آموزشی که در حوزه سرانه فضا و کلاس‌های هوشمند کلاس‌های با تراکم بالای 35 و مقاوم سازی و بازسازی کلاس‌های فرسوده و فاقد معیار که در دستور کار است، نظام مسئله‌های فضای آموزشی کشور در آن تاکید شده است که ساماندهی مدارس کانکسی بالای 10 دانش آموز، مدارس سنگی و ناایمن، مدارس با تراکم بالای 35 نفر، مدارس فرسوده یا مدارس با تخریب بازسازی و مقاوم سازی و سایر موضوعات از مسئله‌های آموزش و پرورش است که در مباحث عدالت در فضای آموزشی به آن پرداخته می‌شود.
کد خبر 6458805

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/893963/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دنیامالی: در ساختار فدراسیون جانبازان و توان‌یابان باید تغییرات صورت گیرد

مصوبه جدید؛ قرارداد بازیکنان 21 تا 30 بالای دو سال!

رشد بورس در سایه مذاکرات ایران و آمریکا

برگزاری اردوی راهیان نور برای فرماندهان دفاع مقدس کرمان

اولین رویداد ملی اختلالات یادگیری در مازندران برگزار می شود

شکارچیان بزکوهی سفیدکوه در دام محیط بانان خرم آباد

بن سلمان، هرتزوگ و شهر نئوم اضلاع عادی سازی روابط

مازندران با کمبود زیرساخت های ورزشی روبرو است

مفهوم دقیق بیماری تالاسمی و هموفیلی چیست؟

عرضه «فهرست دست‌نویس‌های فارسی کتابخانه بلدیه» در نمایشگاه کتاب

ورزش از ارکان اصلی رشد اقتصادی است

مدیرعامل بیمه دی: بیمه هوشمند با کارکنان خلاق و با دانش، محقق می شود

تعویق مسابقات واترپلو جام باشگاه‌های آسیا به میزبانی ایران

پوشش عجیب خانم خواننده در بارداری سومش واکنش برانگیز شد

پنجمین همکاری رابرت دنیرو و دیوید او.راسل رقم می‌خورد

700 تن گل محمدی در ساری برداشت می شود

بحث‌های داغ درباره مجوزها و شستشوی پول در صنعت ارزهای دیجیتال: پرونده کیف پول سامورایی

پروژه برج‌های دوقلو امسال فعال می‌شود

پایان بورس امروز 16 اردیبهشت 1404/ وزش نسیم امید در بازار سهام

استاندار: 1600 مگاوات انرژی برق در مازندران کمبود داریم

نشست «نور در قرآن و گاهان از جنبه خداشناسی»

عضو کمیسیون امنیت ملی: توافق ایران و آمریکا نزدیک است و انجام می شود!

مواد غذایی مناسب برای سالمندان

معرفی منابع پروتئین که سالمندان می‌توانند استفاده کنند

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

«سیاه‌چاله» منتشر شد

شماره جدید ماهنامه «شاهد یاران»؛ یادمان «مرد هزارسنگر» سردار شهید سیدمحمد صنیع خانی

لاپورتا پس از ناهار یوفا قول فینال داد

آغاز رسمی جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا 2025

سرکوب نرخ بهره و سیاست‌ تنبیهی مالیاتی به تنهایی کارساز نیست

موزه دفاع مقدس در اولویت پروژه های فرهنگی قرار گیرد

بازسازی جاده قدیم پلدختر خرم‌آباد در چهار قطعه

پوستر نوستالژی خیبر برای بازی پرسپولیس؛ تقابل دوباره بعد از 39 سال در خرم آباد

سازمان هواشناسی کشور اطلاعیه داد

اعتراض 60 شرکت دانش بنیان به تعطیلی پژوهشکده اکولوژی دریای خزر

101 مدرسه در مازندران ناایمن است

49 هزار دانش آموز مازندران امتحان نهایی دارند

اعتراض 60 نهاد دانش‌بنیان به تعطیلی پژوهشکده اکولوژی خزر

از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول»

کوهنورد مازندرانی در مسیر فتح اورست

علائمی که نشان از سوء تغذیه در سالمندان است

برگزیدگان جایزه «پولیتزر» معرفی شدند

با تمام توان برای ارتقای کیفیت آموزش در مدارس در کنار آموزش و پرورش هستیم

49 هزار دانش آموز یازدهم و دوازدهم در 150 حوزه فیزیکی، امتحان نهایی خواهند داشت

تلاش می کنیم 150 مدرسه با تجهیزات کامل در اختیار دانش آموزان قرار گیرد

نشست هم‌اندیشی فرهنگیان با سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری

مدارک پرسپولیس برای مجوز حرفه‌ای تکمیل شد

شکاف در کشتی تایتانیک بارسلونا

ترامپ پول می‌دهد تا مهاجران غیرقانونی از آمریکا خارج شوند

طرح جذاب فروش لاماری | 100 روزخودروی لاکچری سوار شوید