پیام مازند

آخرين مطالب

از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» اجتماعي

از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول»
  بزرگنمايي:

پیام مازند - حضور بامدادی سروش رفیعی در یکی از برنامه‌های تلویزیونی، یک بار دیگر بحث حضور و دخالت‌های یک فرد به نام «هوادار متمول» را که در خارج از ایران زندگی می‌کند، در پرسپولیس بیش از پیش مطرح کرد. این فرد که از دهه 90 نامش در فوتبال ایران بر سر زبان‌ها افتاده با عنوان هوادار متمول در مقاطع مختلف با کمک‌های مالی که به برخی از بازیکنان کرده توانسته جایگاهی برای خود در تیم پرسپولیس به دست بیاورد که این جایگاه حالا تبدیل به یکی از معضلاتی شده که پرسپولیس را تهدید می‌کند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سروش رفیعی در این برنامه تلویزیونی در حالی کمک‌های این فرد را به بازیکنان پرسپولیس تایید کرد که چندی پیش رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از اساس چنین مسائلی را تکذیب کرده بود! پرداخت مبالغ بعضاً میلیاردی به تعدادی از بازیکنان پرسپولیس در سال‌های اخیر، باعث شده تا جایگاه مدیریت در این باشگاه بیش از هر زمان دیگری متزلزل شود. از طرف دیگر، دادن پول به بازیکنان از راهی به جز مجرای قانونی و رسمی، به نوعی شائبه‌برانگیز شده که می‌تواند در آینده حاشیه و خطرات بیشتری را پیش روی پرسپولیس بگذارد.
ارتباط بیش از حد این فرد خارج‌نشین با یکی دو بازیکن پرسپولیس، سبب شده تا به نوعی بازیکن سالاری به راه بیفتد؛ به طوری که برخی از بازیکنان برای گرفتن مبالغ بیشتر از این فرد، بالاجبار خود را به بازیکنانی نزدیک می‌کنند که رابطه بهتری با این فرد دارند! این در حالی‌است که به اذعان برخی از بازیکنان، تمام اخبار رختکن، تمرینات، مسابقات و حواشی، پیش از آنکه به دفتر مدیریت باشگاه منتقل شود به گوش این فرد که عموماً در دبی ساکن است، می‌رسد!
در دهه 90 که پرسپولیس با مشکلات مالی زیادی دست و پنجه نرم می‌کرد و حتی برای دریافت کمک‌های مالی، شماره حساب اعلام می‌شد. برخی از هواداران این تیم کمک‌های مالی خوبی به پرسپولیس می‌کردند که در آن زمان قابل دفاع بود اما حالا که به زعم درویش، این باشگاه با وجود کنسرسیوم بانکی، مشکل مالی ندارد چرا یک فرد به بهانه پرداخت پول، باید به این تیم بیش از پیش نزدیک و از اسرار باشگاه قبل از هر کسی مطلع شود؟ چرا پرداخت پول، باید باعث شود که نقش یک هوادار بیشتر از یک هوادار شود؟در چند سال اخیر همواره نام این فرد به عنوان کسی که در امورات جاری باشگاه به دلایل مختلف و به بهانه کمک‌های مالی، دخالت می‌کند مطرح شده بود اما صحبت‌های رفیعی به نوعی تاییدی بر این شایعات و شنیده‌ها بود. این تاییدیه به مثابه زنگ خطری برای پرسپولیس به حساب می‌آید؛ چرا که حالا یک فرد خارج از باشگاه، قدرتی بیش از آنچه حتی مدیران پرسپولیس دارند، در اختیار دارد. نمونه بارز آن را می‌توان ناکامی خوان کارلوس گاریدو، سرمربی سابق دانست که به دلیل اینکه افراد نزدیک به این فرد را از پرسپولیس کنار گذاشت، هیچگاه نتوانست در این تیم به موفقیت برسد؛ به طوری که قبل از پایان نیم فصل کنار گذاشته شد تا سرخ‌ها به راحتی فصل را از دست بدهند.
البته گفته می‌شود این فرد حالا دایره کمک‌های پولی خود را بیشتر از بازیکنان کرده و در فضای مجازی هم با پول‌پاشی و به راه انداختن یک به اصطلاح «ارتش مجازی» برای خود سپری درست کرده تا از گزند رسانه‌ها و صد البته هواداران دور بماند. این در شرایطی است که هواداران پرسپولیس با واکنش‌های منفی که نسبت به این فرد و اقداماتش انجام داده‌اند، نشان داده‌اند که حضور او در چنین شکلی را نه تنها مفید نمی‌دانند، بلکه از مضرات حضورش بیش از همیشه آگاه شده‌اند.
حالا یک آزمون پیش روی مدیران پرسپولیس و البته نهادهای نظارتی است که با ورود به موقع به این اتفاقات، اجازه ندهند پرسپولیس بیش از پیش دستمایه امیالات فردی شخصی شود که هیچگاه به صورت شفاف درباره خودش و کمک‌های مالی که به بازیکنان پرسپولیس کرد سخنی به میان نیامد.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/893961/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دنیامالی: در ساختار فدراسیون جانبازان و توان‌یابان باید تغییرات صورت گیرد

مصوبه جدید؛ قرارداد بازیکنان 21 تا 30 بالای دو سال!

رشد بورس در سایه مذاکرات ایران و آمریکا

برگزاری اردوی راهیان نور برای فرماندهان دفاع مقدس کرمان

اولین رویداد ملی اختلالات یادگیری در مازندران برگزار می شود

شکارچیان بزکوهی سفیدکوه در دام محیط بانان خرم آباد

بن سلمان، هرتزوگ و شهر نئوم اضلاع عادی سازی روابط

مازندران با کمبود زیرساخت های ورزشی روبرو است

مفهوم دقیق بیماری تالاسمی و هموفیلی چیست؟

عرضه «فهرست دست‌نویس‌های فارسی کتابخانه بلدیه» در نمایشگاه کتاب

ورزش از ارکان اصلی رشد اقتصادی است

مدیرعامل بیمه دی: بیمه هوشمند با کارکنان خلاق و با دانش، محقق می شود

تعویق مسابقات واترپلو جام باشگاه‌های آسیا به میزبانی ایران

پوشش عجیب خانم خواننده در بارداری سومش واکنش برانگیز شد

پنجمین همکاری رابرت دنیرو و دیوید او.راسل رقم می‌خورد

700 تن گل محمدی در ساری برداشت می شود

بحث‌های داغ درباره مجوزها و شستشوی پول در صنعت ارزهای دیجیتال: پرونده کیف پول سامورایی

پروژه برج‌های دوقلو امسال فعال می‌شود

پایان بورس امروز 16 اردیبهشت 1404/ وزش نسیم امید در بازار سهام

استاندار: 1600 مگاوات انرژی برق در مازندران کمبود داریم

نشست «نور در قرآن و گاهان از جنبه خداشناسی»

عضو کمیسیون امنیت ملی: توافق ایران و آمریکا نزدیک است و انجام می شود!

مواد غذایی مناسب برای سالمندان

معرفی منابع پروتئین که سالمندان می‌توانند استفاده کنند

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

«سیاه‌چاله» منتشر شد

شماره جدید ماهنامه «شاهد یاران»؛ یادمان «مرد هزارسنگر» سردار شهید سیدمحمد صنیع خانی

لاپورتا پس از ناهار یوفا قول فینال داد

آغاز رسمی جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا 2025

سرکوب نرخ بهره و سیاست‌ تنبیهی مالیاتی به تنهایی کارساز نیست

موزه دفاع مقدس در اولویت پروژه های فرهنگی قرار گیرد

بازسازی جاده قدیم پلدختر خرم‌آباد در چهار قطعه

پوستر نوستالژی خیبر برای بازی پرسپولیس؛ تقابل دوباره بعد از 39 سال در خرم آباد

سازمان هواشناسی کشور اطلاعیه داد

اعتراض 60 شرکت دانش بنیان به تعطیلی پژوهشکده اکولوژی دریای خزر

101 مدرسه در مازندران ناایمن است

49 هزار دانش آموز مازندران امتحان نهایی دارند

اعتراض 60 نهاد دانش‌بنیان به تعطیلی پژوهشکده اکولوژی خزر

از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول»

کوهنورد مازندرانی در مسیر فتح اورست

علائمی که نشان از سوء تغذیه در سالمندان است

برگزیدگان جایزه «پولیتزر» معرفی شدند

با تمام توان برای ارتقای کیفیت آموزش در مدارس در کنار آموزش و پرورش هستیم

49 هزار دانش آموز یازدهم و دوازدهم در 150 حوزه فیزیکی، امتحان نهایی خواهند داشت

تلاش می کنیم 150 مدرسه با تجهیزات کامل در اختیار دانش آموزان قرار گیرد

نشست هم‌اندیشی فرهنگیان با سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری

مدارک پرسپولیس برای مجوز حرفه‌ای تکمیل شد

شکاف در کشتی تایتانیک بارسلونا

ترامپ پول می‌دهد تا مهاجران غیرقانونی از آمریکا خارج شوند

طرح جذاب فروش لاماری | 100 روزخودروی لاکچری سوار شوید