افت 53 هزار واحدی شاخص کل بورس در نخستین روز هفته
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند - به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز شنبه 20 اردیبهشت بیش از 53 هزار واحد کاهش یافت و به رقم سه میلیون و 115 هزار واحد رسید.
هوای بورس معتدل شد؛ افزایش 4 هزار و 810 واحدی شاخص کل شاخص هم وزن نیز 11 هزار و 888 واحد منفی شد و به رقم 953 هزار و 920 واحد رسید.
اگرچه ارزش کل بازار بورس تهران در پایان معاملات امروز به کف کانال 9.9 هزار همت کاهش یافت اما ارزش معاملات امروز 182 همت و ارزش معاملات خرد 10.6 همت بود.
امروز خروج خالص پول حقیقی از بازار یکهزار و 971 میلیارد تومان بود که 759 میلیارد تومان از صندوقهای سهامی و 447 میلیارد تومان از صندوقهای درآمد ثابت خارج شد.
بیشترین میزان ورود پول حقیقی به نماد غبهشهر با 16 میلیارد تومان و بیشترین میزان خروج پول حقیقی از نماد خودرو با 283 میلیارد تومان بود.
نمادهای فولاد، فارس، وبملت، نوری و شستا بیشترین تاثیر در کاهش شاخص را داشتند. نماد خساپا نیز که آخرین روز کاری هفته گذشته بازگشایی شده بود امروز اندکی بیش از یک درصد کاهش ارزش سهام داشت.
شاخص فرابورس نیز 244 واحد منفی شد و به تراز 27 هزار و 296 واحد کاهش یافت.
کد خبر 944818 برچسبها شاخص کل بورس خبر مهم بورس تهران بورس - فرا بورس
-
شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۲:۰۳
-
۶ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/895279/