حرفهای عجیب جیمی کاراگر علیه یک ستاره بزرگ
ورزشی
بزرگنمايي:
پیام مازند - ورزش 3 /جیمی کاراگر معتقد است که ترنت الکساندر آرنولد نباید فرصت خداحافظی خاص با هواداران لیورپول را داشته باشد.
الکساندر آرنولد برای نخستینبار پس از تایید رسمی جداییاش از لیورپول در پایان فصل جاری و انتقال احتمالی به رئال مادرید در پنجره تابستانی، روز گذشته در دیدار برابر آرسنال در آنفیلد به میدان رفت. او در نیمه دوم به جای کانر بردلی وارد زمین شد.
اما این تعویض با واکنشی منفی از سوی هواداران میزبان همراه بود. صدای سوتهای اعتراضی و هو شدن به وضوح شنیده میشد و بسیاری از لمسهای اولیه توپ توسط آرنولد با هو شدن شدید از سوی تماشاگران همراه شد. شعارهایی نظیر «فقط یک کانر بردلی هست» هم در ورزشگاه طنین انداز شد تا نارضایتی هواداران از تصمیم این مدافع 26 ساله برای ترک این باشگاه مشخص شود.
جیمی کاراگر اگرچه این برخورد را افراطی خواند اما تاکید کرد که لیورپول باید از سیرک رسانهای پیرامون این بازیکن دوری کند و او را لایق یک وداع احساسی ندانست. کاراگر به اسکای اسپورت گفت: «لزومی ندارد که او وارد زمین شود. در پایان بازی، همه بازیکنان به زمین میآیند. ضرورتی ندارد که حالا تعویض شود.
قبلاً هم گفتم، من با موضوع خداحافظی رسمی یا بزرگداشت او مخالفت دارم. او خودش تصمیم گرفته است که این باشگاه را ترک کند. من با هو شدن امروزش موافق نیستم اما در عین حال فکر نمیکنم که در پایان فصل باید مراسم ویژهای برایش برگزار شود یا میکروفن به دست بگیرد و برای جمعیت سخنرانی کند.
این ترکش تصمیم خودش بوده و به همین دلیل این حس ناامیدی در بین هواداران به وجود آمده است. این که او را هو کنند به نظرم کمی زیاده روی بود اما بهتر است به جای آن اسم بازیکن دیگری را صدا بزنند، نه این که بازیکنی را که هنوز پیراهن لیورپول را بر تن دارد هو کنند.»

بازار
-
دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹:۱۳
-
۷ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/895771/