پیام مازند

آخرين مطالب

ستاره فجر: امیدوارم به پرسپولیس برگردم گفتگو

ستاره فجر: امیدوارم به پرسپولیس برگردم
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ورزش 3 /سعید کریمی گفت: قهرمانی با فجر شیرین‌تر بود اما هنوز به بازگشت به پرسپولیس امیدوار است.
 سعید کریمی، مهاجم فجر سپاسی، پس از قهرمانی در لیگ دسته اول و صعود به لیگ برتر از حس متفاوت این موفقیت گفت و تأکید کرد بازگشت به پرسپولیس و رسیدن به تیم ملی همچنان از اهداف اصلی‌اش است. او همچنین به نقش مهم هواداران شیرازی، تجربه دوره سربازی در فجر و احتمال درخشش این تیم با جذب بازیکنان سرباز اشاره کرد. او که حالا 25 سال دارد از پرسپولیس به فوتبال ایران معرفی شده بود.
سعید کریمی، بازیکن فجر سپاسی، درباره قهرمانی و صعود به لیگ برتر گفت: خدا را شکر توانستیم امسال با بازی‌های زیبا و خوب و قهرمانی به لیگ برتر صعود کنیم. جا دارد تشکر کنیم از بازیکنان عزیزمان که همه مثل داداش هستند. یک تشکر هم از کادر فنی و مدیریت باشگاه داشته باشیم که پشت‌مان بودند و یک تشکر واقعا ویژه از هواداران‌مان که هرجا رفتیم تنهایمان نذاشتند و پشت‌مان بودند، در شیراز که غوقا می‌کردند از ثانیه یک تا دقیقه 90 تشویق می‌کردند. تبریک ویژه به همه مردم استان فارس.
او از تفاوت حس و حال رسیدن به قهرمانی در تیم‌های فجر و پرسپولیس گفت: 3 یا 4 تا قهرمانی با پرسپولیس داشتم و چون قهرمانی‌های اولم بود و جوان‌تر بودم، حس و حال دیگری داشت ولی اینجا قطعا نقش پررنگ‌تری داشتم و بیشتر بازی می‌کردم و یک جور دیگری می‌چسبد. پرسپولیس قهرمانی اولم بود و اسم پرسپولیس هم همه می‌دانند، قهرمانی در آن‌جا یک جو دیگری دارد. اینجا هم دست کمی نداشت حتی با وجود هزار کیلومتر فاصله هم هواداران ما را تنها نگذاشتند و جو خوبی بود. تبریک به همه.
او از امیدش برای پیوستن به تیم‌های مدعی لیگ و بازگشت به پرسپولیس گفت: من 18 سالم بود که در پرسپولیس بازی کردم و گل زدم ولی خب یک مشکلاتی بود، مصدومیت بود و تصمیمات اشتباهی بود که باعث شد یک مقدار دور بشوم از شرایط آرمانی و لیگ برتر ولی بلاخره بعد از دو سه سال مصدومیت سخت برگشتم. همه هدفم این است که دوباره به پرسپولیس برگردم و ان‌شاءالله تیم ملی و حتی بالاتر. تلاشم را می‌کنم. هرچه خدا بخواهد.
کریمی درباره گذراندن دوره سربازی در فجر گفت: من این فصل هم کامل در فجر هستم و سربازم.
او با توجه به درخشش ملوان با جذب سربازهایی مثل نورافکن و عمری درباره درخشش احتمالی فجر با جذب بازیکنان سرباز در فصل آینده گفت: این یک آپشن خوب برای تیم‌هایی است که می‌توانند سرباز بگیرند. 80 تا 90 درصد بازیکنان بلاخره باید سرباز بشوند به غیر از یک عده که معاف می‌شوند. از استراتژی باشگاه و مربی چه باشد که بخواهند بازیکن اضافه کنند یا خیر اطلاعی ندارم. قطعا می‌شود اگر دوست داشته باشند بازیکنان جوان و سرباز خوبی اضافه کنند تا سال آینده حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشیم.

پیام مازند

بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/897956/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اسکواش‌بازان اعزامی به قهرمانی آسیا مشخص شدند

حذف تیم دوبل ایران با شکست مقابل تیم اول دنیا

سرمربی ایتالیایی تیم ملی والیبال در حرم امام رضا(ع)

توضیحات درستکار در خصوص انتخاب جانشین یزدانی

توافق نهایی استقلال با پنج بازیکن تاثیرگذار

ماه قبلا یک سرزمین آتشفشانی بوده است

داروی سرطان در اعماق بدن چاپ می شود

تلاش های مستمر برای تحقق جهاد امیدآفرینی ادامه دارد

فیلم پربازدید ناسا از پرواز بر فراز سیاره پلوتو

تنکابن در مسیر سالمندی است؛ ابتلای 15 هزار نفر به دیابت

ایمن سازی جاده‌های مازندران؛ جایگزینی نیوجرسی جای گاردریل ادامه دارد

تداوم عملیات مبارزه با ملخ‌ها در ساری؛ 350 هکتار از اراضی سمپاشی شد

مقابله با مزاحمان خیابانی و کشف موتور سنگین‌های قاچاق در بابل

عکس/ تلف‌شدن حدود 40 رأس گوسفند بر اثر سانحه رانندگی در بابل

کاهش قدرت حافظه در همه سالمندان وجود دارد و طبیعی است؟

چند قدم پیاده‌روی روزانه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان مفید است؟

گزارش تحلیلی فکر اقتصادی/ بیمه دی حامی سرمایه گذاری برای تولید با کمترین ریسک در سال 1404

شهید رئیسی سراسر خدمت و اخلاص بود

الریاضی لبنان کابوس بسکتبال ایران

باخت سنگین نوشاد عالمیان در قهرمانی جهان

دبیر: منتظر اعلام آمادگی حسن یزدانی تا آخرین لحظه می‌مانیم

اصفهان میزبان لیگ ملی چوگان ایران

کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی

سالانه 11 هزار میلیارد تومان یارانه نان در مازندران پرداخت می شود

واکنش باشگاه پرسپولیس به جذب مدافع خارجی

امتحانات نهایی دانش آموزان مازندران با امنیت در حال برگزاری است

دولت چهاردهم استان را به کارگاه بزرگ عمرانی تبدیل کرده است

هشدار به فعالان دریایی

2 موزه مازندران در کشور برتر شد

تعیین تکلیف سریع‌ وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌های سراسر کشور

حرکت لاکچری هادی چوپان؛ جا به جایی با هلیکوپتر در شهر تهران

پیروزی حزب‌الله و امل در بعلبک و هرمل در انتخابات شهرداری‌ها

وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌های سراسر کشور باید هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود

روا نیست وسایل نقلیه مردم مدت‌ها در پارکینگ‌ها بماند و مستهلک شود

قرارداد ارزی بازیکنان خارجی توهین به پول ملی است

کشف 300 کیلوگرم گوشت گراز در سوادکوه

کشف 15 کیلو انواع مواد مخدر و بازداشت سوداگران مرگ در آمل

کشف بیش از 4 تن چوب قاچاق در نور

400 چهره ماندگار فرهنگی در مازندران شناسایی شد

به مناسبت سالروز شهادت آیت الله رئیسی و همراهانش محفل شعر با عنوان "دلم سوخت" در اردبیل برگزار شد

زمان بازگشت عمری به پرسپولیس مشخص شد

ایران و چالش‌های دوپینگ؛ وادا وارد عمل شد

محکومیت 20 میلیاردی سایپا در پرونده والیبال

لایحه جدید پرسپولیس به استیناف برای پرونده بیرانوند

اعمال ماده 477 برای تتلو به چه معنا است؟/ وکیل دادگستری: ازدواج هیچ نقشی در کاهش مجازات ندارد

2 هزار و 500 میلیارد ریال برای تقویت خطوط آب آشامیدنی ساری تخصیص یافت

11 هزار میلیارد تومان یارانه نان در مازندران پرداخت می شود

به گفتمان وفاق رییس جمهور اعتقاد راسخ دارم

حذف 4 صفر از پول ملی + جزئیات جدید

ترفندهای محافظت از مو در برابر گرمای شدید آفتاب