پیام مازند

آخرين مطالب

احتمال حضور دو استقلالی در لیگ قهرمانان آسیا! ورزشی

احتمال حضور دو استقلالی در لیگ قهرمانان آسیا!
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ورزش 3 /چهره بسیاری از تیم‌های حاضر در سطح دوم لیگ قهرمانان مشخص شده ولی ممکن است النصر رقیب استقلال یا ملوان در این پیکارها باشد.
با برگزاری دیدارهای هفته پایانی لیگ حرفه‌ای عربستان، سرانجام تکلیف سهمیه‌های این کشور برای حضور در لیگ نخبگان آسیا که دومین دوره آن از فصل آینده برگزار می‌شود، مشخص شد. با این حال، هنوز وضعیت نهایی سهمیه عربستان برای حضور در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا تعیین نشده است؛ تورنمنتی که از فصل گذشته برای نخستین بار توسط کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) راه‌اندازی شد تا فرصتی تازه برای رقابت میان باشگاه‌های بیشتری در قاره کهن فراهم شود.
ایده اصلی شکل‌گیری این مسابقات، الگوبرداری از ساختار رقابت‌های اروپایی بود؛ جایی که لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اروپا در دو سطح جداگانه به رقابت میان تیم‌های مختلف می‌پردازند. AFC نیز با هدف افزایش تعداد تیم‌های شرکت‌کننده و توسعه فوتبال باشگاهی در سطح قاره، تصمیم گرفت لیگ نخبگان آسیا را با حضور تنها 12 تیم برگزار کند و در عوض تورنمنت جدیدی با عنوان سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا (AFC Champions League 2) شکل دهد تا قدرت‌های باشگاهی بیشتری بتوانند در آن شرکت داشته باشند.

پیام مازند


نخستین دوره این رقابت‌ها در فصل گذشته برگزار شد و با قهرمانی الشارجه امارات به پایان رسید. اکنون همه چیز مهیای آغاز فصل جدید و برگزاری دومین دوره این تورنمنت باشگاهی با ساختار جدید است. در این چارچوب، AFC برای ایجاد تعادل قدرت در میان تیم‌های حاضر در سطح دوم، تنها یک سهمیه مستقیم به کشورهای صاحب فوتبال در غرب آسیا نظیر ایران، عربستان، قطر و امارات اختصاص داده است. البته اگر تیم دوم این کشورها در مرحله پلی‌آف لیگ نخبگان مغلوب شود، به صورت خودکار به سطح دوم سقوط کرده و سهمیه مضاعفی برای آن کشور ثبت خواهد شد.
بیشتر کشورهای آسیایی در حال حاضر نمایندگان خود برای این رقابت‌ها را شناخته‌اند. سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا با حضور 16 تیم از منطقه غرب آسیا و 16 تیم از شرق، در قالب چهار گروه در هر منطقه برگزار می‌شود. فصل گذشته، تراکتور با قرار گرفتن در رتبه چهارم لیگ ایران در فصل 1402-1401 به این مسابقات راه یافت و سپاهان نیز پس از شکست در مرحله پلی‌آف لیگ نخبگان، به سطح دوم رفت و در آن حضور یافت.
بازار



برای فصل جدید، وضعیت نماینده ایران هنوز نهایی نشده است. قهرمان جام حذفی (یکی از دو تیم استقلال یا ملوان) در صورت کسب مجوز حرفه‌ای AFC، سهمیه ایران را به دست خواهد آورد. در غیر این صورت، این سهمیه به تیم سوم جدول لیگ برتر، یعنی پرسپولیس، می‌رسد. البته باید در نظر داشت که اگر استقلال موفق به دریافت مجوز حرفه‌ای نشود، پرسپولیس نیز به دلیل مشکلات مشابه بعید است مجوز حضور در آسیا را دریافت کند. در چنین شرایطی، تیم چهارم جدول، فولاد خوزستان، گزینه نهایی فدراسیون فوتبال ایران برای اعزام به این مسابقات خواهد بود.
در حال حاضر مسئولان استقلال و ملوان هر دو تأکید کرده‌اند که مشکلی برای دریافت مجوز حرفه‌ای ندارند. با این حال، تصمیم نهایی به عهده کمیته صدور مجوز حرفه‌ای در فدراسیون فوتبال است و باید منتظر اعلام رسمی این نهاد بود.

پیام مازند


به طور خلاصه، تیم‌های حاضر در این دوره از رقابت‌ها تا این لحظه به شرح زیر هستند:
• ایران: قهرمان جام حذفی (استقلال یا ملوان)
• عربستان: یکی از دو تیم القادسیه یا النصر
• امارات: الوصل
• قطر: الاهلی
• ازبکستان: اندیجان
• عراق: قهرمان جام حذفی
• اردن: الحسین و الوحدات
• بحرین: المحرق و الخالدیه
• هند: موهان باگان
• تاجیکستان: استقلال
• ترکمنستان: آرقه‌داغ
• به علاوه: بازنده دیدار پلی‌آف سپاهان - الدحیل قطر نیز راهی این رقابت‌ها خواهد شد
• و همچنین: از دیدارهای پلی‌آف بین نمایندگان گوا هند و السیب عمان و همچنین نبرد بینریگر-تداز تاجیکستان و آخال ترکمنستان، دو تیم دیگر به جمع 16 تیم منطقه غرب آسیا خواهند پیوست
یکی از نکات کلیدی این دوره به لیگ عربستان مربوط می‌شود. تیم القادسیه که پیر امریک اوبامیانگ را در ترکیب خود دارد، به فینال جام حذفی عربستان راه یافته و باید با الاتحاد روبه‌رو شود. در صورت قهرمانی القادسیه، این تیم راهی سطح دوم لیگ قهرمانان خواهد شد. اما اگر الاتحاد که از قبل سهمیه لیگ نخبگان را به دست آورده، فاتح جام شود، سهمیه سطح دوم عربستان به تیم سوم جدول یعنی النصر خواهد رسید. در این صورت، کریستیانو رونالدو و یارانش ممکن است رقیب نماینده ایران (یک تیم از میان استقلال یا ملوان) شوند.
بر اساس برنامه‌ریزی AFC، مرحله پلی‌آف از اواسط مرداد آغاز می‌شود. پس از تکمیل تیم‌های شرکت‌کننده، مرحله گروهی از 25 شهریور کلید خواهد خورد. حال باید دید در نهایت کدام نماینده از ایران در این رقابت‌ها حضور پیدا خواهد کرد. اما نکته مسلم این است که سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا در فصل جدید می‌تواند با حضور تیم‌های سرشناسی چون القادسیه یا النصر، الوصل، استقلال، الدحیل یا سپاهان و یا دیگر قدرت‌های غرب آسیا، جذاب‌تر و پررقابت‌تر از دوره اول دنبال شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/900381/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قلی‌زاده اردوی تیم ملی را از دست داد

سورپرایزهای تیم ملی؛ جوانان آینده دار و ستارگان خط خورده

توقف‌ناپذیرترین آندرهوک در کشتی از رحمان عموزاد

پیشنهاد شغلی جالب کاکا به رونالدو!

یامال به خاطر مادربزرگش به بارسا نه گفت!

اعلام رسمی لیست خرید جدید کارتال

تمامی قهرمانان لیگ اروپا از سال 1972 تا 2025

خیال استقلال و پرسپولیس راحت، قلی زاده ایران نمی‌آید

قلی زاده: مصدوم هستم و به اردو تیم ملی نمیرسم

عملکرد کیلیان امباپه در اولین فصل حضور در رئال مادرید

به کمک هوش مصنوعی؛ چه می‌شد اگر بازیکنان قرن 21 در دهه 70 و 80 میلادی بازی می‌کردند

صدور کیفرخواست برای متهمین‌ فساد مس‌ رفسنجان

توضیحات علوی درباره سقف بودجه برای لیگ بیست و پنجم

اولین واکنش مدافع پرسپولیس به جدایی

استقلال در حال مذاکره با کدام گزینه هاست؟

واکنش فدراسیون نسبت به تخلف بازیکنان در ثبت قرارداد چه خواهد بود؟ علوی پاسخ می دهد

قلی‌زاده: به خاطر پرسپولیس نمی‌توانستم کم‌کاری کنم

قلی‌زاده: استقلال و پرسپولیس مدام نامه می‌زنند

یاغی جدید فوتبال عربستان از النصر به الهلال

اولین پیشنهاد رسمی برای جدایی وحید امیری

باشگاه برزیلی از خرید رونالدو عقب‌نشینی کرد!

لحظه برتر هفته برای آبی‌پوشان

ربیعی: تراکتور پیش از اسکوچیچ با من مذاکره کرد

محمد ربیعی سرمربی آینده دار فوتبال ایران

قرارداد بازیکنان نسبت به فصل پیش می تواند نهایتا سی درصد افزایش پیدا کند

نیمار: خواهش می‌کنم در زندگی شخصی‌ام دخالت نکنید

یونس آکگون، زیباترین گل لیگ اروپا را زد!

سپاهان اولین خرید را معرفی کرد

هدایای مالی لیگ قهرمانان اروپا

توضیح فدراسیون در مورد افزایش سهمیه خارجی

آقاسی در سه راهی استقلال، پرسپولیس و سپاهان

پرسش و پاسخ جذاب با لیموچی ستاره سپاهان

سهمیه 5+2 بازیکنان خارجی در لیگ ایران

راهی برای از بین بردن خار پاشنه و سردی بدن

میوه‌ای که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند

جانباز گرانقدر 70 درصد بوشهری حاج محمدرضا فرامرزی به خیل شهیدان پیوست

جانباز والامقام 70 درصد قمی به خیل یاران شهیدش پیوست

نگاه خیره ناسا به سیارک‌هایی که این هفته از کنار زمین می‌گذرند

10 فیلم دیدنی در مورد زندگی در دوران جنگ؛ از Testament of Youth تا Downfall

«هادی افشار» کارگردان سریال «ناریا»: مردم با تلویزیون قهر کردند و بازیگران نیز نمی‌خواهند با این صداوسیما همکاری کنند!

خوابگاه متأهلی دانشجویان در مازندران راه‌اندازی می‌شود

خرید تضمینی گندم در مازندران آغاز شد

واکنش عباس عبدی به پروژه شبیه‌سازی جهنم و پل صراط در فومن

کدام بیماری‌ها را می‌توان در خانه تشخیص داد؟

تاثیر زیستگاه گیاهان در درمان دارویی‌ آن‌ها

شاعری که در سکوت خبری از دنیا رفت

تیم سوارز و مسی تاسیس شد؛ دپورتیوو ال‌اس‌ام!

لیگ برتر فوتسال فصل 1404 قرعه‌کشی شد

چطور با یک حرکت ساده گرفتگی گوش‌ها را باز کنیم؟

دنیامالی: بوکس باید در بازی‌های آسیایی نتیجه بگیرد