پیام مازند

آخرين مطالب

ابراز ناراحتی حسین شریعتمداری از بی‌توجهی مسئولین کشور به پیشنهادش برای بستن تنگه هرمز/ چرا مسخره‌ام می‌کنید؟ سیاسی

ابراز ناراحتی حسین شریعتمداری از بی‌توجهی مسئولین کشور به پیشنهادش برای بستن تنگه هرمز/ چرا مسخره‌ام می‌کنید؟
  بزرگنمايي:

پیام مازند - حسین شریعتمداری در یادداشتی از اینکه به پیشنهادش درباره بستن تنگه هرمز توجه نمی شود ناراحت شد. 
به گزارش خبرآنلاین، او در کیهان نوشت: هر بار که در این‌باره می‌نویسیم، واکنش دشمنان بیرونی، وحشتی آمیخته به خشم است و نگران که مبادا جمهوری اسلامی ایران به این پیشنهاد جامه عمل بپوشاند و پادوهای داخلی دشمن برای مخدوش کردن این پیشنهاد با مسخره کردن آن به کمک دشمن می‌روند!
سخن درباره ضرورت بستن تنگه هرمز به روی شناورهای وابسته به آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و رژیم جعلی اسرائیل است. مگر رژیم صهیونیستی در حمله وحشیانه به کشورمان ده‌ها فرمانده نظامی و دانشمند هسته‌ای و زن و مرد و کودک را به شهادت نرسانده است و مگر آمریکا رسماً در این حملات شرکت نداشته است؟ و مگر سه کشور اروپایی انگلیس و فرانسه و آلمان به رژیم صهیونیستی کمک‌های مالی و تسلیحاتی نمی‌کنند؟! بستن تنگه هرمز به روی کشتی‌های متعلق به این جرثومه‌های فساد و تباهی کمترین واکنش ایران اسلامی در پاسخ به جنایات و تحریم‌ها و کینه‌توزی‌های آنها علیه ایران و مردم این مرز و بوم است. نیست؟!
خبرهای جسته و ‌گریخته حکایت از آن دارند که قرار است سه کشور اروپایی، انگلیس و فرانسه و آلمان، مکانیسم ماشه را علیه کشورمان فعال کنند! اگرچه مکانیسم ماشه، بعد از خروج آمریکا از برجام و فروپاشی این معاهده، اعتبار حقوقی خود را از دست داده است و خوشبختانه امروز وزارت امور خارجه کشورمان نیز به‌گونه‌ای تلویحی در بیانیه‌ای به این نکته اشاره کرده است، ولی حالا که تروئیکای بی‌هویت اروپایی در پی فعال کردن مکانیسم ماشه هستند، بسیار تعجب‌آور و سؤال‌برانگیز است که چرا برای مقابله با آنها از اهرم قانونی و پشیمان‌کننده و حق طبیعی خود در بستن تنگه هرمز که در دو کنوانسیون بین‌المللی «‌ژنو» و «‌جامائیکا» به رسمیت شناخته شده است استفاده نمی‌کنیم؟! و این تنگه را به روی چهار کشور متخاصم آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان و رژیم جعلی صهیونیستی نمی‌بندیم؟! این درحالی است که دشمنان تابلودار ایران اسلامی بارها از احتمال به کارگیری این اهرم قانونی از سوی جمهوری اسلامی ایران به شدت ابراز نگرانی آمیخته به وحشت داشته و دارند.
تنگه هرمز، دومین تنگه پرترافیک دنیاست که روزانه نزدیک به 18 میلیون بشکه نفت که معادل 42 درصد نفت‌خام حمل شده جهان توسط نفتکش‌هاست، از آن عبور می‌کند. چندی قبل، شبکه تلویزیونی C.N.B.C آمریکا در یک گزارش مستند آورده بود که «‌اگر تنگه هرمز بسته شود، بهای نفت به 250 دلار (تقریباً سه برابر قیمت کنونی) افزایش خواهد یافت. این رخداد، در صورت وقوع کشورهای متخاصم یاد شده را با شرایط اقتصادی فاجعه‌باری روبرو خواهد کرد. فاجعه‌ای که تاکنون بارها با اشاره به احتمال وقوع آن (در صورت تصمیم ایران به بستن تنگه هرمز) از آن یاد کرده‌اند.
خوشبختانه برخی از خبرها حکایت از آن دارند که بررسی این موضوع و چگونگی استفاده از این اهرم قدرتمند و قانونی برای مقابله جدی و شکننده با دشمنان ایران اسلامی در دستور کار نمایندگان محترم مجلس قرار گرفته است. 

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/908304/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برترین‌های قرآنی مازندران معرفی شدند

ساخت بزرگ‌ترین پل قوسی شمال کشور در آستانه تکمیل

بازگشت دوباره کاظم صدیقی به نماز جمعه تهران

ادعای سخنگوی دولت: «اینترنت طبقاتی» هرگز در دستور کار دولت نیست

دستگیری محکوم متواری با 200 میلیارد ریال کلاهبرداری در بابل

پیوند آموزش، تربیت و جهاد در استان مازندران

عفاف؛ نیروی پاکی و تعالی در مکتب تربیتی اسلام

کشف سیاره‌ای 35 برابر زمین

کشف قرص و دارو‌های مخدر روانگردان در تنکابن

خانم بازیگر به پوستر جدید فیلم سینمایی برگشت

فصل چهارم عجیب‌وغریب ترین سریال تاریخ فعلا تولید نمی‌شود

10 فیلم جنگی دیدنی و جذاب در مورد جنگ عراق؛ از The Messenger تا Megan Leavey

نگاهی به «کارناوال»/ ما در این دنیا همه بازیگریم!

سریال «هری پاتر» وارد مرحله تولید شد/ بازگشت جادویی به هاگوارتز + عکس

مرکز ملی فضای مجازی طرح «اینترنت طبقاتی» را کلید زد

سردار غلامحسین غیب‌پرور به فیض شهادت نائل آمد

انتقاد زیدآبادی از اظهارات شمس‌الواعظین در خصوص جنگ 12 روزه / سخنان شمس قابل راستی آزمایی نیست

تصویب طرح اینترنت طبقاتی؛ دولت چهاردهم زیر قولش زد!

احتمال سیلاب نقطه‌ای و صاعقه در ارتفاعات مازندران

شرکت خصوصی بانی ساخت مدرسه 3 کلاسه روستایی در آمل

10 درصد واحدهای مسکونی تحویلی هفته بهزیستی سهم مازندران بود

صدای وحدت جوانان مازندرانی مقابل اسرائیل در تریبون مردمی

حرکت به سوی استانداردهای نوین گردشگری در پلاژهای کیش

بازدید مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش از اداره تأمین اجتماعی

ساختار و عملکرد باسکول آویز دیجیتال

افتتاح 5 واحد مسکن مددجویی ویژه بهزیستی در قائمشهر

تسهیلات 60 میلیون تومانی برای فرزندان بازنشستگان کشوری

تولید شیر خام در قائم‌شهر از 160 تن عبور کرد

دومین جلسه پدافند غیرعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

پدر شهید نقی خادمی شهمیری به فرزند شهیدش پیوست

ادامه رقابت‌های قرآنی در فضای معنوی امامزاده عباس(ع) ساری

مازندران، آماده برگزاری آزمون سراسری

تصادفات کشنده کمتر شد، مصدومان بیشتر شدند

امیدواری پزشکان به بهبودی اسطوره کشتی ایران در بیمارستان بابل

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده شهید سلیمانی در روستای جلیکان بخش چمستان نور

افتتاح 500 پروژه شاخص عمرانی تا هفته دولت

بانوی کارآفرین قائم شهری، پیشرو حجاب

اهدای نشان قهرمانی سکوی افتخار به قهرمان اقتدار وطن

انهدام 2 باند تهیه و توزیع سلاح و مهمات غیرمجاز در مازندران

ابراز ناراحتی حسین شریعتمداری از بی‌توجهی مسئولین کشور به پیشنهادش برای بستن تنگه هرمز/ چرا مسخره‌ام می‌کنید؟

نقش‌آفرینی تشکل‌های ایثارگری در جنگ نرم و انسجام ملی مورد تأکید قرار گرفت

دیجیتالی شدن، موتور محرک توسعه مازندران

امیدها برای بهره‌برداری از مدرن‌ترین سالن کشتی ایران

تامین اجتماعی محور رفاه عمومی و پشتوانه مهم اقتصادی و اجتماعی است

قربانی: مازندران، پیشگام تفکیک پسماند؛ الگویی ملی در مدیریت زیست‌محیطی

بازدید سرزده استاندار مازندران از پروژه عمرانی پل شهر پل سفید

برگزاری یادواره شهدای بخش دودانگه ساری

امداد رسانی به مناطق سیل زده بلده

افزایش پرواز‌های فرودگاه شهدای ساری

مقابله فوری با گونه مهاجم سنبل آبی در آب بندان های مازندران