پیام مازند

آخرين مطالب

نماینده مجلس: رژیم باکو ارتباط نزدیکی نظامی با اسرائیل داشته است/ رئیس جمهور آذربایجان اصرار می‌کند شهید رئیسی برای افتتاح یک سد حضور پیدا کند سیاسی

نماینده مجلس: رژیم باکو ارتباط نزدیکی نظامی با اسرائیل داشته است/ رئیس جمهور آذربایجان اصرار می‌کند شهید رئیسی برای افتتاح یک سد حضور پیدا کند
  بزرگنمايي:

پیام مازند - کامران غضنفری نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی، جمهوری آذربایجان را اسرائیل دوم خطاب می‌کند. از سوی دیگر اخبار گوناگونی از نقش پایگاه موساد در آذربایجان در ترورهای صورت گرفته در جمهوری اسلامی ایران منتشر شده است.
به گزارش خبرآنلاین،کامران غضنفری نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در نطق میان‌دستور جلسه علنی امروز (چهارشنبه 25 تیرماه) مجلس شورای اسلامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به میهن اسلامی گفت: از آنجا که رژیم صهیونیستی و جمهوری آذربایجان در حملات نظامی به جمهوری اسلامی ایران با یکدیگر همکاری داشتند، مروری بر روابط دو رژیم خواهیم داشت.
بنا بر روایت خانه ملت، نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس ادامه داد: روابط جمهوری آذربایجان و رژیم صهیونیستی از سال 1372 آغاز شد. از همان هنگام مواضع ضد ایرانی و ضد شیعیان در باکو شروع شد و بسیاری از شیعیان و رهبران آنها دستگیر و به زندان افتادند و برخی نیز به شهادت رسیدند و این سرکوب‌ها تاکنون همچنان ادامه دارد.
وی افزود: نتانیاهو و سایر نخست‌وزیران اسرائیل بارها به باکو سفر کرده و با الهام علی‌اف، رئیس‌جمهور آذربایجان دیدار و مذاکره کردند. رژیم باکو ارتباط تنگاتنگ نظامی با رژیم صهیونیستی داشته و طی دو دهه گذشته فرماندهان اسرائیلی کار آموزش نظامیان آذربایجان را بر عهده داشته‌اند و تسلیحات نیروهای مسلح آذربایجان نیز توسط اسرائیل فراهم شده است.
غضنفری تصریح کرد: ارتش آذربایجان و اسرائیل ده‌ها رزمایش مشترک برگزار کردند. باکو، تل‌آویو و واشنگتن رابطه تنگاتنگ اطلاعاتی و امنیتی با یکدیگر داشته و افسران اطلاعاتی موساد و سازمان سیا در یک طبقه از ساختمان سازمان امنیت جمهوری آذربایجان مستقر هستند. استقرار پایگاه‌ها و رادارهای جاسوسی و تجهیزات شنود و جنگ الکترونیکی تحت نظارت موساد در مرز آذربایجان با ایران یکی از موارد همکاری‌های مشترک رژیم باکو با اسرائیل است.
وی ادامه داد: 13 سال پیش رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران چهار فرودگاه در جمهوری آذربایجان در اختیار دارد. وزیر دفاع رژیم صهیونیستی سال گذشته در سفر به آذربایجان گفته بود آذربایجان تنها شریک استراتژیک ما نیست بلکه دارایی اسرائیل است.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی، جمهوری آذربایجان را اسرائیل دوم خطاب می‌کند. از سوی دیگر اخبار گوناگونی از نقش پایگاه موساد در آذربایجان در ترورهای صورت گرفته در جمهوری اسلامی ایران منتشر شده است. از جمله گفته می‌شود عملیات ترور برخی از دانشمندان هسته‌ای ایران در سال‌های قبل از طریق پایگاه موساد در جمهوری آذربایجان هدایت شده است.
غضنفری با اشاره به نقش اسرائیل در ماجرای شهادت آیت‌الله رئیسی و همکاری باکو با آن گفت: در اوایل اردیبهشت 1403 یکی از مسئولان آمریکایی در یک جلسه خصوصی گفته بود که اسرائیل در نظر دارد یک شخصیت مهم ایران را ترور کند. در اواخر اردیبهشت 1403 الهام علی‌اف رئیس جمهور آذربایجان اصرار می‌کند شهید رئیسی برای افتتاح سد قیز قلعه‌سی در نقطه صفر مرزی شخصاً حضور پیدا کند، این در حالی است که قبلاً قرار بوده این افتتاح در سطح پایین‌تری یعنی وزرای دو کشور انجام شود و نه در سطح روسای دو کشور!
وی افزود: باید توجه داشت که الهام علی‌اف چند روز قبل از شهادت آیت‌الله رئیسی با یک خاخام اسرائیلی ملاقات کرده بود. چندی بعد از سرنگونی بالگرد آیت‌الله رئیسی، طبق یک گزارش اطلاعاتی پنتاگن، سقوط بالگرد رئیس‌جمهور نتیجه طراحی و همکاری مشترک اسرائیل، انگلیس و دولت آذربایجان بوده است. مدتی بعد بن‌گیور، از اعضای کابینه نتانیاهو نیز طی اعترافی می‌گوید: با کشتن یک رئیس‌جمهور ایرانی بزرگترین پشتیبان محور مقاومت را از سر راه برداشتیم. یعنی اعتراف می‌کند شهادت آیت‌الله رئیسی کار رژیم صهیونیستی بوده است.
غضنفری تأکید کرد: از آنجا که رژیم آمریکایی-اسرائیلی-باکو هیچ عکس‌العملی از سوی ایران در قبال این خباثت‌ها و جنایات خود نمی‌بیند، دچار توهم شده و برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران با صهیونیست‌ها وارد همکاری نظامی می‌شود.
وی به حمله رژیم صهیونیستی در 5 آبان 1403 اشاره کرد و گفت: در حمله به برخی اهداف در شاهرود، آذربایجان با اسرائیل همکاری داشت. در همین رابطه شبکه 14 رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد دولت آذربایجان در این حمله به اسرائیل کمک کرده بود.
این نماینده مجلس ادامه داد: الهام علی‌اف که در اقدامات خصمانه قبلی و توطئه‌های گوناگون علیه جمهوری اسلامی ایران هیچ عکس‌العمل و مجازاتی از سوی ایران مشاهده نکرده بود، مجدداً به فکر توطئه افتاد. در عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در خرداد 1404 نیز با اسرائیل همکاری کرد و خاک و آسمان خود را در اختیار آنها گذاشت. هواپیماها و پهپادهای اسرائیلی از خاک و آسمان آذربایجان به فضای جمهوری اسلامی ایران نفوذ کردند.
غضنفری همچنین گفت: بنا بر گزارشات مختلف، بمب‌باران شهرهای تبریز، اردبیل، رشت و تهران نتیجه مستقیم همکاری رژیم باکو با اسرائیل بوده است. این اقدامات خیانت‌کارانه رژیم الهام علی‌اف همواره با مماشات و چشم‌پوشی غیرقابل توجیه جناب پزشکیان مواجه می‌شود. باکو به دنبال بر اندازی جمهوری اسلامی ایران است و جناب پزشکیان به دنبال دوستی با علی اف!
غضنفری به اقدام اخیر رئیس‌جمهور اشاره کرد و افزود: حدود دو هفته قبل، به جای مجازات رژیم باکو، جناب پزشکیان در یک موضع منفعلانه نسبت به صهیونیست حاکم بر باکو با واسطه‌گری مشکوک "عباس گودرزی" به دیدار الهام علی‌اف رفت و وی را سخت در آغوش گرفت.
غضنفری در ادامه به انتقاد از مواضع دولت پرداخت و گفت: نکته دیگری که از آقای پزشکیان باید پرسید این است که چه موقع عشق و علاقه جنابعالی به مذاکره با اصلی‌ترین دشمن جمهوری اسلامی ایران یعنی آمریکا خاتمه می‌یابد؟ شما خلاف واقع ادعا می‌کنید که منویات مقام معظم رهبری را عملی می‌کنید، اما در عمل 180 درجه برعکس آن عمل می‌کنید.
وی ادامه داد: رهبری فرموده بودند مذاکره با دولت ترامپ سم مهلک است اما شما درخواست مذاکره با این کشور را کردید. ایشان فرمودند مذاکره با آمریکا نه عاقلانه، نه هوشمندانه و نه شرافتمندانه است. ما چند روز بعد درخواست مذاکره با این کشور را می‌کنید. دولت ترامپ از حمله رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران حمایت همه‌جانبه کرده و سپس اقدام به بمب‌باران تأسیسات هسته‌ای ایران می‌کند، اما چند روز بعد شما اعلام آمادگی برای مذاکره با آمریکا می‌کنید. وی‌اللعجب که چند روز پیش نیز ترامپ قاتل و جنایتکار را طرفدار صلح می‌نامید.!!

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/908357/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جذب خیرین آموزشی؛ راهکاری کلیدی برای ارتقاء عدالت و کیفیت آموزش

از تجلیل شهدا تا بررسی چالش‌های آموزش و پرورش

مشارکت بیش از 5 هزار و 500 حمایتگر در طرح حامی

26 تیر، سالروز تشکیل شورای نگهبان

جدال کشتی گیران مازندرانی در مجارستان

دعوت دو بازیکن مازندرانی به اردوی تیم ملی فوتسال بانوان

شنا و فعالیت‌های دریایی در دریای خزر تا شنبه ممنوع

پذیرش نخستین گروه دانشجویان دکتری تخصصی حقوق در دانشگاه شمال

بیش از 220 درخواست در میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران اردبیل بررسی شد

جلسه شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با حضور مسئولان ستاد مرکز برگزار شد

دیدار رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و مسئولان بنیاد شهید با خانواده «شهیدان ساداتی و هاشمی تبار»

سخنگوی دولت: براساس منافع ملی درباره مذاکرات تصمیم می گیریم

اسپین‌آف سریال Extraction ساخته می‌شود

مازندران، میزبان همایش بین المللی اربعین

بازدید مدیر کل بنیاد مازندران از گلزار شهدای روستای پنجک مرزن آباد چالوس

کشف فسیلی که از منظومه شمسی اولیه باقی مانده است

عملیاتی شدن جاده چهاربانده کلاردشت به مرزن آباد تا یک ماه آینده

رقابت بیش از 29 هزار داوطلب کنکور در مازندران

تداوم وزش بادهای جنوب شرقی و ناپایداری‌های محلی در هرمزگان

تابش آفتاب تابستانی در مازندران

سه مازندرانی در اردوی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان

آغاز نوبت دوم آزمون سراسری در مازندران

دومین روز اجرای محدودیت‌های ترافیکی در مازندران

فروش بنزین مخلوط شده با آب به مسعود پزشکیان در قزوین | رئیس جمهور با تاکسی به تبریز رفت

تولید 95 تن عسل بهاره در نکا

واکنش پزشکیان به طرح «اینترنت طبقاتی»

نماینده مجلس: رژیم باکو ارتباط نزدیکی نظامی با اسرائیل داشته است/ رئیس جمهور آذربایجان اصرار می‌کند شهید رئیسی برای افتتاح یک سد حضور پیدا کند

ضرورت حفظ امنیت روانی مردم در جنگ شناختی

برترین‌های قرآنی مازندران معرفی شدند

ساخت بزرگ‌ترین پل قوسی شمال کشور در آستانه تکمیل

بازگشت دوباره کاظم صدیقی به نماز جمعه تهران

ادعای سخنگوی دولت: «اینترنت طبقاتی» هرگز در دستور کار دولت نیست

دستگیری محکوم متواری با 200 میلیارد ریال کلاهبرداری در بابل

پیوند آموزش، تربیت و جهاد در استان مازندران

عفاف؛ نیروی پاکی و تعالی در مکتب تربیتی اسلام

کشف سیاره‌ای 35 برابر زمین

کشف قرص و دارو‌های مخدر روانگردان در تنکابن

خانم بازیگر به پوستر جدید فیلم سینمایی برگشت

فصل چهارم عجیب‌وغریب ترین سریال تاریخ فعلا تولید نمی‌شود

10 فیلم جنگی دیدنی و جذاب در مورد جنگ عراق؛ از The Messenger تا Megan Leavey

نگاهی به «کارناوال»/ ما در این دنیا همه بازیگریم!

سریال «هری پاتر» وارد مرحله تولید شد/ بازگشت جادویی به هاگوارتز + عکس

مرکز ملی فضای مجازی طرح «اینترنت طبقاتی» را کلید زد

سردار غلامحسین غیب‌پرور به فیض شهادت نائل آمد

انتقاد زیدآبادی از اظهارات شمس‌الواعظین در خصوص جنگ 12 روزه / سخنان شمس قابل راستی آزمایی نیست

تصویب طرح اینترنت طبقاتی؛ دولت چهاردهم زیر قولش زد!

احتمال سیلاب نقطه‌ای و صاعقه در ارتفاعات مازندران

شرکت خصوصی بانی ساخت مدرسه 3 کلاسه روستایی در آمل

10 درصد واحدهای مسکونی تحویلی هفته بهزیستی سهم مازندران بود

صدای وحدت جوانان مازندرانی مقابل اسرائیل در تریبون مردمی