يکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴
اقتصادی

اجتماع مردم نور مازندران برای پایان فعالیت‌های مخرب معادن در منطقه بلده

اجتماع مردم نور مازندران برای پایان فعالیت‌های مخرب معادن در منطقه بلده
پیام مازند - ایرنا / اهالی بخش بلده با برگزاری اجتماعی در یکی از راه‌های برون‌شهری شهرستان نور، به فعالیت‌های ویرانگر معادن و پدیده کوه‌خواری در منطقه اعتراض کردند و خواستار ...
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ایرنا / اهالی بخش بلده با برگزاری اجتماعی در یکی از راه‌های برون‌شهری شهرستان نور، به فعالیت‌های ویرانگر معادن و پدیده کوه‌خواری در منطقه اعتراض کردند و خواستار توقف فوری این اقدامات شدند.
این اجتماع که باحضور حدود 200 نفر از ساکنان تیرستاق، رزن و کرسی همراه بود، در منطقه هردورود به مدت چند ساعت موجب انسداد مسیر دوآب به بلده شد.
معترضان با ابراز نگرانی‌ برای تخریب‌های زیست‌محیطی، خواستار پایان معدن‌کاوی در منطقه شدند.
شرکت‌کنندگان در این اجتماع اعلام کردند که فعالیت‌های معادن در حاشیه محور دوآب - بلده علاوه بر تخریب فاجعه‌بار محیط زیست، به اتفاقات ناگواری مانند سقوط سنگ و مرگ انسان‌ها نیز منجر شده است.
بر اساس گزارش‌ها، در نتیجه واژگونی یک خودروی وانت به دلیل سقوط تخته سنگ‌های بزرگ ناشی از معدن‌کاوی، 2 سرنشین این خودرو جان خود را از دست دادند. مأموران امدادی و اورژانسی نیز در محل حادثه حاضر شدند، اما شدت جراحت‌های وارده بیش از حد بود.
بازار
اجتماع کنندگان در پایان با حضور مسئولان اجرایی و انتظامی آرام شدند و شورای تأمین شهرستان نور نیز در این زمینه نشستی ویژه برگزار کرد.
بخش بلده با مردمی به تعداد هفت هزار و 630 نفر و همچنین 50 روستا، به مرکزیت شهری به همین نام در 85 کیلومتری جنوب شهر نور واقع است.
13 واحد معدنی محور در فاصله منطقه دوآب تا بخش بلده فعالیت دارند. بخش بلده به مرکزیت شهری قدیمی به همین نام در فاصله 85 کیلومتری جنوب شهر نور قرار دارد.
این بخش طبق شرشماری سال 1395 دارای هفت هزار و 630 نفر جمعیت است و از یک شهر و 50 روستا تشکیل شده است.


نظرات شما