پیام مازند - هکر 19 سالهای که با فروش VPN مخرب از طریق پیامرسان روبیکا در جویبار کلاهبرداری میکرد، با پیگیری پلیس فتا شناسایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، فرمانده انتظامی شهرستان جویبار از شناسایی یک هکر 19 ساله در استان خوزستان خبر داد که با ارسال لینکهای آلوده و فروش VPN در فضای مجازی از شهروندان کلاهبرداری میکرد.
سرهنگ عبدالله اکبری گفت: این فرد با ارسال لینکهای مخرب، پس از نفوذ به تلفن همراه قربانی و دسترسی به پیامرسان روبیکا، اقدام به فروش VPN به حدود 100 نفر کرده و مبالغی را از آنها دریافت کرده بود.
فرمانده انتظامی جویبار افزود: مأموران پلیس فتا با اقدامات تخصصی، هویت متهم را شناسایی و از طریق تماس با وی و خانوادهاش، موفق به بازگرداندن همه مبالغ دریافتشده به حساب مالباختگان شدند.
وی تصریح کرد: پرونده این متهم پس از تکمیل تحقیقات برای سیر مراحل قانونی به دادسرا ارسال شده است.