- نوشته شده توسط:
پیام مازند
-
جمعه ۱۷ مرداد ۱۴۰۴
پیام مازند - ایسنا / جویدن، نقش مهمی در هضم غذا و انتقال حس سیری به مغز دارد، غذا هرچه بیشتر جویده شود، روند خوردن کندتر شده و مغز متوجه سیری معده میشود. به اعتقاد متخصصان ...
پیام مازند - ایسنا / جویدن، نقش مهمی در هضم غذا و انتقال حس سیری به مغز دارد، غذا هرچه بیشتر جویده شود، روند خوردن کندتر شده و مغز متوجه سیری معده میشود. به اعتقاد متخصصان تغذیه، علاقه عمومی به بافتهای نرم ممکن است تاثیری پنهان بر سلامت بدن بگذارد، این غذاها سرشار از قند یا چربیاند.
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...