چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۴۰۴
اجتماعی

دریای خزر مواج، شنا ممنوع

دریای خزر مواج، شنا ممنوع
پیام مازند - هواشناسی مازندران با صدور هشدار نارنجی دریایی اعلام کرد: از عصر جمعه تا ظهر دوشنبه، دریای خزر مواج و ناآرام خواهد بود.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - هواشناسی مازندران با صدور هشدار نارنجی دریایی اعلام کرد: از عصر جمعه تا ظهر دوشنبه، دریای خزر مواج و ناآرام خواهد بود.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ هواشناسی مازندران با صدور هشدار دریایی سطح نارنجی، اعلام کرد: با عبور موج از تراز میانی جو و شمالی شدن جریان‌های جوی مازندرانی‌ها از عصر جمعه 28 شهریور تا ظهر دوشنبه 31 شهریورماه شاهد وزش باد شدید، مواج شدن دریا و بارش باران خواهند بود.
بیشینه سرعت وزش باد نزدیک ساحل تا 14 متر بر ثانیه (50 کیلومتر بر ساعت) و دور از ساحل تا 16 متر بر ثانیه (58 کیلومتر بر ساعت) از سمت شمال و شمال شرقی، بیشینه ارتفاع موج در نزدیک ساحل تا 1.8 متر (بیشینه تا 2.9 متر) و دور از ساحل تا 2.2 متر (بیشینه تا 3.5 متر) برآورد می‌شود.
غرق شدن شناگران، قایق‌ها و شناور‌های گردشگری، غرق شدن شناور‌های صیادی، اختلال در ورود و خروج شناور‌ها به حوضچه بنادر، احتمال آسیب دیدن شناور‌های بزرگ، اختلال در تخلیه و بارگیری شناور‌ها و احتمال وارد شدن خسارت به سازه‌های دریایی از جمله پیامد‌های این رویداد جوی است.
در این مدت فعالیت‌های شنا، گردشگری، صیادی، فعالیت‌های حمل و نقل و دریانوردی ممنوع است و مقاوم سازی سازه‌های دریایی و مراقبت در تخلیه و بارگیری در بنادر مدنظر قرار گیرد.


نظرات شما