سه شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴
اجتماعی

اورژانس بابل همچنان درگیر با مزاحمان تلفنی!

اورژانس بابل همچنان درگیر با مزاحمان تلفنی!
پیام مازند - مزاحمان تلفنی در ۶ ماه گذشته یک هزار و ۶۰۰ بار تلفن اورژانس بابل را به صدا درآوردند.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مزاحمان تلفنی در 6 ماه گذشته یک هزار و 600 بار تلفن اورژانس بابل را به صدا درآوردند.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ دکتر لعلی رئیس اورژانس بابل با بیان اینکه مزاحمت‌های تلفنی می‌تواند سبب یک فاجعه انسانی شود، گفت: از مهمترین چالش‌های اورژانس بابل مزاحمت‌های تلفنی ا‌ست، آن هم در زمان پیک که می‌تواند سبب به خطر افتادن جان یک مددجو شود.
او افزود: شهرستان بابل دارای 17 پایگاه فعال می‌باشد که به زودی هجدهمین پایگاه هم به همراه 3 پایگاه موتوری جهت ارائه خدمت‌رسانی سریع در ساعات شلوغ و ترافیکی به بهره برداری می‌رسد.
رئیس اورژانس بابل گفت: بابل جزو شهر‌هایی است که ماموریت‌های زیادی در حوزه امدادرسانی اورژانسی دارد و در 7 ماه اخیر حدود 70 هزار تماس و 17 هزار ماموریت داشتیم که نشان‌دهنده حجم بالای فعالیتی این مجموعه می‌باشد.
او افزود: با توجه به کمبود نیرو و پایین بودن حقوق پرسنل ولی همچنان ما بصورت شبانه‌روزی در حال خدمت به مددجویان این شهر هستیم که می‌طلبد وزارت بهداشت نگاه ویژه‌تری به آن داشته باشد.


نظرات شما