چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴
اجتماعی

هشدار مدیرعامل گاز مازندران؛

صرفه‌جویی در مصرف گاز، شرط پایداری شبکه در زمستان

صرفه‌جویی در مصرف گاز، شرط پایداری شبکه در زمستان
پیام مازند - مدیرعامل شرکت گاز مازندران با تأکید بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف گاز گفت: همراهی مردم در کاهش مصرف، نقش تعیین‌کننده‌ای در پایداری شبکه و جلوگیری از محدودیت در بخش تولیدی دارد.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرعامل شرکت گاز مازندران با تأکید بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف گاز گفت: همراهی مردم در کاهش مصرف، نقش تعیین‌کننده‌ای در پایداری شبکه و جلوگیری از محدودیت در بخش تولیدی دارد.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ هژبر جوادی در برنامه «پیگیری خبر» شبکه تبرستان گفت: در صورت افزایش مصرف گاز در بخش خانگی، ناچار به کاهش گاز صنایع خواهیم بود که این موضوع می‌تواند چرخه اقتصادی استان را تحت تأثیر قرار دهد.
وی با اشاره به آمادگی کامل شرکت گاز برای زمستان پیش‌رو افزود: بر اساس قراردادهای موجود، صنایع موظف‌اند در هشت ماه گرم سال، سوخت دوم خود را آماده و ذخیره‌سازی کنند تا در مواقع پیک مصرف دچار وقفه در تولید نشوند.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران از مشارکت مردم در پویش ملی کاهش 10 درصدی مصرف انرژی قدردانی کرد و گفت: با همکاری شهروندان، تاکنون بیش از 75 میلیارد تومان منافع اقتصادی حاصل شده و در راستای اجرای این طرح، 300 دستگاه بخاری با راندمان بالا به صورت رایگان نصب و 101 دستگاه ویلچر نیز به مراکز بهزیستی و کمیته امداد اهدا شده است.
جوادی با تأکید بر اینکه صرفه‌جویی در مصرف انرژی به معنای همراهی با توسعه پایدار است، خاطرنشان کرد: بهینه‌سازی مصرف گاز، خدمت به نسل آینده و تضمین پایداری انرژی در همه خانه‌هاست.
وی در پایان تأکید کرد: شرکت گاز مازندران با تکیه بر برنامه‌ریزی دقیق، نظارت بر شبکه و اجرای طرح‌های بهینه‌سازی، در تلاش است زمستانی گرم، ایمن و بدون افت فشار را برای مردم استان رقم بزند.


نظرات شما