پیام مازند - بمناسبت روز جهانی غذا از 25 تولید کننده و 19 کارشناس کنترل کیفیت برتر صنایع غذایی مازندران قدردانی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ رییس انجمن غذایی و دارویی مازندران ضمن طرح چالشها و فرصتهای بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی و بازار، گفت: در این همایش 25 تولیدی و 19 کارشناس برتر کنترل کیفیت صنایع غذایی استان معرفی شدند.
باقری افزود: بیش از 400واحد صنعتی در تولید موادغذایی متنوع فعال هستند، که 43 درصد تولید ناخالص استان از آنهاست.
او ادامه داد: 24درصد حجم سرمایه گذاری در استان در صنایع غذایی صورت گرفته و 21 درصد اشتغال استان در این واحدها اتفاق افتاده است.
باقری گفت: مازندران در عرصه امنیت غذایی در کشور تعیین کننده است و 12درصد مرغ، 20درصد لبنیات و 20درصد آرد کشور در این استان تولید میشود.
گزارش از حامد گلی
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی