چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴
اقتصادی

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در راه‌های مازندران

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در راه‌های مازندران
پیام مازند - مهر / مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به استان مازندران از ظهر چهارشنبه تا صبح شنبه اجرا می شود. طبق اعلام مرکز مدیریت ...
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مهر / مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به استان مازندران از ظهر چهارشنبه تا صبح شنبه اجرا می شود.
طبق اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به استان مازندران از ظهر چهارشنبه تا شنبه 17 آبان 1404 اجرا می‌شود. این محدودیت‌ها با هدف مدیریت ترافیک و ارتقای ایمنی سفرها اعمال شده و زمان اجرای آن بسته به حجم تردد، ممکن است تغییر کند.
بر اساس اعلام پلیس راه، تردد موتورسیکلت از ظهر روز چهارشنبه تا ساعت 8 صبح شنبه در محورهای کرج- چالوس، هراز ممنوع است. تردد موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.
در محور چالوس، در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و شنبه، در صورت افزایش حجم ترافیک، به تشخیص مأموران پلیس راه محدودیت یک‌طرفه مقطعی در مسیر رفت یا برگشت اعمال می‌شود.
همچنین روز جمعه 16 آبان تردد از ابتدای آزادراه تهران - شمال به سمت چالوس از ساعت 12 ظهر ممنوع خواهد بود و از ساعت 13 مسیر از پل زنگوله به سمت چالوس به‌طور کامل مسدود می‌شود. از ساعت 15 نیز محور مرزن‌آباد به سمت تهران یک‌طرفه خواهد شد و این طرح تا ساعت 24 ادامه دارد، مگر آنکه ترافیک زودتر از موعد کاهش یابد.
تردد از مسیر جاده قدیم کرج–چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان و افراد محلی مجاز است، اما خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس دارند، از ساعت اعلام‌شده از میدان امیرکبیر به سمت شمال اجازه عبور نخواهند داشت.
در محور کرج–چالوس تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت همچنان ممنوع است. در محور هراز نیز تردد تریلرها به‌طور کامل و تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها (به‌جز حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت 8 صبح تا 24 شب روزهای چهارشنبه تا جمعه ممنوع خواهد بود.
مرکز مدیریت راه‌های کشور از رانندگان خواست با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و پرهیز از سفرهای غیرضروری، از بروز ترافیک سنگین و حوادث احتمالی در محورهای شمالی کشور جلوگیری کنند.


نظرات شما