چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴
اقتصادی

پیش‌بینی تولید ۵۰۰ هزار تن مرکبات در ساری

پیش‌بینی تولید ۵۰۰ هزار تن مرکبات در ساری
پیام مازند - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به آغاز فصل برداشت مرکبات، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال ۵۰۰ هزار تن مرکبات در شهرستان ساری تولید شود.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به آغاز فصل برداشت مرکبات، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال 500 هزار تن مرکبات در شهرستان ساری تولید شود.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری در حاشیه بازدید از واحد‌های سورتینگ با اشاره به آغاز فصل برداشت مرکبات، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال 500 هزار تن مرکبات در شهرستان ساری تولید شود.
علوی افزود: ظرفیت‌ها و موانع موجود در مسیر صادرات مرکبات به کشور‌های هدف از جمله روسیه، کشور‌های حوزه خلیج فارس و آسیای بحث و بررسی شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری در حاشیه این بازدید با اشاره به آغاز فصل برداشت مرکبات گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود 500 هزار تن مرکبات در شهرستان ساری تولید شود که از این میزان تاکنون حدود 4 هزار و 500 تن صادرات انجام شده است.
وی با تأکید بر نقش توسعه زیرساخت‌های فرآوری در رونق صادرات افزود: در حال حاضر 63 واحد سورتینگ فعال در شهرستان ساری مشغول فعالیت هستند و با توسعه امکانات بسته‌بندی، سردخانه‌ای و حمل‌ونقل یخچالی، زمینه برای افزایش صادرات در سال‌های آینده بیش از پیش فراهم می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی ساری همچنین حمایت از بخش خصوصی را از اولویت‌های این مدیریت دانست و تصریح کرد: یکی از محور‌های اصلی برنامه جهاد کشاورزی، حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه بسته‌بندی استاندارد، بازاریابی بین‌المللی و صادرات محصولات با برند ملی ایران است تا مرکبات مازندران جایگاه خود را در بازار‌های جهانی تثبیت کند.


نظرات شما