شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی

نقش بر آب شدن نقشه ۲۰ ساله دشمن در جنگ ۱۲ روزه

نقش بر آب شدن نقشه ۲۰ ساله دشمن در جنگ ۱۲ روزه
پیام مازند - فرمانده هوانیروز ارتش گفت: نقشه‌های ۲۰ ساله دشمن در جنگ ۱۲ روزه با وحدت مردم نقش بر آب شد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - فرمانده هوانیروز ارتش گفت: نقشه‌های 20 ساله دشمن در جنگ 12 روزه با وحدت مردم نقش بر آب شد

پیام مازند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران شامگاه جمعه در مراسم یادواره شهید احمد کشوری در شهرستان سیمرغ با اشاره به دفاع مقدس 12 روزه گفت: دشمن با برنامه 20 ساله برای نابودی جمهوری اسلامی حمله کرد، اما با وحدت و انسجام مردم و هدایت‌های رهبری، تمام نقشه‌هایش نقش بر آب شد.
امیر خاموشی با اشاره به تحمیل 4 جنگ به ایران در یک قرن اخیر، افزود: ایران در جنگ جهانی اول و دوم اشغال شد و بیش از 13 میلیون نفر بر اثر قحطی و گرسنگی جان باختند.
او ادامه داد: در جنگ تحمیلی هشت ساله با وجود حمایت تمام قدرت‌های جهانی از ارتش بعث عراق با تدبیر امامین انقلاب و جانفشانی شهدا یک وجب از خاک کشور در اختیار دشمن قرار نگرفت
فرمانده هوانیروز درباره جنگ 12 روزه گفت: دشمن با برنامه 20 ساله برای نابودی جمهوری اسلامی حمله کرد، اما با وحدت و انسجام مردم و هدایت‌های رهبری، تمام نقشه‌هایش نقش بر آب شد.
او افزود: در این جنگ دشمن به سراغ دانشمندان و نخبگان علمی کشور رفت که نشانه پستی نظام سلطه است.
خاموشی به دلاوری‌های شهید احمد کشوری اشاره کرد و گفت: شهید کشوری اولین داوطلب برای شکستن محاصره و امدادرسانی به مردم پاوه بود که با وجود مشکلات شدید و منطقه پیچیده، استوار و راسخ به دل میدان زد و کار را به نتیجه رساند.
او افزود: روحیه جهادی شهید کشوری آنقدر قوی بود که در یکی از عملیات‌ها، با وجود مجروحیت، از بیمارستان مستقیم به میدان جنگ بازگشت.


نظرات شما