دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴
ورزشی

رقابت ۱۷۰ ورزشکار در مسابقات قهرمانی او-اسپرت مازندران

رقابت ۱۷۰ ورزشکار در مسابقات قهرمانی او-اسپرت مازندران
پیام مازند - ۱۷۰ ورزشکار از هشت شهرستان مازندران در رقابت‌های قهرمانی او-اسپرت استان در بخش‌های مختلف به رقابت پرداختند.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - 170 ورزشکار از هشت شهرستان مازندران در رقابت‌های قهرمانی او-اسپرت استان در بخش‌های مختلف به رقابت پرداختند.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، رقابت‌های قهرمانی او-اسپرت مازندران با حضور 170 ورزشکار از هشت شهرستان استان در دو بخش آقایان و بانون برگزار شد.
محمد شعبانی درزیکلائی رئیس انجمن او-اسپرت مازندران گفت: این دوره از مسابقات در سه استایل مختلف شامل بخش مبارزه‌ای، ورزش‌های بامانع و ورزش‌های ذهنی برگزار شد.
وی سطح کیفی مسابقات را بسیار بالا ارزیابی کرد و افزود: حضور قهرمانان ملی به ارتقای کیفیت فنی و هیجان رویداد کمک شایانی کرد.
در ادامه این رقابت‌ها، نبرد کمربند طلایی قهرمانی استان به عنوان یکی از جذاب‌ترین بخش‌های رویداد توجه بسیاری را به خود جلب کرد.
رئیس انجمن او-اسپرت استان در پایان از نقش این مسابقات در توسعه ورزش‌های نوین و استعدادیابی قدردانی کرد.


نظرات شما