سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

قهرمانان الهام‌بخش پویش "سلام محله" هستند

قهرمانان الهام‌بخش پویش "سلام محله" هستند
پیام مازند - سرپرست بهزیستی مازندران با حضور در اردوی تیم ملی ووشو نوجوانان و جوانان، بر نقش ورزشکاران نخبه در احیای روح همسایگی و تقویت نشاط اجتماعی تأکید کرد.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - سرپرست بهزیستی مازندران با حضور در اردوی تیم ملی ووشو نوجوانان و جوانان، بر نقش ورزشکاران نخبه در احیای روح همسایگی و تقویت نشاط اجتماعی تأکید کرد.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ سرپرست اداره‌کل بهزیستی مازندران با حضور در اردوی تیم ملی ووشو نوجوانان و جوانان، بر نقش محوری ورزشکاران نخبه در احیای روح همسایگی و ترویج پویش ملی «سلام محله» تأکید کرد.
رقیه رحمانی در جمع ملی‌پوشان ووشو، آنان را نماد عینی خودباوری دانست و اظهار داشت: ما به داشتن جوانانی که آگاهانه مسیر پیشرفت را برگزیده‌اند، می‌بالیم. شما نه تنها در مسابقات، بلکه در عرصه اخلاق و کنشگری اجتماعی نیز الگو‌های درخشانی هستید که می‌توانید الهام‌بخش نسل‌های جدید در محلات باشید.
وی با تبیین فلسفه پویش «سلام محله»، به ضرورت بازگشت به ریشه‌های اصیل تعاملات اجتماعی اشاره کرد و افزود: هدف ما در این پویش، احیای روح همسایگی، تقویت نشاط اجتماعی و تبدیل محلات به محیطی امن و بالنده است.
سرپرست بهزیستی مازندران با بیان اینکه ورزش، قدرتمندترین ابزار برای توانمندسازی اجتماعی و پیشگیری از آسیب‌هاست، از اعلام آمادگی این قهرمانان برای فعالیت به عنوان داوطلب در این پویش استقبال کرد.
رحمانی با توصیف مازندران به عنوان دیار ولایتمدار و پهلوان‌پرور، خاطرنشان کرد: اقدامات ما زمانی اثربخش خواهد بود که "با مردم" و "در دل مردم" انجام شود.


نظرات شما