پیام مازند - فارس /دستیار سابق وحید شمسایی گفت: هیچگونه مشکلی با عوامل تیم ملی فوتسال نداشتم و ندارم. من خودم را عضوی از تیم ملی میدانم چون ۴ قهرمانی به دست آوردم.
محمود خوراکچی، دستیار سابق وحید شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال پس از کنارهگیری از تیم ملی گفت: از فدراسیون، کمیته فوتسال و مدیر روابط عمومی تیم تشکر میکنم. ما کار تیمی خوبی پیش بردیم و نتایج خوبی هم کسب کردیم که در نهایت به قهرمانی در جام ملتهای آسیا ختم شد.
وی افزود: از نظر من بهترین تیم ورزشی در سال ۱۴۰۴ تیم ملی فوتسال بود. من از قبل ارتباط برادرانهای با وحید شمسایی داشتم و وقتی برای همکاری در تیم ملی به من پیشنهاد داد، دعوتش را پذیرفتم.
خوراکچی ادامه داد: سال ۱۴۰۴ و جام جهانی فوتسال سختترین سال ما بود. من قول دادم با تمام وجود در خدمت تیم باشم و خوشبختانه توانستم یک درصد در موفقیتهای تیم سهیم باشم. یکی از برگهای برنده تیم ملی اتحاد، همدلی و انگیزهای بود که میان بچهها حاکم بود.
دستیار سرمربی تیم ملی فوتسال عنوان کرد: در همان ابتدا گفتم بهخاطر شلوغی سال فوتسالی در تیم ملی خواهم بود و تمام تمرکز و تلاشم را به کار میگیرم و تا پایان قراردادم هم در تیم خواهم ماند.
وی تصریح کرد: هیچگونه مشکلی با عوامل تیم نداشتم و ندارم. من خودم را عضوی از تیم ملی میدانم چون ۴ قهرمانی به دست آوردم. دیگر در تیم ملی نخواهم ماند و سمتی ندارم ولی هر مشاورهای لازم باشد دریغ نمیکنم.
بازار ![]()
خوراکچی در پاسخ به پرسش که آیا در تیمی پیشنهادی داشتید؟ گفت: من با پایان قراردادم از تیم ملی جدا شدم. فعلاً پیشنهادی بهصورت رسمی به من نرسیده است.